Rampe, module de incarcare, descarcare ASSA ABLOY

Rampe, module de incarcare, descarcare ASSA ABLOY

Contactează furnizorul
ASSA ABLOY

Egalizator de rampa cu clapeta pivotanta Crawford 6010S Swingdock

Crawford 6010S - Sistemul de andocare cu clapeta pivotanta este solutia standard in aplicatiile generale industriale, fiind usor de manevrat. Clapeta pivotanta a egalizatorului de rampa Crawford 6010S acopera in conditii de siguranta spatiul dintre rampa si podeaua vehiculului.


Pentru a permite un proces eficient de incarcare si descarcare, egalizatorul de rampa cu clapeta pivotanta Crawford 6010S face legatura intre cladire si vehicul. Rezultatul este transferul marfurilor in conditii de siguranta ridicata, evitarea accidentarii personalului precum si a daunelor aduse echipamentelor.


Mentenanta preventiva este usoara, rapida pentru a asigura functionalitatea continua si evita perioadele de nefunctionare. Marginea batanta incovoiata impiedica echipamentul pentru manipularea marfurilor de a intra in contact cu solul. Clapeta pivotanta are balamale deschise pentru a evita blocarea oscilatiei, nefiind nevoie sa fie curatate si usor de intretinut.


 Suportul foarte robust al clapetei pivotante, are placi arse. Forta impactului este absorbita in mod optim, evitand deteriorarea si asigurand o durata de functionare indelungata.


Pentru un mediu de lucru optim, sistemul de andocare cu clapeta pivotanta Crawford 6010S este instalat ca o parte a platformei de incarcare, constand dintr-un rampa de egalizare, o usa sectionala si un adapost pentru rampa.


Egalizator de rampa cu clapeta telescopica Crawford 620 Teledock

Crawford 620 Teledock, adica  rampa de egalizare cu clapeta telescopica, este un sistem de andocare universal, fiind cel mai flexibil. Acesta este potrivit pentru orice conditii de manipulare a marfurilor - indiferent de complexitatea acestora.


Principalul avantaj fata de alte rampe de egalizare este clapeta mobila telescopica, aceasta putand fi pozitionata precis pe podeaua vehiculului, si permitand astfel utilizarea optima a intregii podele a vehiculului.


Crawford 620 Teledock furnizeaza o zona de contact mai mare intre podeaua vehiculului si rampa de egalizare, pentru o pozitionare optima si sigura pe podeaua vehiculului.


Clapeta de aluminiu este foarte neteda, astfel trecerea dintre rampa de egalizare si podeaua vehiculului fiind mai lina. Este atat ergonomica, cat si economica, de asemenea.


Se poate adapta la vehicule cu diferite latimi si nu provoaca probleme pentru vechiculele andocate incorect. Marginile retractabile asigura flexibilitate pentru vehicule cu diferite latimi. In pozitia sa de stationare, clapeta este retrasa sub platforma rampei de egalizare. Clapeta telescopica este disponibila din otel sau aluminiu.


Rampa de egalizare hidraulica cu clapa telescopica Crawford 630 Combidock

Crawford 630 Combidock, actionata electro-hidraulic elimina nevoia pentru rampe cu diferite inaltimi, astfel reducand costurile de constructie. Se recomanda echiparea fiecarei zone in care se efectueaza frecvent operatiuni de incarcare cu cel putin o Crawford 630 Combidock, astfel incat vehiculele de toate dimensiunile sa poata fi andocate in mod eficient. 


Marginea telescopica este fabricata dintr-un aliaj de aluminiu foarte stabil, foarte neted, astfel trecerea dintre rampa de egalizare si podeaua vehiculului fiind mai lina  - avand avantaje din punct de vedere ergonomic, cat si economic datorita blocajelor reduse de marfa pentru personal si uzura mai scazuta  a echipamentelor de manipulare.


La incarcare si descarcare, vehiculele coboara si se ridica. Un sistem special de comanda de siguranta asigura faptul ca rampa de egalizarea urmeaza automat miscarile pe vertical a podelei vehiculelor. In cazul in care aceasta se misca pe orizontala, acelasi sistem automat fixeaza marginea pe podea, ducand la treceri mai line si mai sigure.


Camion sau furgoneta - doar rasuciti comutatorul doar fixati comutatorul de selectie, iar programul relevant de automatizare porneste.


Atunci cand este fixat la "camioane mici", barele marginii rampei de egalizare sunt retrase de o unitate hidraulica. Utilizati comutatorul de selectare pentru a va reintoarce la modul pentru camioane standard.


Pod mobil pentru rampe deschise Crawford Drawbridges 640 DMW/641 DMGZ

Rampa manuala basculanta de la Crawford este cea mai buna solutie pentru rampe deschise si pentru operatiuni la vehiculele cu aproximativ aceleasi dimensiuni.

Crawford 640 DMW si Crawford 641 DMGZRampa basculanta Crawford 640 DMW este instalata într-o pozitie fixa, iar rampa basculanta Crawford 641 DMGZ este instalata pe sine de ghidaj amplasate la marginea anterioara a rampei.


Aceasta din urma optiune permite functionarea rampelor de egalizare in diverse pozitii. Cand nu este utilizata, rampa basculanta este fixata in pozitie verticala cu un sistem de blocare de siguranta. Ambele versiuni sunt din otel, prevazute cu un dispozitiv cu arc extrem de rezistent, permitand ridicarea si coborarea manuala.


