Saltele de pat GREEN FUTURE

Saltele de pat GREEN FUTURE

Marca:
GREEN FUTURE
Produs furnizat de:

GREEN FUTURE

Vezi profil furnizor
Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
GREEN FUTURE

Saltea Black Line

Salteaua Black Line este o alegere excelenta pentru cei ce prefera saltelele cu arcuri. Este o saltea usor ferma, cu structura de arcuri impachetate individual. Sistemul de arcuri individuale asigura un suport bun in timpul odihnei prin distribuirea greutatii proportional pe suprafata saltelei. Impachetarea individuala a arcurilor ajuta la stabilitatea saltelei in cazul in care salteaua este folosita de doua persoane, reducand efectul de rostologolire a partenerului in momentul in care celalat se misca in timpul somnului.

Salteaua Black Line are fete cu fermitati diferite. O parte mai moale cu spuma poliuretanica Memory care se muleaza pe corp si ajuta la eliberarea punctelor de presiune in timpul somnului si o parte mai ferma cu spuma poliuretanica elastica. Este o saltea echilibrata cu o fata de iarna si o fata de vara, iar mesa 3D ajuta la aerisirea corespunzatoare a saltelei. Materialul de acoperire are o textura anti-alunecare pentru o mai buna stabilitate a lenjeriei de pat. Este dehusabila pentru a facilita intretinerea usoara a saltelei.


Structura saltea:

- arcuri individuale diametru 1.8 mm
- spuma poliuretanica elastica pe o parte
- spuma poliuretanica si spuma memory pe cealalta parte
- husa din poliester 100% matlasata cu 150 gr/ mp fibra sintetica
- banda 3D
- fermoar

- inaltime saltea: 19 cm (+/-1 cm)


Marimi disponibile: 90 x 200cm, 140 x 200cm, 160 x 200cm, 180 x 200cm


Saltea Silver Active

Conceputa pentru oamenii activi care au nevoie de un somn sanatos, salteaua SILVER ACTIVE are o structura complexa de poliuretan si materiale de acoperire de calitate superioara.

Ortopedica si anatomica, Salteaua SILVER ACTIVE ofera o pozitie corecta a coloanei in timpul somnului si relaxeaza muschii. Are fermitati diferite pe cele 2 fete: mai moale pe partea cu 3 cm spuma Memory si mai ferma pe partea cu 3 cm Latex. Indiferent pe ce parte alegeti sa dormiti, cele 2 straturi din spuma poliuretanica de inalta densitate, Memory si Latex, ajuta la eliminarea punctelor de presiune in timpul somnului (umeri, sezut, picioare) si la relaxarea muschilor in timpul somnului.

Salteaua SILVER ACTIVE are husa din tricot cu fir de argintat, cu tratament antimicrobian si antiacarieni si este matlasata cu vata de 400 gr/mp care impreuna cu tesatura 3D de pe laterala ajuta la pastrarea unui mediu uscat si sanatos pe parcursul somnului.

Salteaua SILVER ACTIVE indeplineste trei roluri esentiale pe care orice saltea de calitate superioara ar trebui sa le aiba. Primul rol este cel ortopedic. Acest rol ofera coloanei pozitia corecta si naturala, menita sa faciliteze relaxarea incheieturilor. Functia anatomica are rolul de a va relaxa complet muschii pentru o circulatie sangvina sanatoasa. Al treilea rol pe care aceasta saltea il indeplineste este cel ergonomic, rol menit sa va asigure un confort sporit in timpul somnului.

 

Structura saltea:

- 3 cm poliuretan Green Therm Memory HD
- 14 cm poliuretan elastic
- 3 cm poliuretan Intelligent Latex HD

- inaltime saltea: 23 cm (+/-1 cm)


Marimi disponibile: 90 x 200cm, 140 x 200cm, 160 x 200cm, 180 x 200cm


Saltea Aloe Vera 360

Alege noua saltea ALOE VERA 360 pentru un somn natural si sanatos. Ortopedica si anatomica, ofera o pozitie corecta a coloanei in timpul somnului si relaxeaza muschii.

Salteaua ALOE VERA 360 are o structura din poliuretan elastic, memory si materiale de acoperire de calitate.

Se stie ca microbii se formeaza in medii umede. De aceea, salteaua ALOE VERA 360 este conceputa cu un sistem de aerisire 360 grade pentru mentinerea unui mediu uscat in timpul somnului care impiedica formarea de antiacarieni si microbi.

