Rampe de incarcare METALMEC

Rampe de incarcare METALMEC

Marca:
METALMEC
Produs furnizat de:

UNILIFT SERV

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
METALMEC
METALMEC, lider italian si european in productia rampelor din aluminiu, ofera clientilor sai produse extrem de fiabile si de o calitate exceptionala, datorita a zeci de ani de experienta si a fortei de munca de inalta calificare. 
 
Utilizarea celui mai bun aliaj din aluminiu (tip 6005A), rezistenta si robustetea rampelor, precum si certificarea TUV a tuturor proceselor de productie in conformitate cu standardele UNI EN ISO 9001: 2008 si procedeele de sudare in conformitate cu standardele EN ISO 15614-2 si EN ISO 15613, fac din METALMEC, de asemenea, si un lider al seriozitatii.

Rampa de incarcare pentru motociclete - M030

Rampa antialunecare fara margini ridicate pentru incarcaturi usoare si medii cum sunt motocicletele, masinile, tractoarele mici si alte minicaruri.

Modelul M030 este disponibil si in varianta plianta.


Rampa de incarcare pentru utilaje usoare de gradinarit - Metalmec M050

Rampa de incarcare cu canal si margini ridicate pentru incarcaturi usoare de utilaje precum masinile de intretinere gazon si alte echipamente de gradinarit. Aceste rampe pot fi folosite ca si rampe pentru carucioare cu rotile. Modelul M050 poate fi comandat si in forma plianta sau cu sistem de prindere baioneta.


Rampa de incarcare pentru utilaje cu roti sau senile cu cauciuc - Metalmec M140 / M150

Rampe de incarcare din aluminiu pentru vehicule de dimensiuni medii cum sunt excavatoarele pe senile cu cauciuc, incarcatoarele cu roti,  mini incarcatoarele si buldoexcavatoarele.


Rampa de incarcare pentru utilaje cu roti si cauciucuri - Metalmec M070 / M075 / M080

Rampe de incarcare pentru vehicule usoare, de dimensiuni medii cum sunt tractoarele mici, echipamentele de gradinarit, mini excavatoarele pe senile de cauciuc, etc.


Rampa de incarcare - Metalmec M100Rampa de incarcare pentru masini - Metalmec M040Rampa de incarcare - Metalmec M115A / M125Rampa de incarcare din aluminiu cu invelis cauciucat - Metalmec M120SRampa de incarcare din aluminiu cu invelis din foita de aluminiu - Metalmec M120SRampa de incarcare - Metalmec M165Rampa de incarcare din aluminiu - Metalmec M170 / M185Rampa de incarcare din aluminiu - Metalmec M200 / M230Rampe de siguranta din aluminiu, pentru uz non profesional


12 imagini

13 Documentatii tehnice
Vezi toate

Rampa de incarcare
Fisa tehnica
1 p | RO
Rampa de incarcare
Fisa tehnica
2 p | RO

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Rampe de incarcare METALMEC
Contactează UNILIFT SERV și cere prețuri pentru proiectul tau.