Rasini epoxidice anticorozive rezistente la temperaturi ridicate B-TEAM CORROSION PROTECTION

Rasini epoxidice anticorozive rezistente la temperaturi ridicate B-TEAM CORROSION PROTECTION

Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
B-TEAM CORROSION PROTECTION
Sistemele de protectie pe baza de rasini anticorozive garanteaza o rezistenta superioara suprafetelor chiar si in medii chimice agresive sau in medii cu temperaturi extreme.

Sunt potrivite pentru protectia anticoroziva a conductelor de gaze, instalatii de procesare, cosuri de fum, statii de evacuare gaze arse, absorbere, instalatii tratare deseuri, rezervoare, bazine etc. Se aplica cu succes atat pe metal cat si pe beton.

Beneficiile protectiei anticorozive cu rasini epoxidice
- Protectie anticoroziva sigura a structurilor metalice si din beton
- Asigura durata lunga de viata instalatiilor protejate
- Rezistenta ridicata la solicitari chimice si mecanice
- Permeabilitate scazuta
- Rezistenta la uzura pe o perioada indelungata
- Aderenta ridicata la metal si beton
- Aplicare usoara si rapida

Sisteme de protectie Coroflake

Sistemele de protectie Coroflake asigura o protectie anticoroziva sigura a structurilor metalice si din beton, in medii chimice agresive. Acestea sunt pe baza pe poliester, vinil ester, rasini epoxidice, rasini novolac si rasini ranforsate cu fulgi de sticla. Pot fi aplicate cu mistria sau prin pulverizare, intr-unul sau mai multe straturi de grosimi diferite, in functie de specificul zonei de aplicare.


Rasinile epoxidice Coroflake pot fi utilizate in aproape toate mediile, la temperaturi de pana la 90°C in mediu umed si 160°C in medii uscate.

 

Sisteme de protectie Lining

Sistemele Topline Lining se disting atat prin rezistenta deosebita la coroziune si substante chimice, cat si prin rezistenta mare la abraziune si impact. Sunt pe baza de rasini poliesterice, vinil esterice si rasini epoxidice-novolac.


Se aplica intr-un strat de baza, impreuna cu un strat din fibra de stica drept ranforsare si un strat de finisare cu rasina speciala de umplere. Textura densa a captuselii nu permite alunecarea la suprafata si nu necesita o etansare suplimentara. Tehnologia de fabricare le permite aplicarea inclusiv in industria alimentara si farmaceutica.

Lucru în România