Rampe, module de incarcare, descarcare ASSA ABLOY

Rampe, module de incarcare, descarcare ASSA ABLOY

Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
ASSA ABLOY
Rampe de egalizare:

Rampă de egalizare cu muchie pivotantă pentru uz general DL6010S

Rampa ASSA ABLOY DL6010S Swingdock este soluţia standard pentru aplicaţii industriale generale, fiind uşor de utilizat. Muchia pivotantă a rampei ASSA ABLOY DL6010S Swingdock furnizează o punte sigură între rampa de încărcare şi platforma vehiculului.

Rampa ASSA ABLOY DL6010S Swingdock conectează clădirea cu vehiculul, pentru a permite un proces de încărcare şi descărcare sigur şi eficient. Rezultatul este un transfer al mărfurilor efectuat în condiţii de siguranţă maximă, fiind prevenite accidentele personalului şi deteriorarea echipamentelor.


ASSA ABLOY DL6010S Swingdock:

- Întreţinerea preventivă este o modalitate simplă şi rapidă de a asigura fiabilitatea şi a preveni timpii neproductivi.
- Muchia pivotantă curbă previne contactul cu solul al echipamentului de manipulare a materialelor.
- Muchie pivotantă cu balamale deschise pentru a evita blocarea mişcării la deschidere, care nu trebuie curăţate şi sunt foarte uşor de întreţinut.
- Suport foarte rezistent al muchiei pivotante, cu plăci arse. Forţele de impact sunt absorbite în mod optim, evitând deteriorarea şi garantând o durată lungă de viaţă.

Rampă de egalizare cu muchie telescopică pentru uz general DL6120T

ASSA ABLOY DL6120T Teledock, rampa de egalizare cu muchie telescopică, este cel mai flexibil sistem de andocare universal. Este adecvat în orice situaţie de încărcare - descărcare, indiferent de complexitate. Avantajul principal faţă de alte rampe de egalizare este muchia telescopică mobilă, care poate fi poziţionată cu precizie pe platforma vehiculului, asigurând o distribuire optimă a sarcinii pe întreaga suprafaţă a platformei.


Rampa ASSA ABLOY DL6120T Teledock:

- Muchia telescopică asigură o distribuire optimă a sarcinii pe întreaga suprafaţă a platformei vehiculului.

  • - Utilizare simplă şi confortabilă.

- Muchia ergonomică opţională:

  • - Tranziţie absolut fără denivelări de la platforma egalizatorului la muchie.
  • - Concepută în mod special pentru utilizarea transpaleţilor electrici convenţionali, fără arcuri.

Rampă de egalizare cu muchie telescopică şi cadru autoportant DL6120TA

Rampa ASSA ABLOY DL6120TA Teledock Autodock are o muchie telescopică şi un cadru autoportant pentru a facilita integrarea cu clădirea. Aceasta constituie baza unei staţii de încărcarecomplete în exteriorul clădirii, care conţine toate componentele relevante, egalizator, obturator şi uşă, pentru a oferi o soluţie de andocare completă. Rampa ASSA ABLOY DL6120TA Teledock Autodock este adecvată în orice situaţie de încărcare - descărcare, indiferent de complexitate. Avantajul principal faţă de alte rampe de egalizare este muchia telescopică mobilă, care poate fi poziţionată cu precizie pe platforma vehiculului, asigurând o distribuire optimă a sarcinii pe întreaga suprafaţă a platformei.


Rampa ASSA ABLOY DL6120TA Teledock Autodock:

- Muchia telescopică asigură o distribuire optimă a sarcinii pe întreaga suprafaţă a platformei vehiculului.
- Utilizare simplă şi confortabilă.
- Muchia ergonomică opţională:
- Tranziţie absolut fără denivelări între platforma egalizatorului şi muchie.

- Concepută în mod special pentru utilizarea transpaleţilor electrici convenţionali, fără arcuri.

Rampa de egalizare cu muchie telescopică pentru autocamioane şi autoutilitare DL6030C

Rampa electrohidraulică ASSA ABLOY DL6030C Combidock elimină necesarul de înălţimi diferite ale rampelor şi reduce astfel costurile de construcţie. Este util să echipaţi fiecare zonă de încărcare utilizată frecvent cu cel puţin o rampă ASSA ABLOY DL6030C Combidock, astfel încât să poată fi încărcate vehicule de toate mărimile.


Muchia telescopică este fabricată dintr-un aliaj rezistent de aluminiu şi este extrem de plată, asigurând un pasaj mai lin între rampă şi platforma vehiculului – oferă avantaje ergonomice şi economice, pentru personal reducere sarcina asupra calelor de roţi şi produce o uzură mai redusă a echipamentelor de manipulare a materialelor.


Vehiculele coboară şi se ridică în timpul încărcării şi descărcării. Un sistem de control special face ca rampa de egalizare să urmeze în mod automat mişcările pe verticală ale platformei vehiculului. Dacă platforma vehiculului se mişcă pe orizontală, acelaşi sistem automat menţine muchia în contact cu platforma, facilitând un pasaj sigur şi fără obstacole.

Obturatoare termice:

Obturator termic cu perdea standard şi cadru din aluminium DS6060A

ASSA ABLOY DS6060A este un obturator termic cu perdea, aceasta fiind soluţia standard pentru operatorii care doresc să economisească energie. Este echipat cu o greutate, reducând cadrul de aluminiu. Vehiculul parchează cu spatele în obturatorul ASSA ABLOY DS6060A, care îl etanşează prin perdele flexibile pe lateral şi în partea de sus, asigurând protecţie împotriva intemperiilor în timpul procesului de încărcare şi descărcare.


