Rezervoare metalice pentru apa potabila, apa pentru incendii sau alte substante ECO AVANGARD

Rezervoare metalice pentru apa potabila, apa pentru incendii sau alte substante ECO AVANGARD

Marca:
ECO AVANGARD
Produs furnizat de:

ECO AVANGARD

Vezi profil furnizor
Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
ECO AVANGARD

Rezervoare din inox alimentar AISI 304 si AISI 316L

Sunt rezervoare imbinate prin imbulonare sau prin sudura destinate stocarii de apa potabila.

Rezervoarele sunt de forma cilindrica realizate din panouri de otel inox cu grosimi diferite in functie de calculele de proiectare, imbinate la locul de punere in opera prin sudare sau cu suruburi.


Componenta rezervoarelor din inox:

- Carcasa metalica din tabla otel inox austenitic rezistent la actiunea coroziva a clorurilor X2-CrNiMo-17-12-2; 316L

- Acoperis - conic din tabla otel inox austenitic rezistent la actiunea coroziva a clorurilor tip X2-CrNiMo-17-12-2; 316L

- Fund plat - executat din tabla otel inox austenitic rezistent la actiunea coroziva a clorurilor X2-CrNiMo-17-12-2; 316L

- Ramforsarile si rigidizarile exterioare

- Gura de vizitare - Ø800

- Racorduri tehnologice de: intrare, iesire, golire, aerisire si preaplin

- Pentru accesul la capac si efectuarea operatiunilor de intretinere rezervoarele sunt prevazute cu scara spirala si platforma pentru operator.

- Sistem semiautomat de curatire (optional)

- Senzor de presiune legat la tabloul de comanda si control.


Rezervoare din otel fuzionat cu sticla

Rezervoarele din otel fuzionat cu sticla sunt destinate stocarii apei potabile, apei de incendiu, levigat, apa de proces, biogaz, etc.


Componenta rezervoarelor din otel fuzionat cu sticla:

- Carcasa - realizata din panouri modulare din tabla din otel fuzionat cu sticla - emailat. Protectia anticoroziva a panourilor componente este realizata prin emailare cu produse pe baza de oxid siliciu, rezistente la radiatia UV, in trei sisteme:

          - monoglass - cu un strat de email cu grosimea de 0,18 mm - 0,5 mm, in nuanta RAL 5004-albastru, tratat termic prin tehnologia Puesta, in acord cu cerintele 7.24/25 ale Autoritatii Europene a Emailului EEA.

Panourile finisate in sistem monoglass pot fi utilizate la stocarea apei cu potentialul de hidrogen pH cuprins intre 3 si 10.

          - ultraglass - cu un strat de email cu grosimea de 0,18 mm - 0,5 mm, in nuanta RAL 5004-albastru, tratat termic prin tehnologia Puesta, in acord cu cerintele 7.24/25 ale Autoritatii Europene a Emailului EEA.

Panourile finisate in sistem ultraglass pot fi utilizate la stocarea apei cu potentialul de hidrogen pH cuprins intre 3 si 10.

          - uniglass - cu doua straturi de email cu grosimea de 0,18 mm - 0,5 mm, in nuanta RAL 5004-albastru fiecare tratat termic, in acord cu cerintele 7.20 ale EEA.


- Capac termoizolat - realizat din tabla de aluminiu, tabla de otel galvanizata sau tabla de otel fuzionat cu sticla. Capacul este prevazut cu o gura de vizitare.

- Izolatia exterioara - rezervoarele pot fi termoizolate cu un strat de vata minerala sau spuma poliuretanica acoperita in sistemul standard cu panouri din tabla de otel sau din tabla de aluminiu.

- Accesorii: scara de acces, gura de vizitare si ventilare, preaplin, racord de alimentare, rezistente electrice de incalzire in perioadele de inghet, flotor mecanic si racord auto pompieri

- In functie de solicitari si de domeniul de utilizare rezervoarele pot fi dotate cu sistem de control al nivelului apei, sistem umplere si de mentinere constanta a nivelului, elemente de legatura intre rezervoare etc.