Functia de aerisire a unei saltele este in mare parte indeplinita de matlaseul saltelei. Salteaua ALOE VERA 360 e proiectata cu un strat generos de vata de 400 gr/ mp pe toate fetele (inclusiv laterale). In plus, are tesatura 3D pe laterale pentru imbunatatirea ventilatiei.

Stratul de 3 cm de spuma Memory reduce punctele de presiune (umeri, sezut, picioare) si relaxeaza muschii in timpul somnului.

Husa este realizata din tricot, cu tratament natural de Aloe Vera pentru un efect calmant si proprietati antiinflamatoare.
Salteaua poate fi folosita pe ambele fete avand fermitati diferite. Partea cu memory este usor mai moale. Cei care prefera o saltea mai ferma pot folosi partea cu spuma elastica.

Salteaua ALOE VERA 360 indeplineste trei roluri esentiale pe care orice saltea de calitate superioara ar trebui să le aiba. Primul rol este cel ortopedic. Acest rol ofera coloanei pozitia corecta si naturala, menita sa faciliteze relaxarea incheieturilor. Functia anatomica are rolul de a va relaxa complet muschii pentru o circulatie sangvina sanatoasa. Al treilea rol pe care aceasta saltea il indeplineste este cel ergonomic, rol menit sa va asigure un confort sporit in timpul somnului.

 

Structura saltea:

- 3 cm poliuretan Green Therm Memory HD

  • - 14 cm poliuretan elastic

- inaltime saltea: 20 cm (+/-1 cm)


Marimi disponibile: 90 x 200cm, 140 x 200cm, 160 x 200cm, 180 x 200cm


Saltea Argentum Memory Healthguard - Nanofibra Model 2016

Ortopedica si anatomica, salteaua Argentum Memory Healthguard mentine coloana intr-o pozitie optima, ajuta la relaxarea muschilor si o mai buna circulatie a sangelui in timpul somnului. Tesatura din tricot cu fir de argint ofera protectie antimicrobiana, antiacarieni si antimiros. Stratul generos de spuma Memory se muleaza pe corp pentru un confort sporit si ajuta la reducerea presiunii in punctele de sustinere a corpului in timpul somnului.

Salteaua Argentum Memory Healthguard indeplineste trei roluri esentiale pe care orice saltea de calitate superioara ar trebui sa le aiba. Primul rol este cel ortopedic. Acest rol ofera coloanei pozitia corecta si naturala menita sa faciliteze relaxarea incheieturilor. Functia anatomica are rolul de a va relaxa complet muschii pentru o circulatie sangvina sanatoasa. Al treilea rol pe care aceasta saltea il indeplineste este cel ergonomic, rol menit sa va asigure un confort sporit in timpul somnului.

 

Structura saltea:

Salteaua Argentum Memory Healthguard este realizata din trei parti pentru a asigura cel mai inalt grad de calitate si confort:

- 12,5 cm de Poliuretan elastic.

- 3 cm de spuma poliuretanica super elastica Green Form High Density.

- 4 cm de poliuretan Green Therm Memory HD

- husa este realizata din tricot cu fir argintat si matlaseu cu vata din nanofibra.

- inaltime saltea: 21 de cm.


Marimi disponibile: 90 x 200cm, 120 x 200cm, 140 x 200cm, 160 x 200cm, 180 x 200cm, 200 x 200cm


Saltea Nature Bambus

Salteaua Nature este conceputa cu fermitati diferite pe cele 2 fete: mai moale pe partea cu spuma Memory si usor mai ferma pe partea cu Latex. Husa cu tesatura volumetrica cu adaos de fibre de bambus, impreuna cu sistemul Free Air 3D si matlaseul din fibra de bambus,  asigura un confort termic pe tot parcursul anului. Structura saltelei a fost proiectata cu poliuretan cu o densitate inalta pentru o utilizare indelungata si spuma super elastica, care ajuta la mentinerea coloanei intr-o pozitie corecta in timpul somnului. Stratul de memory se muleaza pe corp, asigurand o sustinere corecta a corpului.

