Rafturi de tip Cantilever pentru articole lungi si cu forme dificile DEXION

Rafturi de tip Cantilever pentru articole lungi si cu forme dificile DEXION

Contactează furnizorul
DEXION
Daca sunteti in cautarea unei depozitari sigure, organizate a bunurilor dvs. lungi si grele, atunci de ce sa nu incercati sistemele noastre Cantilever fabricate in functie de dimensiune.

Concepute pentru a satisface cerintele dvs. exacte, aparatele noastre Cantilevers sunt extrem de versatile indiferent de mediul de lucru si fara suporturi frontale, toate nivelurile sunt disponibile pentru stivuitoare.
 
Rafturile noastre de tip Cantilever, Rollrack, dulapul de lemn si A-rack* sunt special concepute pentru a depozita articole de lungimi diferite - bare de otel, tevi, tuburi, mobilier, pachete de lemn; precum si placi, foi metalice, cutii si lazi sau bunuri de culoare alba.

Rafturi mobile pentru depozitarea articolelor lungi si cu forme dificile

Rafturile Cantilever sunt recunoscute ca fiind foarte eficiente pentru depozitarea articolelor lungi si cu forme dificile. Sistemele pe baze mobile sunt recunoscute ca fiind foarte eficiente pentru eficientizarea spatiului si cresterea capacitatii de depozitare. Puneti cele doua impreuna si aveti solutia de depozitare perfecta care maximizeaza fiecare centimetru de spatiu util.


Rafturile Cantilever mobile sunt rafturi Cantilever standard care sunt montate pe carucioare mobile galvanizate. Rafturile pe baze mobile au nevoie de un singur culoar deschis la un moment dat, carucioarele mobile deplasandu-se pe sine care sunt incastrate in podea. Deplasarea carucioarelor este controlata printr-un panou de comanda usor de utilizat sau prin telecomanda. Cu numeroase functii personalizabile, rafturile Cantilever mobile ofera o solutie excelenta in diferite medii de depozitare sau productie.


Configurarea sistemului cantilever ca solutie mobila economiseste spatiu in comparatie cu rafturile standard in consola si poate spori capacitatea de depozitare cu pana la 200%. Fiecare segment mobil poate fi realizat in functie de cerintele specifice sau configurat mai apoi, tinand cont de nevoile dumneavoastra de depozitare si de spatiul disponibil in depozitul dumneavoastra.


Sistemul mobil Cantilever ofera urmatoarele caracteristici si beneficii in forma standard:

- Rafturi de consola relativ ieftine deoarece sunt folosite componente standard
- Brate portante la inaltimi ajustabile
- Creste gama de produse care pot fi depozitate
- Economisesc aproximativ 67% din spatiul necesar pentru suporturile statice de consola, sporind capacitatea de depozitare cu pana la 200%
- Gama larga de accesorii
- Tehnologie de varf pentru sustinerea functiilor optionale si ecran tactil cu afisaj grafic clar pentru o vizibilitate optima
Conceput conform Directivei Europene 2006/42 / CE si DIN EN 15095.

Dimensiuni standard:

- Inaltimea rafturilor: pana la 9 metri.
- Lungimea bratelor: de la 0,6 pana la 1,5 metri.
- Lungimea caruciorului: pana la 90 metri.
- Viteza: pana la 4,8 sau 4,2 metri / Min.

Rafturi cu role pentru depozitarea produselor lungi

Rafturile cu role de depozitare a produselor lungi este singura solutie adevarata pentru depozitarea anumitor bunuri lungi. Doriti o alternativa de rafturi cantilever moderata si economica? Rafturile cu role asigura un "fagure de miere" de traverse verticale de separare, oferindu-va accesul usor la un modul compartimentat.


Rafturile cu role reprezinta alternativa moderata la solutiile cantilever traditionale. Reprezinta un sistem avantajos deoarece bunurile sunt incarcate si descarcate de pe partea laterala mai scurta - fata - creand astfel cereri mai reduse in zona de manipulare.


Deasupra fiecarui compartiment: un set de sine fixe longitudinale, fiecare cu un set de role cu rulmenti cu bile. Pe masura ce bunurile sunt introduse pe raft, suportul faciliteaza miscarea, permitand introducerea usoara a obiectelor lungi pe rafturile cu role, cum ar fi profilele, conductele si matritele.


Specificatii tehnice:

- Raftul dispune de patru dimensiuni diferite de module pentru a indeplini cererea de diverse bunuri.

