Rulouri Artes 

Modelul Artes il gasiti in 4 variante de culoare momentan.


 


Rulourile Artes au o textura fina cu mici striatii delicate. Decoreaza intreaga casa, achizitionand roletele care te reprezinta si iti dau o stare de bine! Rulourile décor ce adauga rafinament si eleganta ferestrelor tale. 


Pret: 82 Ron 


Rulouri Bambus 

Modelul Bambus il gasiti in 3 variante de culoare momentan. 


 


Rulourile Bambus au o textura deosebita inspirata din natura, aduc confort si relaxarea naturii mai aproape de tine. Decoreaza intreaga casa, achizitionand roletele care te reprezinta si iti dau o stare de bine! Rulourile décor ce adauga rafinament si eleganta ferestrelor tale. 


Pret: 92 Ron


Rulouri Elise

Modelul Elise il gasiti in 5 variante de culoare momentan. 


 


Rulourile Elise aduc un aer romantic in casa ta. Decoreaza intreaga casa, achizitionand rulouri care te reprezinta si iti dau o stare de bine! Rulourile Elise adauga rafinament si eleganta ferestrelor tale. 


Pret: 92 Ron 


Rulouri Fantasy 

Modelul Fantasy il gasiti in 4 variante de culoare momentan. 


 


Rulourile Fantasy reprezinta un stil simplu si usor de redat pentru un rafinament pe care nu ai cum sa-l ratezi. Decoreaza intreaga casa, achizitionand rulouri care te reprezinta si iti dau o stare de bine! Rulourile Fantasy adauga rafinament si eleganta ferestrelor tale. 


Pret: 78 Ron 


Rulouri Glory/Galaxy cauciucat 

Modelul Glory/Galaxy cauciucat il gasiti in 6 variante de culoare momentan. 


 


Rulourile Glory/Galaxy cauciucat se incadreaza perfect, discret si usor de asortat indiferent de stilul abordat si iti ofera discretia necesara in orice camin. Decoreaza intreaga casa, achizitionand rulouri care te reprezinta si iti dau o stare de bine! 


Rulourile Glory/Galaxy cauciucat adauga rafinament si eleganta ferestrelor tale.


Pret: 96 Ron 


Rulouri Iris 

Modelul Iris il gasiti in 3 variante de culoare momentan. 


 


Rulourile Iris aduc multa eleganta, culoare si finite, se incadreaza perfect, discret si usor de asortat. Decoreaza intreaga casa, achizitionand rulouri care te reprezinta si iti dau o stare de bine! Rulourile adauga rafinament si eleganta ferestrelor tale. 


Pret: 92 Ron 


Rulouri Sofy 

Modelul Sofy il gasiti in 4 variante de culoare momentan. 


 


Rulourile Sofy aceste rolete sunt modern, pline de viata si foarte elegante. Decoreaza intreaga casa, achizitionand rulouri care te reprezinta si iti dau o stare de bine! Rulourile adauga rafinament si eleganta ferestrelor tale. 


Pret: 92 Ron 


Rulouri Lotus 

Modelul Lotus il gasiti in 6 variante de culoare momentan. 


 


Rulourile Lotus aceste rolete sunt modern, pline de viata si foarte elegante. Decoreaza intreaga casa, achizitionand rulouri care te reprezinta si iti dau o stare de bine! Rulourile adauga rafinament si eleganta ferestrelor tale. 


Pret: 92 Ron


Rulouri Mono 

Modelul Mono il gasiti in 9 variante de culoare momentan. 


 


Rulourile Mono sunt tipul de rolete care se adapteaza perfect oricaror cerinte in materie de practicitate dar in care nu lipseste eleganta si clasa. Decoreaza intreaga casa, achizitionand rulouri care te reprezinta si iti dau o stare de bine! Rulourile adauga rafinament si eleganta ferestrelor tale. 


Pret: 70 Ron 


Rulouri Natur

Modelul Natur il gasiti in 4 variante de culoare momentan.


 


Rulourile Natur sunt cautate indiferent de ceea ce se poarta in materie de redecorare a spatiului interior, nu este niciodata demodat, ci foarte adaptat oricarei fluctuatii de gust sau design. Decoreaza intreaga casa, achizitionand rulouri care te reprezinta si iti dau o stare de bine! Rulourile adauga rafinament si eleganta ferestrelor tale. 


Pret: 92 Ron 


Rulouri New Mono 

Modelul New Mono il gasiti in 11 variante de culoare momentan. 


 


Rulourile New Mono: nu te poti decide asupra unui model, opteaza pentru aceste rulouri sunt moderne, elegante si in tonuri care cu siguranta vor aduce o atmosfera primitoare. Decoreaza intreaga casa, achizitionand rulouri care te reprezinta si iti dau o stare de bine! Rulourile adauga rafinament si eleganta ferestrelor tale. 


Pret: 70 Ron


Rulouri Kid - pentru camera copiilor 

Modelul Kid il gasiti in 2 variante de culoare momentan. 


 


Rulourile Kid aceste rolete sunt concepute special pentru spatial destinat micutilor, culoare, voie buna si fericire pe chipul micutilor. Decoreaza intreaga casa, achizitionand rulouri care te reprezinta si iti dau o stare de bine! Rulourile adauga rafinament si eleganta ferestrelor tale. 


Pret: 83 Ron 


Rulouri Zebra 

Modelul Zebra il gasiti in 11 variante de culoare momentan. 