Salteaua Nature indeplineste trei roluri esentiale pe care orice saltea de calitate superioara ar trebui sa le aiba. Primul rol este cel ortopedic. Acest rol ofera coloanei pozitia corecta si naturala menita sa faciliteze relaxarea incheieturilor. Functia anatomica are rolul de a va relaxa complet muschii pentru o circulatie sangvina sanatoasa. Al treilea rol pe care aceasta saltea il indeplineste este cel ergonomic, rol menit sa va asigure un confort sporit in timpul somnului.


Structura saltea:

Salteaua Nature este realizata din patru parti pentru a asigura cel mai inalt grad de calitate si confort:

- 5 cm de poliuretan Inteligent Latex HD
- 7 cm de poliuretan super elastic Green Form High Density
- 8 cm de Poliuretan Indeformabil
- 3 cm de Poliuretan super elastic, Green Therm Memory HD

Husa este realizata din tricot cu fibra de bambus si un matlaseu din vata de bambus.

- inaltime saltea: 25 cm.


Marimi disponibile: 90 x 200cm, 120 x 200cm, 140 x 200cm, 160 x 200cm, 180 x 200cm, 200 x 200cm


Saltea Wool - Lana Merinos

Bucura-te de un somn excelent tot timpul anului cu salteaua Wool. Husa cu tesatura volumetrica cu adaos de fibre de lana merinos, impreuna cu sistemul Free Air 3D si matlaseul din lana merinos, asigura un confort termic pe tot parcursul anului. Salteaua a fost conceputa cu 2 fete de duritati diferite pentru ca tu sa dormi cum iti place: o fata mai moale cu spuma Memory si o fata super-ortopedica cu poliuretan super elastic.

Structura saltelei a fost proiectata cu poliuretan de densitate inalta pentru o utilizare indelungata si spuma super elastica ce ajuta la mentinerea coloanei intr-o pozitie corecta in timpul somnului. Stratul de memory se muleaza pe corp asigurand o sustinere corecta a corpului. 

Salteaua Wool indeplineste trei roluri esentiale pe care orice saltea de calitate superioara ar trebui sa le aiba. Primul rol este cel ortopedic. Acest rol ofera coloanei pozitia corecta si naturala menita sa faciliteze relaxarea  incheieturilor. Functia anatomica are rolul de a va relaxa complet muschii pentru o circulatie sangvina sanatoasa. Al treilea rol pe care aceasta saltea il indeplineste este cel ergonomic, rol menit sa va asigure un confort sporit in timpul somnului.

 

Structura saltea:

Salteaua Wool este compusa din 4 parti, fiecare avand grosimea si materialul perfect pentru confortul tau:

- 7 cm de poliuretan Green Therm Memory HD.
- 7 cm de poliuretan super elastic Green Form High Density.
- 5 cm de Poliuretan indeformabil.
- 4 cm de poliuretan super elastic Green Form High Density.

Husa este realizata din tricot cu fibra de lana merinos.

- inaltime saltea: 24 cm


Marimi disponibile: 90 x 200cm, 120 x 200cm, 140 x 200cm, 160 x 200cm, 180 x 200cm, 200 x 200cm


Saltea Feeling Luxury Brown

Realizata din materiale de calitate superioara si de ultima tehnologie in domeniu, noua saltea Feeling Luxury Brown este solutia ideala pentru un somn confortabil si sanatos.

Are o structura complexa din micro-arcuri impachetate individual, cu 7 zone de confort, spuma super elastica, latex si memory.
Materialele de acoperire sunt de cea mai buna calitate, un Jacquard fin cu matase.

Salteaua este formata din doua piese, o baza si topper.

Baza este construita din micro-arcuri impachetate individual cu sapte zone de confort, acoperite de 2 straturi de spuma poliuretanica de densitate mare, pentru confort sporit: spuma super elastica si latex. 
Arcurile individuale asigura o sustinere buna a corpului si raspund separat la presiunea exercitata asupra lor astfel incat sa nu permita deranjul partenerului in timpul somnului. 
Arcurile sunt grupate in sapte zone de confort pentru o sustinere corecta a corpului si coloanei in timpul odihnei. 
In zonele unde presiunea corpului este mai mare (umeri, sezut, calcaie) arcurile sunt mai ferme pentru a alinia corect coloana. Spuma din Latex asigura rolul anatomic al saltelei si se muleaza pe corp pentru o sustinere imbunatatita a intregului corp. Husa bazei este matlasata cu fibra de bambus.

