Rulouri exterioare GAVIOTA
Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
GAVIOTA

Screen (Rulou exterior) - NIMBUS

Este un produs de exterior destinat in special "zidurilor" transparente, spatiilor vitrate medii si mari, sau peretilor cortina.

Reprezinta solutia ideala pentru controlul si filtrarea intensitatii luminoase in cladirile de birouri sau spatiile de zi. Asigura o protectie solara ridicata si se pot integra sistemelor de cladiri inteligente.


Detalii tehnice:

Sinele de ghidare: sunt din profil de aluminiu extrudat, formata din doua parti cu sina interioara din PVC, culoare alba vopsit in camp electrostatic - elemente de prindere inoxidabile.

Materialul este protejat de caseta din aluminiu (100x100) de inalta tehnologie in 3 straturi ce asigura protectia impotriva radiatiei UV, impotriva ploii si asigura o umbra medie. Complet retractabil in caseta.

Dimensiuni minime si maxima admise sunt de: 0,4 - 4,0 (m) / 0.5 - 3,5 (m)

Sistemul de manevrare se face doar electric in plan vertical sau inclinat pana la tragerea completa a materialului.


Intretinere:

Deosebit de usoara datorita materialelor din care sunt realizate rulourile textile exterioare - Screen Rits.

Toate elementele ruloului exterior Screen Rits sunt realizate din aluminiu vopsite prin procedee speciale (electrochimice), deci rezistenta in timp a acoperiri cu vopsea este foarte buna. (practic nu necesita vopsire).

 

Observatii: Momentan acest produs functioneaza numai cu motor electric.

Screen (Rulou exterior textil) - UNIVERSAL

Este un produs de exterior destinat in special “zidurilor” transparente, spatiilor vitrate medi si mari, dispuse sub diverse unghiuri de inclinare sau peretilor cortina. Reprezinta solutia ideala pentru controlul si filtrarea intensitatii luminoase in cladirile de birouri sau spatiile de zi, cu suprafete vitrate foarte mari. Acest sistem cu material transparent este folosit pentru inchiderea teraselor si pergolelor.


Detalii tehnice:

Sinele de ghidare: sunt din profil de aluminiu extrudat, formata din doua parti cu sina interioara din PVC, culoare alba vopsit in camp electrostatic - elemente de prindere inoxidabile.
Materialul este protejat de caseta din aluminiu(100x100) si este din PVC cu insertie (Sunworker - Dickson) de inalta tehnologie in 3 straturi ce asigura protectia impotriva radiatiei UV, impotriva ploii si asigura o umbra medie. Complet retractabil in caseta.
Dimensiuni minime si maxima admise sunt de: 0,4 – 4,0 (m) / 0.5 - 3,5 (m)
Sistemul de manevrare se face doar electric in plan vertical sau inclinat pana la tragerea completa a materialului .


Intretinere:

Deosebit de usoara datorita materialelor din care sunt realizate rulourile textile exterioare - Screen Rits.
Toate elementele ruloului exterior Screen Rits sunt realizate din aluminiu vopsite prin procedee speciale (electrochimice), deci rezistenta in timp a acoperiri cu vopsea este foarte buna (practic nu necesita vopsire).


Observatii:

Momentan acest produs functioneaza numai cu motor electric.

Screen (Rulou exterior) - UNIVERSAL ZIP

Screen (Rulou exterior) - UNIVERSAL ZIP


Lucru în România