Scari metalice pentru interior si exterior - proiectare si productie unicat SCHNELL CONSTRUCTII

Scari metalice pentru interior si exterior - proiectare si productie unicat SCHNELL CONSTRUCTII

Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
SCHNELL CONSTRUCTII

Scari metalice

Confectionarea si montarea unei scari metalice interioare, mai ales in spatii putin ofertante, cu functiuni schimbate, unde nu se pot face modificari ale constructiei, poate fi o adevarata provocare. De-a lungul timpului, am reusit sa gasim solutii tehnice si constructive care sa ne aduca rezultate spectaculoase.


Pe langa functiunea lor de baza, aceea de a asigura accesul facil intre etaje, scarile noastre interioare au devenit un element sine qua non de design interior, in jurul caruia se poate construi intregul proiect de amenajare. O scara metalica supla, eleganta, cu o balustrada metalica potrivita, dupa un model cerut de catre beneficiar sau creat de catre noi, pot polariza privirile tuturor persoanelor care ne viziteaza.
Scarile realizate de noi pot fi confectionate integral din metal, insa pot avea doar structura metalica, fiind combinate cu trepte, contratrepte sau mana curenta din lemn sau sticla.
Portofoliul nostru de lucrari consta in:

Portofoliul nostru de lucrari consta in:

- scari metalice interioare, realizate la comanda, din profile si tabla de otel;

- balustrade metalice realizate la comanda, din profile de otel, tabla expandata, tabla perforata s.a., dupa modele proprii sau cerute de catre beneficiari;
- scari si balustrade metalice exterioare, realizate din profile metalice si trepte din gratar zincat.

Echipa Schnell:

tel. 0723517005 - ing. Constantin Vasiliu

tel. 0730333090 - ec. Iuliana Vasiliu