Punerea in opera a rezervoarelor se realizeaza pe fundatii din beton armat cores-punzator dimensionate. Fixarea in fundatie a rezervoarelor se realizeaza cu ancore chimice si cu sistemul de insurubare ce garanteaza etanseitatea si stabilitatea rezervorului. Capacitate de stocare cuprinsa intre 15 m³ - 20000 m³.


Rezervoare metalice modulare

Rezervoarele modulare sunt confectionate din panouri dreptunghiulare din otel zincat asamblate la locatia de montaj. Acest lucru asigura posibilitatea instalarii rapide chiar si in spatiile greu accesibile.


Fiecare rezervor vine echipat cu membrana interioara, acoperis autoportant si accesoriile necesare specifice fiecarui proiect: conexiune alimentare; conexiune distributie; preaplin, golire, etc.

Disponibile intr-o gama larga de marimi si capacitati, incepand de la 1 m³. Montajul se face pe fundatii plane cu abatere +/- 5mm.


Ideale pentru montaj in zone cu acces limitat, cum ar fi: Subsoluri de constructii; Acoperisuri; Spitale; Aeroporturi; Mansarde; Alte zone cu acces greu.


Aplicatii: Protectie impotriva incendiilor, apa potabila, apa de proces, precum si aplicatii similare.


Rezervoare galvanizate pentru stocare apa potabila sau de incendiu

Rezervoarele tip ECO sunt recipiente metalice cilindrice cu axa verticala realizate prin tehnologia clasica de debitare mecanica si imbinare prin suruburi si sunt destinate stocarii apei de uz menajer (potabila) sau pentru combaterea incendiilor.

Rezervoarele de forma cilindrica sunt realizate din panouri de otel galvanizat la cald, cu dimensiunile tipizate de 2,50 x 1,25 m si grosimi rezultate din dimensiunile generale ale rezervorului si din calculele de proiectare, imbinate la locul de punere in opera cu suruburi.


In principal rezervoarele tip ECO sunt alcatuite din:

- carcasa metalica din tabla de otel galvanizata la cald;

- ramforsarile si rigidizarile metalice exterioare realizate din platbanda, cornier sau alte profile din otel;

- termoizolatia din polistiren extrudat ce captuseste rezervorul la interior;

- o membrana din PVC plastifiat plasata la interior si mulata pe termoizolatia din polistiren.

Membrana se executa pentru fiecare tip de rezervor astfel incat sa corespunda din punct de vedere dimensional cu interiorul acestuia, fara aparitia unor zone de suprapunere, incretire sau intindere. Membranele din PVC sunt ramforsate cu fibre pentru a atinge o rezistenta la rupere de cel putin 4000 N/cm² si tratate astfel incat sa reziste in domeniul termic cuprins intre -30°C si +70°C. In functie de destinatie se utilizeaza doua calitati de PVC, in cazul rezerzoarelor pentru apa potabila folosindu-se PVC care indeplineste cerintele de sanatate publica in conformitate cu prevederile "Normelor privind materialele si obiectele care vin in contact cu alimentele" aprobata prin Hotararea de Guvern nr. 1.197/2002 ( cu modificarile si completarile ulterioare).

- un capac panouri sandwich termoizolat cu spuma poliuretanica pe structura metalica sprijinit pe un inel superior. Capacul este prevazut cu o gura de vizitare.


Rezervoarele tip ECO sunt prevazute cu racorduri tehnologice de intrare, de iesire, de scurgere de aerisire de preaplin etc., precum si cu rezistente electrice imersate pentru incalzire contra inghetului. Pentru accesul la capac si efectuarea operatiunilor de intretinere rezervoarele sunt prevazute cu cate o scara metalica si platforma pentru operator. Rezervoarele tip ECO se realizeaza in diferite variante pe baza acelorasi principii constructive, cu volume cuprinse intre 1,8 si 10000 m³.


Rezervoarele se pun in opera in pozitie supraterana pe fundatii corespunzator dimensionate si realizate conform unor proiecte intocmite, verificate si avizate conform legislatiei in vigoare.

Dimensionarea rezervoarelor se face functie de destinatie, zona seismica, viteza vantului si incarcarea la zapada.

Lucru în România