Topper-ul este format dintr-un strat generos de 6 cm de spuma Green Therm Memory HD care ajuta la eliberarea punctelor de presiune si relaxarea muschilor in timpul somnului. 
Sub husa cu fir de matase, spuma memory este infasurata in 500 gr/ mp de fibre de bambus 100% care au un rol esential in igiena si ventilatie corespunzatoare in timpul somnului. 
Bambusul este o fibra antibacteriana naturala si absoarbe umiditatea cu 40% mai mult decat bumbacul. Ventilatia si stabilitatea topper-ului este imbunatatita de materialul 3D de pe partea inferioara.

Salteaua Feeling Luxury Brown indeplineste trei roluri esentiale pe care orice saltea de calitate superioara ar trebui sa le aiba. Primul rol este cel ortopedic. Acest rol ofera coloanei pozitia corecta si naturala menita sa faciliteze relaxarea incheieturilor. Functia anatomica are rolul de a va relaxa complet muschii pentru o circulatie sangvina sanatoasa. Al treilea rol pe care aceasta saltea il indeplineste este cel ergonomic, rol menit sa va asigure un confort sporit in timpul somnului.

 

Structura saltea:

Baza:

- husa: textil vascoza si matase matlasata cu fibra de bambus

- arcuri individuale tip Pocket - 7 zone de confort
- caseta 5 cm latime poliuretan super elastic Green Form High Density 35 kg/mc
- 2 cm poliuretan indeformabil 28 kg/ mc - partea inferioara a bazei
- 2 cm poliuretan super elastic Green Form High Density 35 kg/mc - partea superioara a bazei
- 4 cm poliuretan Inteligent Latex HD 65 kg/mc


Topper:

- 6 cm de poliuretan Green Therm Memory HD 50 kg/mc

- vata bambus 100% - 500 gr/mp pe fiecare parte

- inaltime saltea: 30 cm (+/- 1 cm)


Marimi disponibile: 90 x 200cm, 120 x 200cm, 140 x 200cm, 160 x 200cm, 180 x 200cm, 200 x 200cm


Saltea Life - Nanofibra

Te face sa plutesti in fiecare noapte! Husa are tesatura volumetrica pentru o aerisire corespunzatoare si este tratata cu capsule de argint pentru protectie antimicrobiana si antiacarieni. Matlaseul din nanofibra, impreuna cu sistemul Free Air 3D asigura un confort termic si o ventilatie excelenta in timpul somnului. Salteaua a fost conceputa cu 2 fete cu fermitati diferite pentru ca tu sa dormi cum iti place: o fata mai moale in care te afunzi in matlaseul cu nanofibra si spuma Memory si o fata super-ortopedica cu poliuretan super elastic.

Salteaua Life indeplineste trei roluri esentiale pe care orice saltea de calitate superioara ar trebui sa le aiba. Primul rol este cel ortopedic. Acest rol ofera coloanei pozitia corecta si naturala menita sa faciliteze relaxarea  incheieturilor. Functia anatomica are rolul de a va relaxa complet muschii pentru o circulatie sangvina sanatoasa. Al treilea rol pe care aceasta saltea il indeplineste este cel ergonomic, rol menit sa va asigure un confort sporit in timpul somnului.


Structura saltea:

Salteaua Life este realizata din trei parti:

- 6 cm Green Therm Memory
- 13.5 cm Green Form super elastic HD special 36 kg/mc
- vata din nanofibra 800 gr in husa

Husa este realizata din tricot cu capsule de argint si matlaseu din nanofibra.

- inaltime saltea: 21 cm


Marimi disponibile: 90 x 200cm, 120 x 200cm, 140 x 200cm, 160 x 200cm, 180 x 200cm, 200 x 200cm


Saltea Performance 2 - Fibra siliconica

Cu o structura complexa de poliuretan si material de acoperire de calitate, salteaua Performance 2 - Fibra Siliconica este o alegere excelenta cand vine vorba de un somn bun. Ortopedica si anatomica, ofera o pozitie corecta a coloanei in timpul somnului si relaxeaza muschii. Aceasta saltea are in componenta sa 2 cm de spuma Memory.

Salteaua Performance indeplineste trei roluri esentiale pe care orice saltea de calitate superioara ar trebui sa le aiba. Primul rol este cel ortopedic. Acest rol ofera coloanei pozitia corecta si naturala menita sa faciliteze relaxarea incheieturilor. Functia anatomica are rolul de a va relaxa complet muschii pentru o circulatie sangvina sanatoasa. Al treilea rol pe care aceasta saltea il indeplineste este cel ergonomic, rol menit sa va asigure un confort sporit in timpul somnului.