Galvanizarea la cald este metoda standard pentru a asigura rezistenta la coroziune. Marginea este segmentata, din aliaj de aluminiu, compensand inclinarea podelei vehiculelor si asigurand o trecere fara obstacole.


Burduf de etansare tip cortina Crawford 660 SME Aluminium

Crawford 660 SME este un sistem cu cortina pentru protectia rampei, fiind soluta standard pentru operatorii orientati catre economia de energie. Este prevazuta cu un cadru de aluminiu pentru reducerea greutatii. Vehiculul da inapoi sub sistemul cu cortina de protectie Crawford 660 SME care il izoleaza cu partea flexibila si cortinele superioare, protejand impotriva conditiilor meteorologice in timpul procesului de incarcare si descarcare.


Astfel, mediul de lucru este imbunatatit iar marfurile sunt protejate. Materialul cortinei are o rezistenta foarte ridicata la uzura. Programul pentru sisteme cu cortina pentru protectia rampei de la Crawford cuprinde un numar de modele care indeplinesc toate cerintele clientului si sunt potrivite pentru o vehicule ci diferite dimensiuni.


In cazul in care vehiculul nu este pozitionat pe centrul rampei si loveste cadrul sistemului de protectie, arcurile incorporate permit sistemului de protectie sa urmeze miscarea vehiculului, impiedicand deteriorarea acestuia. Flexibilitatea sa, rezistenta la uzura, in combinatie cu un raport bun pret-performanta, contribuie la faptul ca majoritatea rampelor de incarcare din Europa sunt prevazute cu acest sistem cu cortina pentru protectia rampei!


Spre deosebire de sistemele conventionale de protectie a rampei, cortinele frontale ale Crawford 660 SME sunt fixate pe cadrele frontale cu bile din otel. Acestea fixeaza materialul in interiorul cadrului intr-un mod flexibil, lasand acestea sa se miste la impactul cu camioanele.


Acest lucru face ca rezistenta rupere sa fie mai mare, iar punctele de rupere sunt evitate. Aceasta solutie se bazeaza pe orificiile din material executate in fabrica, spre deosebire de orificiile executate cu suruburi sau nituri.


Burduf de etansare gonflabil Crawford 670 SIB Inflatable

Industria alimentara are standarde foarte inalte in ceea ce priveste etansarea rampei de incarcare, pentru a pastra lantul frigorific cat mai intact posibil. Sistemul de protectie a rampei trebuie sa asigure o protectie continua impotriva conditiilor meteorologice pentru intreaga operatiune de incarcare si descarcare. 


Spre deosebire de alte tipuri de sisteme de protectie, cu sistemul pneumatic de protectie a rampei Crawford 670 SIB, vehiculul nu impinge pe sistem. In  schimb, sistemul este umflat in jurul vehiculului andocat, asigurand o etansare completa. Sistemele pneumatice de protectie sunt potrivite pentru o gama larga de vehicule de diferite dimensiuni, iar capacitatea lor de etansare depaseate cu mult conditiile standard solicitate in mod normal de operatori. 


Atunci cand nu este utilizat, sistemul pneumatic de protectie Crawford 670 SIB este complet retras in spatele structurilor laterale, dand posibilitatea soferului vehiculului de a utiliza complet latimea rampei de incarcare atunci cand da inapoi.


In plus, indicatoarele cu linie galbena din partea din fata usureaza si mai mult navigarea spre rampa. Dispozitivele de protectie impotriva loviturilor la inaltimea rampei impiedica deteriorarea sistemului de protectie a rampei.


Burduf de etansare gonflabil Crawford 671 SIR Inflatable

Industria alimentara are standarde foarte inalte in ceea ce priveste etansarea rampei de incarcare, pentru a pastra lantul frigorific cat mai intact posibil. Sistemul de protectie a rampei trebuie sa asigure o protectie continua impotriva conditiilor meteorologice pentru intreaga operatiune de incarcare si descarcare. Sistemul este umflat in jurul vehiculului andocat, asigurand o etansare completa.


Sistemele pneumatice de protectie Crawford sunt potrivite pentru o gama larga de vehicule de diferite dimensiuni, iar capacitatea lor de etansare depaseste cu mult conditiile standard solicitate in mod normal de operatori.


Dispozitivul de etansare din partea superioara al sistemului pneumatic de protectie a rampei Crawford 671 SIR este rulant - activat automat pentru vehicule inalte sau mai mici. In plus, acesta urmeaza miscarile vehiculului andocat, asigurand o etansare continua.


Atunci cand nu este utilizat, sistemul pneumatic de protectie Crawford 671 SIR este complet retras in spatele structurilor laterale, dand posibilitatea soferului vehiculului de a utiliza complet latimea rampei de incarcare atunci cand da inapoi.


In plus, indicatoarele cu linie galbena din partea din fata usureaza si mai mult navigarea spre rampa. Dispozitivele de protectie impotriva loviturilor la inaltimea rampei impiedica deteriorarea sistemului de protectie a rampei.

7 imagini

19 Documentatii tehnice
Vezi toate

Burduf de etansare tip cortina
Catalog, brosura
2 p | EN

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Rampe, module de incarcare, descarcare ASSA ABLOY
Contactează ASSA ABLOY Entrance Systems și cere prețuri pentru proiectul tau.
Lucru în România