Informaţiile despre acest produs nu mai sunt de actualitate. Îţi recomandăm alte produse similare:

Termostate pentru radiatoare traditionale
Puteti economisi pana la 36% din costurile pentru incalzire
Daca aveti robinete de radiatoare actionate manual in casa dvs., puteti economisi energie inlocuindu-le cu termostate moderne pentru radiatoare. Economisirile de energie depind de calitatea izolatiei casei. Aici puteti afla mai multe despre economisiri si despre posibilitatile de imbunatatire.
 
O singura configurare este suficienta
Termostatul mentine o temperatura constanta separat - in fiecare camera. Robinetul se deschide si se inchide in functie de cererea de caldura, utilizand caldura naturala emisa de soare, de dispozitive si de oameni.
 
Intretinere simpla
Pe langa faptul ca sunt usor de utilizat, termostatele noastre pentru radiatoare sunt si simplu de curatat si de intretinut.

Desi sunt aproape invizibile, ca interfata directa a sistemului de incalzire, termostatele au un rol important in controlarea consumului de energie si asigurarea temperaturii optime a mediului ambient. De aceea, e important ca alegerea termostatului potrivit sa se faca pe baza unui sistem obiectiv, care sa certifice calitatea si eficienta superioara a produselor.


Potentialul de economisire al folosirii unui termostat cu clasificare energetica ”A” este cu 8% peste cel al unui termostat cu clasificare energetica ”C”. Mai mult, folosirea unui termostat clasa ”A”  in locul unui robinet manual, poate genera o economie de energie de pana la 20%. Tinand cont de numarul mare de radiatoare din Romania care inca sunt dotate cu robinete manuale sau cu termostate clasa energetica ”C”, potentialul general de economisire este considerabil.


Danfoss a extins gama de robinete termostate cu noile seturi cu conexiune laterala sau inferioara la radiator.Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!