  • - Adancimea sectiunilor: 2350mm / 3500mm / 4650mm
  • - Inaltime: 2200mm
  • - Incarcare: Pana la 1500kg/compartiment, incarcatura/sectiune de pana la 9000 kg
  • - Dimensiunea compartimentului: 200x180mm, 300x280mm, 400x380mm si 500x480mm

Rafturi pentru incarcari medii si ridicate

Rafturile Cantilever pentru incarcari medii si ridicate sunt ideale daca aveti nevoie sa depozitati obiecte lungi si dificile, precum bare din otel, conducte, tuburi sau cherestea. Depozitarea se face pe orizontala, astfel incat sa se poata manipula manual sau cu ajutorul unui stivuitor.

Rafturile Cantilever pentru incarcari medii si ridicate reprezinta un sistem modular versatil pentru depozitarea bunurilor lungi sau de mari dimensiuni. Sunt perfecte pentru toate tipurile de medii de depozitare, si fara stalpi frontali care sa impiedice plasarea si recuperarea sarcinilor; toate nivelurile sunt disponibile pentru stivuitor.


Se pot adauga brate, stalpi si cleme suplimentare, pe masura ce se modifica cerintele de depozitare, in timp ce configuratiile pe o singura parte si pe ambele parti asigura o capacitate maxima de depozitare - fie pe o singura coloana centrala, fie montate pe un perete.

Toate aspectele modelului rafturilor Cantilever respecta recomandarile normei FEM 10.2.09 si standardului EN 1993-1-1:2006 privind proiectarea structurilor de otel.


Rafturile Cantilever pentru incarcari medii si ridicate ofera urmatoarele caracteristici si beneficii in configuratia standard:

- Sistem complet personalizat conform cerintelor utilizatorului
- Coloane, baze si brate orizontale - crearea unei structuri complete
- Se pot instala si pe un carucior mobil de mare capacitate MOVO
- Ideale pentru depozitarea eficienta si in conditii de siguranta a bunurilor lungi si de mari dimensiuni
- Maximizeaza spatiul orizontal
- Lungime si spatiere intre profile reglabile
- Design eficient cu cel mai recent program, si conform standardelor europene IPE, stabilite de FEM si EN


Specificatii tehnice:

- Inaltime: Pana la 12m (in functie de profilul IPE)

- Lungimea bratului: Pana la 2 m in configuratia standard (lungimile mai mari sunt disponibile la cerere). Coloanele pot fi amplasate la o distanta de maxim 2 metri in configuratia standard (distantele mai mari sunt posibile la cerere)

- Culori:  Coloanele si bratele sunt vopsite:

  • Albastru RAL 5010 (utilizarea vopselei de exterior pentru aplicatiile la exterior)
  • Portocoliu RAL 2001
  • Gri RAL 7035

Rafturi pentru incarcari reduse

Rafturile Cantilever pentru incarcari reduse sunt ideale daca aveti nevoie sa depozitati obiecte lungi si dificile, precum bare din otel, conducte, tuburi sau cherestea. Depozitarea se face pe orizontala, astfel incat sa le puteti manipula manual sau cu ajutorul unui stivuitor. 

Rafturile Cantilever pentru incarcari reduse reprezinta un sistem modular versatil pentru depozitarea bunurilor lungi. Neavand niciun suport frontal care sa impiedice plasarea si recuperarea incarcaturii, toate nivelurile sunt disponibile pentru activitati de tip bricolaj, fabricatie, instalatii sanitare si conducte precum si ateliere.

Se pot adauga brate, stalpi si cleme suplimentare, pe masura ce se modifica cerintele de depozitare, in timp ce configuratiile pe o singura parte si pe ambele parti asigura o capacitate maxima de depozitare pe o singura coloana centrala sau sunt montate pe un perete.


Toate aspectele modelului rafturilor Cantilever respecta recomandarile normei FEM 10.2.09 si standardului EN 1993-1-1:2006 privind proiectarea structurilor de otel.


Rafturile Cantilever pentru incarcari reduse ofera urmatoarele caracteristici si beneficii in configuratia standard:

Fara limita a lungimii produselor
Adecvate pentru instalatiile interioare
Sunt disponibile diverse lungimi ale bratului
Distante ale bratului usor ajustabile
Complet modulare, cu sectiuni suplimentare disponibile asa cum le doriti


Specificatii tehnice:

Aceste sarcini sunt calculate in conformitate cu standardul relevant FEM 10.2.09. Pentru sarcinile grele, folositi rafturile noastre Cantilever pentru incarcari medii si ridicate.

- Inaltimea sistemului:  2000mm si 2500mm
- Lungimea bratului: 300mm / 400mm / 500mm / 600mm
- Sarcina maxima (pe brat): 163kg - 400kg (in functie de configuratie)
- Sarcina maxima (pe coloana): 1300kg - 4500kg (in functie de configuratie)
- Decalaj vertical: 1000mm / 1250mm / 1500mm / 1750mm / 2000mm


14 imagini

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Rafturi de tip Cantilever pentru articole lungi si cu forme dificile DEXION
Contactează DEXION Storage Solutions și cere prețuri pentru proiectul tau.