 


Rulourile Zebra sunt unice in felul lor, roletele zebra va ajuta sa gasiti o solutie noua, eleganta si mai ales moderna de modelare a luminii. Acestea va ofera flexibilitate in amenajarea spatiului si a ferestrei. Acest produs se adreseaza acelor clienti care cauta ceva sofisticat si cu stil. Rulourile zebra reprezinta niste storuri duble care va permit sa actionati lumina fara a fi nevoie ridicarea lor. Se executa pe comanda in functie de dimensiuni si se pot monta atat pe tamplarie cat si pe perete. 


Va punem la dispozitie o gama variata de culori pentru material iar mecanismul poate fi alb sau maro. Va recomandam roletele zebra pentru flexibilitatea si originalitatea lor in amenajarea incaperii dumneavoastra. 


Rulourile Zebra satisfac orice gust, dar rezolva orice problema de décor imbinate perfect cu partea parctica, aceste rulouri sunt modern, pline de viata si foarte elegante. Decoreaza intreaga casa, achizitionand rulouri care te reprezinta si iti dau o stare de bine! Rulourile adauga rafinament si eleganta ferestrelor tale. 


Pret: 132 Ron 


Rulouri Zebra Royal 

Modelul Zebra Royal il gasiti in 4 variante de culoare momentan. 


 


Rulourile Zebra Royal sunt modele aparte, pline de clasa, stil si mult rafinament, rulouri zebra Royal va ajuta sa gasiti o solutie noua, eleganta si mai ales moderna de modelare a luminii, intr-o tesatura fina si foarte apreciata de persoanele care doresc ceva deosebit in casa lor. Acestea va ofera flexibilitate in amenajarea spatiului si a ferestrei. Acest produs se adreseaza acelor clienti care cauta ceva sofisticat si cu stil. 


Rulourile Zebra Royal reprezinta niste storuri duble perfect alienate care va permit sa actionati lumina fara a fi nevoie ridicarea lor. Se executa pe comanda in functie de dimensiuni si se pot monta atat pe tamplarie cat si pe perete. Va punem la dispozitie o gama variata de culori pentru material iar mecanismul poate fi alb sau maro. Va recomandam roletele zebra pentru flexibilitatea si originalitatea lor in amenajarea incaperii dumneavoastra. 


Rulourile Zebra Royal satisfac orice gust, dar rezolva orice problema de décor imbinate perfect cu partea parctica, aceste rolete sunt modern, pline de viata si foarte elegante. Decoreaza intreaga casa, achizitionand rulouri care te reprezinta si iti dau o stare de bine! Rulourile adauga rafinament si eleganta ferestrelor tale. 


Pret: 159 Ron 


Montajul rulourilor poate fi adaptat in functie de necesitate, pe rama ferestrei sau pe perete. Montajul pe tamplarie nu afecteaza functionalitatea si izolatia termica a geamului. Utile si foarte estetice, roletele zebra au functia de a proteja impotriva razelor solare si asigura discretia caminului dumneavoastra. Rulourile se adapteaza perfect atat spatiilor de locuit cat si spatiilor de birouri.


Cu ajutorul rulourilor se poate obtine o ambianta confortabila si linistitoare. Oferim o colectie superioara de materiale uni, texturate si cu model pentru a corespunde tuturor stilurilor de interioare. In functie de preferinte acestea pot optura total sau partial lumina. 


Mod de intretinere: 

- materialul nu necesita ingrijiri deosebite 

- se spala in apa calduta cu un detergent slab (neutru), care nu contine cloruri. 

- se clatesc si se intind la uscat in pozitie verticala exact la locul lor pe garnisa. 

- este interzisa spalarea cu apa fierbinte sau in masina de spalat! 


Caracteristici materiale: 

 - antistatice 

- nu permit depunerea prafului 

- ignifuge

- nu intretin arderea 

- lavabile 

- manual la 30 de grade

 - nu se decoloreaza (rezistente la UV) 


 Pentru oferta de pret trimiteti cerere oferta cu dimensiunile si modelul dorit la adresa de e-mail: comenzi@home-sweet.eu

Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
Rulouri de interior Home sweet
Fisa tehnica
Denumiri comerciale:
Zebra
Rulouri de interior Home sweet
Fisa tehnica
Denumiri comerciale:
Artes
Rulouri de interior Home sweet
Fisa tehnica
Denumiri comerciale:
Bambus
vezi in biblioteca
Rulouri de interior | Paletare si texturi | Zebra Royal (5 foto)
 • Rulouri de interior Home sweet - Poza 1
 • Rulouri de interior Home sweet - Poza 2
 • Rulouri de interior Home sweet - Poza 3
 • Rulouri de interior Home sweet - Poza 4
 • Rulouri de interior Home sweet - Poza 5

Rulouri de interior | Paletare si texturi | Zebra (11 foto)
 • Rulouri de interior Home sweet - Poza 1
 • Rulouri de interior Home sweet - Poza 2
 • Rulouri de interior Home sweet - Poza 3
 • Rulouri de interior Home sweet - Poza 4
 • Rulouri de interior Home sweet - Poza 5
 • Rulouri de interior Home sweet - Poza 6
 • Rulouri de interior Home sweet - Poza 7
 • Rulouri de interior Home sweet - Poza 8
 • Rulouri de interior Home sweet - Poza 9
 • Rulouri de interior Home sweet - Poza 10
 • Rulouri de interior Home sweet - Poza 11

Rulouri de interior | Paletare si texturi | Kid (2 foto)
 • Rulouri de interior Home sweet - Poza 1
 • Rulouri de interior Home sweet - Poza 2

vezi in biblioteca
Alte produse PANORAMIC BUSINESS (3)