Structura saltea:

Salteaua Performance este realizata din trei parti:

- 2 cm de poliuretan Green Therm Memory HD
- 3 cm de poliuretan super elastic Green Form High Density
- 12,5 cm de Poliuretan indeformabil

Husa saltelei este realizata din tricot poliester superior si matlaseu din vata sintetica.

- inaltime saltea: 19 cm


Marimi disponibile: 90 x 200cm, 140 x 200cm, 160 x 200cm, 180 x 200cm, 200 x 200cm


Saltea Performance 5 - Fibra siliconica

Cu o structura complexa de poliuretan si material de acoperire de calitate, salteaua Performance 5 - Fibra Siliconica este o alegere excelenta cand vine vorba de un somn bun. Ortopedica si anatomica, ofera o pozitie corecta a coloanei in timpul somnului si relaxeaza muschii. Aceasta saltea are in componenta sa 5 cm de spuma Memory.

Salteaua Performance indeplineste trei roluri esentiale pe care orice saltea de calitate superioara ar trebui sa le aiba. Primul rol este cel ortopedic. Acest rol ofera coloanei pozitia corecta si naturala menita sa faciliteze relaxarea incheieturilor. Functia anatomica are rolul de a va relaxa complet muschii pentru o circulatie sangvina sanatoasa. Al treilea rol pe care aceasta saltea il indeplineste este cel ergonomic, rol menit sa va asigure un confort sporit in timpul somnului.


Structura saltea:

Salteaua Performance este realizata din trei parti:

- 5 cm de poliuretan Green Therm Memory HD.
- 3 cm de poliuretan super elastic Green Form High Density
- 13 cm de Poliuretan indeformabil

Husa saltelei este realizata din tricot poliester superior si matlaseu din vata sintetica.

- inaltime saltea: 22 cm.


Marimi disponibile: 90 x 200cm, 140 x 200cm, 160 x 200cm, 180 x 200cm, 200 x 200cm


Saltea Performance 7 - Fibra siliconica

Cu o structura complexa de poliuretan si material de acoperire de calitate, salteaua Performance 7 - Fibra Siliconica este o alegere excelenta cand vine vorba de un somn bun. Ortopedica si anatomica, ofera o pozitie corecta a coloanei in timpul somnului si relaxeaza muschii. Aceasta saltea are in componenta sa 7 cm de spuma Memory.

Salteaua Performance indeplineste trei roluri esentiale pe care orice saltea de calitate superioara ar trebui sa le aiba. Primul rol este cel ortopedic. Acest rol ofera coloanei pozitia corecta si naturala menita sa faciliteze relaxarea incheieturilor. Functia anatomica are rolul de a va relaxa complet muschii pentru o circulatie sangvina sanatoasa. Al treilea rol pe care aceasta saltea il indeplineste este cel ergonomic, rol menit sa va asigure un confort sporit in timpul somnului.


Structura saltea:

Salteaua Performance este realizata din trei parti:

- 7 cm de poliuretan Green Therm Memory HD.
- 3 cm de poliuretan super elastic Green Form High Density
- 13 cm de Poliuretan indeformabil

Husa saltelei este realizata din tricot poliester superior si matlaseu din vata sintetica.

- inaltime saltea: 24 cm


Marimi disponibile: 90 x 200cm, 140 x 200cm, 180 x 200cm, 200 x 200cm


Saltea Dream Aloe Vera

Mereu cautam acele lucruri menite sa ne multumeasca din toate punctele de vedere. In materie de produse destinate somnului, Salteaua Dream - Aloe Vera este realizata special pentru a va indeplini toate cerintele pe care le aveti de la un astfel produs.

Aceasta saltea are doua suprafete utilizabile in functie de tipul cerintei. Prima suprafata are o duritate medie spre ferma si ofera beneficii ortopedice, mentinand coloana intr-o pozitie corecta si naturala pentru a facilita relaxarea incheieturilor. Cea de a doua suprafata este profilata, anatomica si ergonomica, pentru a sustine fiecare punct al corpului in momentul somnului.


