Renovare si reconditionare piscine din beton DESJOYAUX

Renovare si reconditionare piscine din beton DESJOYAUX

Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
DESJOYAUX
Desjoyaux Piscine va propune solutii pentru renovarea eficienta a piscinei: schimbarea dalelor, instalarea unei noi izolatii, reinnoirea sistemului de filtrare.
 
Renovarea piscinei: nevoia de noutate
Doriti sa va infrumusetati piscina pentru a-i da un aer proaspat? Iata cateva solutii simple pentru renovarea piscinei cu un rezultat spectaculos!
Schimbați dalele: suprafata redusa sau plaje intinse, veti gasi in gama oferita de noi materialul cel mai potrivit pentru dumneavoastra. Acest tip de renovare va permite sa schimbati foarte usor stilul bazinului dumneavoastra si sa-l adaptati mai bine mediului dumneavoastra. Creati sau recreati o scara: o scara in unghi, o scara imersata de tipul „plajei americane” sau o „bancheta”… scara poate deveni o veritabila optiune de confort a piscinei dumneavoastra, atat pentru cei mici, cat si pentru adulti. Oricare ar fi piscina dumneavoastră, vom sti sa adaptam scara de care aveti nevoie. 
Aventurarea intr-un proiect de renovare a piscinei poate fi o operatiune delicata si periculoasa. Inainte de a incepe, hotarati-va care sunt rezultatele dorite si incredintati proiectul unor profesionisti. Expertii nostri Desjoyaux va pot ghida si pot prelua renovarea piscinei dumneavoastra.
Problema de etanseitate, reinnoirea sistemului de filtrare sau pur si simplu dorinta de reinnoire a piscinei dumneavoastra… Optati pentru renovarea piscinei dumneavoastra Desjoyaux: o solutie eficienta si de calitate!
 
Problema de etanseitate. Alegerea renovarii eficiente a piscinei
Va confruntati cu pierderi de apa sau fisuri ale piscinei? Desjoyaux va instala rapid si sigur o noua izolatie. Aceasta renovare a piscinei, simpla si rapida, garanteaza sfarsitul problemelor de etanseitate a bazinului dumneavoastra.
 
Etapa 1 - Protectie impotriva pierderilor de apa: eliminarea retelei hidraulice existente 
In loc sa cautam sursa pierderilor de apa dezgropand tevile, noi neutralizam vechiul sistem de filtrare zidindu-l. De asemenea, eliminam vechea camera tehnica. Aceasta tehnica ne permite sa evitam lucrari ample de santier doar pentru a izola o pierdere de apa. Garantia sfarsitului problemei dumneavoastra cu pierderile de apa.
 
Etapa 2 - Eliminarea pierderilor de apa: instalareaunei izolatii ranforsate. Instalam o izolatie ranforsata pentru a asigura etanseitatea si pentru a elimina definitiv orice pierdere de apa. 
 
Lupta impotriva pierderilor de apa: filtrarea fara tevi
Pierderile de apa pot deveni o problema reala. In functie de dimensiunea piscinei, instalam una sau mai multe unitati de filtrare Desjoyaux. Grupul nostru de sisteme de filtrare peste zid permite renovarea sistemului dumneavoastra de filtrare fara a interveni asupra structurii: un sistem mai simplu si mai ales mai putin costisitor. Acesta garanteaza etanseitatea bazinului dumneavoastra si opreste pierderile de apa. Din punct de vedere estetic, pot fi avute in vedere si alte solutii (filtrare integrata, scara de filtrare). Dupa punerea in functiune a sistemului de filtrare, veti avea o piscina restaurata si complet reinnoita. Problemele dumneavoastra cu pierderile de apa sunt in sfarsit incheiate! Puteti profita de piscina dumneavoastra complet relaxat!
 
Renovarea rapida a piscinei: reinnoirea sistemului dumneavoastra de filtrare
Gratie sistemului de filtrare Desjoyaux care poate fi instalat pe toate bazinele indiferent de marca, optati pentru o solutie unica si inovatoare de renovare a piscinei. Decat sa colmatati... sau sa spargeti tot, Desjoyaux propune renovarea facila a piscinei dumneavoastra cu eficienta garantata. Solutia noastra? Faceti din piscina dumneavoastra o piscina Desjoyaux gratie sistemului nostru de filtrare fara tevi.
Lucru în România