Rezultatele sunt îmbunătăţirea mediului de lucru şi protejarea mărfurilor. Materialul perdelelor este foarte rezistent la uzură. Programul de obturatoare termice cu perdea ASSA ABLOY cuprinde un număr de modele şi îndeplineşte toate cerinţele clienţilor, fiind adecvat pentru o gamă largă de dimensiuni ale vehiculelor.


În cazul în care un vehicul se abate de la linia centrală a rampei şi loveşte cadrul obturatorului, arcurile integrate permit obturatorului să-i urmeze mişcarea fără a se deteriora. Flexibilitatea şi rezistenţa ridicată la uzură, combinate cu performanţele excepţionale, au făcut ca marea majoritate a rampelor de încărcare din Europa să fie dotate cu acest obturator termic standard!

Obturator termic cu perdea standard şi cadru din oţel DS6060S

operatorii care doresc să economisească energie. Obturatorul este echipat cu un cadru de oţel. Vehiculul parchează cu spatele în obturatorul ASSA ABLOY DS6060S, care îl etanşează prin perdele flexibile pe lateral şi în partea de sus, asigurând protecţie împotriva intemperiilor în timpul procesului de încărcare şi descărcare.


Rezultatele sunt îmbunătăţirea mediului de lucru şi protejarea mărfurilor. Materialul perdelelor este foarte rezistent la uzură. Programul de obturatoare termice cu perdea ASSA ABLOY cuprinde un număr de modele şi îndeplineşte toate cerinţele clienţilor, fiind adecvat pentru o gamă largă de dimensiuni ale vehiculelor.


În cazul în care un vehicul se abate de la linia centrală a rampei şi loveşte cadrul obturatorului, arcurile integrate permit obturatorului să-i urmeze mişcarea fără a se deteriora. Flexibilitatea şi rezistenţa ridicată la uzură, combinate cu performanţele excepţionale, au făcut ca marea majoritate a rampelor de încărcare din Europa să fie dotate cu acest obturator termic standard!


Obturator termic gonflabil DS6070B

Industria alimentară impune cerinţe exigente în ceea ce priveşte etanşarea rampei de încărcare, pentru a menţine lanţul frigului cât mai intact posibil. Obturatorul trebuie să asigure o protecţie permanentă împotriva intemperiilor pe întregul parcurs al operaţiunilor de încărcare şi descărcare.


Spre deosebire de alte tipuri de obturatoare termice, la obturatorul gonflabil ASSA ABLOY DS6070B vehiculul nu împinge pe obturator. În loc de aceasta obturatorul este umflat în jurul vehiculului andocat, oferind o etanşare completă. Obturatoarele gonflabile sunt adecvate pentru o gamă largă de dimensiuni ale vehiculelor şi capacitatea lor de etanşare depăşeşte cu mult standardele cerute în mod normal de operatori.


În poziţia de repaus obturatorul gonflabil ASSA ABLOY DS6070B este retras complet în spatele structurilor laterale, oferind conducătorului auto posibilitatea de a utiliza întreaga lăţime a rampei pentru a manevra înapoi. În plus, liniile indicatoare galbene aflate în partea din faţă facilitează intrarea la rampă. Protecţiile stabile la coliziune aflate la înălţimea rampei previn deteriorarea obturatorului.

Căsuțe de andocare:

Cameră de încărcare căsuță de andocare LH6081L

Camera de încărcare ASSA ABLOY LH6081L este un sistem de încărcare independent, care cuprinde toate componentele relevante: egalizator, obturator și ușă.


Împreună cu platforma de bază Autodock și o camera izolată sau neizolată este format un sistem de andocare complet și autonom. Amplasat în afara deschiderii ușii depozitului sau terminalului, utilizatorul câștigă spațiu interior față de sistemele de andocare convenționale, atât la clădirile noi, cât și la cele existente, fără modificări constructive majore. Datorită separației termice dintre clădire și unitatea de andocare, camera de încărcare poate fi utilizată în aplicații cu temperatură controlată.


Camera de încărcare ASSA ABLOY LH6081L este varianta ușoară a unei noi generații de camera de încărcare, create special pentru a îndeplini toate cerințele arhitecților, constructorilor și utilizatorilor. Este adecvată pentru toate zonele geografice cu încărcare din zăpadă de până la 0,89kN/m²  și calculele noastre de rezistență sunt certificate de terți. Camera de încărcare ASSA ABLOY LH 6081L este o opțiune sigură și fiabilă, oferind un sprijin ideal pentru proiectarea în construcții și procesul de aprobare a construirii.


Căsuța de andocare LH6080L

Camera de încărcare ASSA ABLOY LH6080L este un sistem de încărcare independent, care cuprinde toate componentele relevante: egalizator, obturator și ușă. Amplasat în afara deschiderii ușii depozitului sau terminalului, utilizatorul câștigă spațiu interior față de sistemele de andocare convenționale, atât la clădirile noi, cât și la cele existente, fără modificări constructive majore. Datorită separației termice dintre clădire și unitatea de andocare, camera de încărcare poate fi utilizată în aplicații cu temperatură controlată. 


Camera de încărcare ASSA ABLOY LH6080L este varianta heavy-duty a unei noi generații de camera de încărcare, create special pentru a îndeplini toate cerințele arhitecților, constructorilor și utilizatorilor. Este adecvată pentru toate zonele geografice cu încărcare din zăpadă de până la 2,0 kN/m² și calculele noastre de rezistență sunt certificate de terți. Camera de încărcare ASSA ABLOY LH 6081L este o opțiune sigură și fiabilă, oferind un sprijin ideal pentru proiectarea în construcții și procesul de aprobare a construirii.


Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.