Structura acestei saltele este realizata din 2 cm de spuma memory, un material cu o structura celulara elastica ce se adapteaza la forma corpului, 18 cm spuma poliuretana regasita sub forma unui burete respirabil si indeformabil si 3 cm de burete supraelastic profilat.

Husa detasabila aduce beneficii esentiale din punct de vedere al confortului oferit pielii. Aceasta husa este realizata din 60% bumbac, o tesatura naturala, hipoalergenica ce permite o buna circulatie a aerului pentru corp si 40% poliester, o fibra sintetica tratata cu aloe vera care contine peste 160 de compusi biologici ce sustin vindecarea si prevenirea posibilelor alergii aparute la nivelul pielii.


- Inaltime saltea: 24 cm


Marimi disponibile: 90 x 200cm, 120 x 200cm, 140 x 200cm, 160 x 200cm, 180 x 200cm, 200 x 200cm


Saltea Endurance

Ortopedica si anatomica, salteaua Endurance este o saltea economica, o solutie avantajoasa pentru orice buget. Are structura din poliuretan si husa din tricot.

Salteaua Endurance indeplineste trei roluri esentiale pe care orice saltea de calitate superioara ar trebui sa le aiba. Primul rol este cel ortopedic. Acest rol ofera coloanei pozitia corecta si naturala menita sa faciliteze relaxarea  incheieturilor. Functia anatomica are rolul de a va relaxa complet muschii pentru o circulatie sangvina sanatoasa. Al treilea rol pe care aceasta saltea il indeplineste este cel ergonomic, rol menit sa va asigure un confort sporit in timpul somnului.

 

Structura saltea:

  • Salteaua Endurance este realizata din doua parti:

-  cm de poliuretan super elastic Green Form High Density

- 14 cm de Poliuretan indeformabil

Husa este realizata din tricot poliester si matlaseu din vata sintetica.

- inaltime saltea: 20 cm


Marimi disponibile: 90 x 200cm, 120 x 200cm, 140 x 200cm, 160 x 200cm, 180 x 200cm, 200 x 200cm


Saltea Amore Foam

Salteaua Amore Foam este o saltea extrem de confortabila datorita configuratiei inovative si a materialelor utilizate special pentru a asigura ventilatia necesara in timpul somnului si pentru a distribui uniform greutatea corpului pe intreaga structura.


La baza acestei saltele s-a folosit poliuretan 3D, un material ce se regaseste sub forma unui burete respirabil, datorita celulelor complet deschise. Fetele acestei saltele sunt dedicate atat anotimpului cald, cat si anotimpului racoros. Astfel, partea dedicata sezonului cald este realizata din spuma super elastica, avand o densitate de 40-45 kg/m3, iar partea dedicata sezonului rece este realizata din spuma Memory, avand o densitate de 65 kg/m3, special pentru a asigura confortul promis.


- Inaltime saltea: 22 de cm


Marimi disponibile: 90 x 200cm, 120 x 200cm, 140 x 200cm, 160 x 200cm, 180 x 200cm, 200 x 200cm


Saltea Amore Spring

Salteaua Amore Spring este o inovatie in materie de produse destinate somnului. Daca pana acum nu te puteai hotari intre o saltea cu arcuri si din poliuretan, salteaua Amore Spring combina ideal aceste doua atribute intr-un singur produs.

Sistemul “multi pocket” din structura acesteia este recunoscut in intreaga lume datorita calitatilor ortopedice. Acest sistem se afla la baza saltelei si este compus din sute de arcuri ambalate individual pentru a sustine mai bine corpul si pentru a distribui greutatea in intreaga structura. Straturile suplimentare de spuma Memory din structura acesteia au rolul de a adauga un plus de moliciune si confort.

Desi ambele parti sunt profilate, special pentru a va asigura o pozitie corecta a coloanei in timpul somnului, aceste parti pot fi folosite si in functie de fiecare sezon. Astfel, in sezonul cald, salteaua Amore are o fata speciala, realizata din spuma super elastica, echivalenta cu poliuretanul, un burete respirabil, elastic si cu o densitate inalta. Fata dedicata sezonului rece este realizata din spuma Memory cu o densitate de 65kg/m3, un material cu o structura celulara elastica, care se adapteaza la forma corpului.


Husa detasabila aduce beneficii in momentul utilizarii acestui produs, deoarece este realizata din 60% bumbac, o tesatura naturala, hipoalergenica ce permite o buna circulatie a aerului pentru corp si 40% poliester, o fibra sintetica foarte rezistenta care nu permite decolorarea materialului.


