Informaţiile despre acest produs nu mai sunt de actualitate. Îţi recomandăm alte produse similare:

CALDURA ESTE PUR SI SIMPLU SANATOASA!

De mii de ani caldura este folosita pentru cresterea bunastarii si pentru atenuarea durerilor aparute atat in afectiuni ale aparatului loco-motor, cat si la nivelul sistemului osos. Veti descoperi si dumneavoastra efectul termic de relaxare si regenerare care actioneaza asupra corpului, spiritului si sufl etului! Razele infrarosii ne ofera o caldura deosebita. Ca sursa de energie solara, aceste raze ne alimenteaza zilnic cu energie constructiva si caldura binefacatoare. Prin energia primita de la razele infrarosii, mai ales corpul uman se incalzeste din interior: este stimulata circulatia, se accelereaza metabolismul si se intareste sistemul imunitar. Din acest motiv razele infrarosii nu sunt folosite doar pentru incalzire, pentru a induce o stare de bine, ci si in medicina.


Pe langa sanatatea fizica, caldura intensa a razelor infrarosii echilibreaza si starea dumneavoastra emotionala. Numai atunci cand corpul, spiritul si sufletul sunt in echilibru, frumusetea, atat interioara, cat si exterioara, straluceste in adevaratul sens al cuvantului. Aceasta caldura placuta va ofera o relaxare pe toate planurile, va face sa uitati pentru cateva clipe cotidianul si sa va puteti reface puterile in liniste.


Instructiuni de utilizare ale saunelor cu infrarosu.

Nu trebuie sa intrati in saunele cu infrarosii nici infometati, nici cu stomacul plin. Inainte de a vizita o sauna cu infrarosu beti o cantitate moderata de lichid (in special, nu beti alcool) intrucat lichidele inhiba efectul de eliminare a toxinelor si toxinele din celule nu pot fi eliminate. Dupa ce ati vizitat o sauna cu infrarosu ar trebui sa consumati multe lichide (minim 1 litru de apa).

Pentru a curata pielea inainte de a intra in sauna cu infrarosu este bine sa faceti un dus cu apa calduta. Deasemenea uscati bine pielea de transpiratie in permanenta, pielea uscata transpira mai mult astfel sauna este mai eficienta! Dupa ce a folosit sauna cu infrarosu, primul lucru ce trebuie facut este sa curatati caile respiratorii respirand aer rece. La final ar trebui sa racoriti pielea sub apa rece.


CULORILE SI EFECTUL LOR!

 ROSU

 - intareste puterea de autovindecare

 - vitalizeaza

 - actioneaza ca stimulent

 - confera energie

 VERDE

 - are efect de echilibrare

 - are efect de armonizare

 - ajuta la relaxare dupa o zi  obositoare

 ALBASTRU

 - intareste capacitatea de concentrare

 - sporeste increderea

 - are efect de clarificare

 - sporeste increderea in sine

 GALBEN

 - culoarea soarelui ce creaza o stare de  relaxare

 - transmite lumina, veselie si bucurie

 - simbolizeaza cunoasterea, intelepciunea,  ratiunea si logica


LEMNUL ESTE UN PRODUS NATURAL

Lemnul este un material de constructie foarte popular si se distinge printr-o rezistenta mare, greutate redusa si multitudinea posibilitatilor de prelucrare. Intrucat in cazul lemnului este vorba de un produs natural, in practica se ajunge la caracteristici neinfluentabile, cu toate ca materialele au fost selectate cu grija si se folosesc cele mai moderne tehnici de finisare.

Atat in timpul productiei, la ambalare si in timpul transportuluui se acorda o atentie deosebita. Este vorba de speciile lemnoase brad canadian (Hemlock), cedru si bambus. Fiind lemn de esente foarte moi, locurile de apasare si zgarieturile neesentiale pot fi reclamate doar conditionat.


- BRAD CANADIAN (HEMLOK) - Este un conifer care se caracterizeaza printr-un continut foarte redus de rasina si putine noduri de ramuri. Pe langa o greutate redusa are si o colorit uniform si o structura clara, dar nu prea accentuata.

- CEDRU - Uleiurile naturale din lemnul de cedru au un miros particular. Culoarea sa naturala ii confera un aspect viu.

- BAMBUS - Bambusul are in componenta doar o parte redusa din materialul lemnos lignina. Elementul preponderent este cuartul. Aceasta ii confera lemnului rezistenta si consistenta in timp.
Tipurile de rezistente ale saunelor:

- Rezistente ceramice - Radiatii de tip B - Aceste radiatii se produce in principal in zona rezistentei. Temperatura radiatiei reflectate este mare. Temperatura recomandata de utilizare 40-45 °C.

- Rezistente Carbon Magneziu - Radiatii de tip C - Radiatia se realizeaza pe o arie mai vasta. O temperatura joasa placuta, la o temperatura recomandata de 40-45°C

- Rezistenta infrarosu - Radiatii de tip B - Sunt foarte asemanatoare cu radiatiile solare, intr-o forma mai putin accentuata.


FORMA SPORTIVA MAXIMA!

Caldura profunda a razelor infrarosii actioneaza chiar si in sport. Aceasta poate patrunde in toate straturile pielii si poate chiar sa ajunga pana la muschi, tendoane si ligamente. Prin aceasta incalzire muschii, tendoanele si ligamentele sunt per-manent fl exibile, reducand astfel riscurile de accidentari sau intinderi in timpul exercitiului. De asemenea, aceasta caldura de profunzime a razelor infrarosii stimuleaza metabolismul si confera corpului o mai mare rezistenta sportiva.


PUTEREA SANATATII!

Prin caldura profunda a razelor infrarosii se foloseste efectul pozitiv de crestere a temperaturii corpului nostru. Intr-un mod bland, corpul nostru este incalzit cu 1-1,5ºC din interior si se produce o "febra" sanatoasa, artificiala. Aceasta temperatura ridicata stimuleaza sistemul nostru imunitar si astfel ajuta organismul sa se apere de agentii patogeni si sa atenueze dezvoltarea a numeroase boli.

Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
Saune din brad canadian cu rezistente... | Prezentare produs (6 foto)
 • Saune din brad canadian cu rezistente Carbon-Magneziu SANOTECHNIK - Poza 1
 • Saune din brad canadian cu rezistente Carbon-Magneziu SANOTECHNIK - Poza 2
 • Saune din brad canadian cu rezistente Carbon-Magneziu SANOTECHNIK - Poza 3
 • Saune din brad canadian cu rezistente Carbon-Magneziu SANOTECHNIK - Poza 4
 • Saune din brad canadian cu rezistente Carbon-Magneziu SANOTECHNIK - Poza 5
 • Saune din brad canadian cu rezistente Carbon-Magneziu SANOTECHNIK - Poza 6

Saune cu infrarosu din brad canadian | Prezentare produs (4 foto)
 • Saune cu infrarosu din brad canadian SANOTECHNIK - Poza 1
 • Saune cu infrarosu din brad canadian SANOTECHNIK - Poza 2
 • Saune cu infrarosu din brad canadian SANOTECHNIK - Poza 3
 • Saune cu infrarosu din brad canadian SANOTECHNIK - Poza 4

Saune cu infrarosu din lemn de cedru | Prezentare produs (3 foto)
 • Saune cu infrarosu din lemn de cedru SANOTECHNIK - Poza 1
 • Saune cu infrarosu din lemn de cedru SANOTECHNIK - Poza 2
 • Saune cu infrarosu din lemn de cedru SANOTECHNIK - Poza 3

vezi in biblioteca