- Inaltime saltea: 26 cm


Marimi disponibile: 90 x 200cm, 120 x 200cm, 140 x 200cm, 160 x 200cm, 180 x 200cm, 200 x 200cm


Saltea Nature Kids

Salteaua Nature KIDS a fost creata special pentru a pune un zambet pe fata copilului tau in fiecare dimineata. Cu o structura complexa din poliuretan, aceasta este ortopedica si anatomica. Baza din spuma superelastica mentine coloana intr-o pozitie corecta, iar stratul de latex din fata superioara ia forma corpului pentru diminuarea presiunii in punctele de sprijin si relaxarea muschilor. Husa cu fibre de bambus este realizata din tesatura volumetrica pentru o permeabilitate sporita. In plus, matlaseul cu vata din fibre de bambus ofera o ventilatie perfecta pentru un climat optim somnului copilului tau.


Salteaua Nature KIDS indeplineste trei roluri esentiale pe care orice saltea de calitate superioara ar trebui sa le aiba. Primul rol este cel ortopedic. Acest rol ofera coloanei pozitia corecta si naturala menita sa faciliteze relaxarea  incheieturilor. Functia anatomica are rolul de a va relaxa complet muschii pentru o circulatie sangvina sanatoasa. Al treilea rol pe care aceasta saltea il indeplineste este cel ergonomic, rol menit sa asigure un confort sporit in timpul somnului.


- Inaltime saltea: 10 cm (+/- 1 cm)


Marimi disponibile: 60 x 120cm, 70 x 140cm, 90 x 200cm


Pachetul Ergo Relax Memory

Calitatea somnului este un factor cheie cand vine vorba de sanatatea dumneavoastra.

Pachetul Ergo Relax Memory reprezinta alegerea ideala. Setul Ergo Relax Memory contine trei dintre produsele pentru dormit de baza: saltea, perne* si pilota. Calitate la puterea a 3-a. O solutie avantajoasa si economica, potrivita oricarui buget.

 

Saltea:

Reprezinta o solutie avantajoasa si economica, fiind dedicata oricarui buget. Este perfecta pentru cei care acuza dureri de spate. Structura din 16 cm Poliuretan Green Therm Indeformabil si de 2 cm Green Therm Memory HD asigura o pozitie corecta a corpului pe intreaga perioada a somnului.

Stratul generos de spuma Memory elibereaza punctele de presiune in timpul somnului si amelioreaza durerile coloanei cervicale. Husa este realizata dintr-un tricot de calitate superioara, are fermoar si se poate spala la 30 de grade. Salteaua Ergo Relax Memory are garantie 5 ani si reprezinta o solutie avantajoasa si economica, fiind dedicata oricarui buget.

Perne:

Pachetul contine perne hipoalergenice, economice, durabile si tratate anti-microbian. Umplutura cu vata din fibra siliconica sintetica este roluita pentru o elasticitate corecta a pernei si pentru a evita aglomerarea din interior. Este foarte pufoasa si asigura o sustinere corecta a gatului datorita densitatii constante de pe suprafata pernei. Husele din policoton 50/50 asigura o ventilatie buna in timpul somnului. Se pot spala la 30 de grade.

Pilota Home Basics:

Husa este realizata din policoton 50/50, umpluta cu puf siliconic (250 gr/mp). Este extrem de confortabila si usoara pentru a asigura un somn odihnitor. Pilota Home Basics este tratata special impotriva acarienilor pentru a evita problemele tenului in cazul celor cu piele sensibila si nu numai.

Pilota este antialergica si protejeaza organismul impotriva efectelor nefavorabile ale posibilelor alergii, fie ca vorbim de cei mici sau chiar de adulti. Se poate spala la 30 de grade.

Fabricat in Romania.

 

Continut pachet si dimensiuni disponibile:

- Saltea Ergo Relax Memory: 90x200 cm

- 1 perna Ergo Relax Memory: 50x70 cm

- Pilota Ergo Relax Memory: 140x200cm


- Saltea Ergo Relax Memory: 140x200 cm | 160x200 cm 

- 2 Perne Ergo Relax Memory: 50x70 cm

- Pilota Ergo Relax Memory: 220x200 cm 

Lucru în România