Purificatoare de aer MEACO

Purificatoare de aer MEACO

Marca:
MEACO
Produs furnizat de:

ALECO AIR

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
MEACO
Un purificator de aer este un dispozitiv care elimina contaminanti din aer. Aceste dispozitive sunt de obicei comercializate ca fiind benefice pentru cei care sufera de alergii si astm, precum si la reducerea sau eliminarea fumului de tutun si al altor mirosuri neplacute si nocive pentru organism, dar sunt si foarte dorite de catre cei care isi doresc un aer cat mai curat si nepoluat in casa.
 
Purificatoare de aer cu intrebuintare comerciala sunt fabricate fie ca unitati de sine statatoare mici sau unitati mai mari, care pot fi aplicate pentru o unitate de tratare a aerului sau pentru o unitate HVAC folosite in industriile medicale, industriale si comerciale. Purificatoarele de aer mai pot fi de asemenea utilizate in industrie pentru a neutraliza CO2 din locurile unde existenta unui grad crescut a acestuia afecteaza procesul de fabricatie.
 
Praful, polenul, parul de animale, sporii de mucegai si praful acarian poate actiona ca alergeni, care provoaca alergii la persoanele sensibile. Particule de fum si compusi organici volatili (COV) pot prezenta un risc pentru sanatate. Expunerea la diverse componente, cum ar fi COV creste probabilitatea de a se confrunta cu simptome ale sindromului de a te simtii bolnav atunci cand stai mai mult in acel spatiu in care se afla acesti compusi.
In plus, cu avansarea In tehnologie, purificatoare de aer sunt din ce in ce mai performante si capabile sa distruga un numar tot mai mare de bacterii, virusi si ADN-ul particule daunatoare.

Purificator de aer - Airvax Meaco

Purificatorul de aer Airvax produs de renumitul brand Meaco din Marea Britanie ofera protectie impotriva particulelor de praf foarte fine, gazelor de esapament provenite de la autovehicule, compusilor organici volatili, virusuri, MRSA, mucegaiuri, bacterii, fum de tutun, de monoxid de carbon si alergeni.

A fost testat in diferite spatii unde s-a dovedit a fi eficient nu numai impotriva poluantilor mentionati mai sus, dar si mai bun decat multe alte purificatoare de aer mai costisitoare.

Capteaza particulele foarte mici mult mai eficient decat un simplu filtru HEPA Elimina polenul, bacterii, mirosuri, mucegaiuri, alergeni, compusi volatili si multe altele.

Foare silentios si cu consum electric extrem de redus de numai 5W.

Filtrul incarcat electrostatic, patentat la nivel international, elimina si retine toate aceste particule detaliate mai sus, odata ce au fost captate nu se elimina inapoi in incapere. Durata maxima de viata a filtrului este de 3 ani.


Detalii tehnice:

- Recomandat pentru incaperi de pana la: 25 m²

- Telecomanda: Da

- Debit de aer: 30/48/84 m³/h

- Nivel Sonor: 34/38/44 dB

- Domeniul de functionare, temperatura: intre - 10 si +70°C

- Tensiune de alimentare: 220 - 240 V/50 Hz

- Putere consumata max: 5W

- Dimensiuni (L x l x H): 177 x 177 x 292 mm

- Greutate: 1,7 kg

- Culoare : alb, negru

 

Purificator de aer si umidificator - Meaco Mist Delux

- Umidificator si purificator cu abur rece sau cald, dotat cu display digital si control al umiditatii

- Functie de ionizare si difuzor de aroma

- Functie Turbo pentru a imprastia aerul umed cat mai departe in toata camera

- Protectie sporita impotriva calcarului care consta in 2 filtre si consum de curent foarte scazut

- Foarte silentios


Detalii tehnice:

- Higrostat variabil

- Control intensitate abur

- Filtru HEPA pentru indepartarea prafului, polenului, alergenilor, etc.

- Filtru de carbune activ pentru indepartarea mirosului de tigara si de animale

- Timer pentru programarea opririi aparatului si oprire automata cand rezervorul este gol

- Consum: 35 watt la abur rece si 70 watt la abur cald

- Alimentare: 220 V

- Dimensiune (H x L x l): 386 x 233 x 190 mmm

- Greutate: 2,6 Kg


Purificator de aer - Meaco Clean CA-HEPA 47x5

Meaco Clean foloseste un sistem performant de filtrare in etape pentru a purifica aerul. In prima etapa, pre-filtrul indeparteaza particulele mari din aer, in a doua etapa filtrul TRUE HEPA indeparteaza particulele din aer de pana la 0,3 microni (mai mici decat ceea ce ochiul poate vedea), in a treia etapa filtrul de carbune activ elimina mirosurile iar in a patra etapa, sistemul UVC (ultraviolete) combinat cu sistemul fotocatalitic de oxidare imbunatatit cu Dioxid de Titan (PCO) distruge virusuri, microbi si bacterii. In cele din urma, ionizarea ajuta la neutralizarea particule de praf.


Purificatorul de aer MeacoClean CA-HEPA 47x5 dispune de un panou de control de tip touch cu o sensibilitatea foarte mare ce permite schimbarea setarilor extrem de simplu, printr-o atingere usoara. Un indicator de inlocuire filtru va va anunta cand trebuie inlocuit setul de filtre (aproximativ la fiecare 6 luni).


Filtrul de carbune imbunatatit contine 130g +/- 20g carbune pentru indepartarea foarte eficienta a mirosurilor. Filtrele de carbune si HEPA imbunatatite sunt prevazute cu o  garnitura de cauciuc pentru ca aerul sa nu poate trece prin aparat, fara a fi curatat.


Date Tehnice:

- Potrivit pentru incaperi pana la: 32 m2
- Debit de aer: 236m3/h
- Tehnologie filtrare: HEPA / Carbune activ / Ionizare / Ultraviolete / Lampa UV
- Timer: 2 / 4 /8 ore
- Alimentare: 220 V / 50 Hz
- Consum max.: 55W
- Lampa UV cu durata mare de viata: 40000 ore de functionare
- Zgomot: min. 30dB (low) si max. 58 dB (high)
- Dimensiuni (L x H x l): 324 x 409 x 162 mm
- Greutate: 4 kg
- Culoare: Alb


Purificator de aer - Meaco Clean CA-HEPA 119x5

Meaco Clean foloseste un sistem performant de filtrare in etape pentru a purifica aerul. Acest purificator de aer foloseste un sistem de curatare a aerului in mai multe etape. Aerul din camera trece mai intai prin zona de pre-filtru pentru a elimina particulele mai mari, cum ar fi praful din aer. Filtrul de carbune indeparteaza mirosurile din aer, apoi filtrul HEPA indeparteaza particulele mai mici precum alergenii din aer si, in final, lumina ultravioleta impreuna cu stratul de dioxid de titan fotocatalitic, elimina bacterii, virusuri, mirosuri si particule COV din aer. Dispozitivul de ionizare ajuta la indepartarea prafului in exces si a mirosurilor din aer.


Filtrul de carbune imbunatatit contine 130g +/- 20g carbune pentru indepartarea foarte eficienta a mirosurilor. Filtrele de carbune si HEPA imbunatatite sunt prevazute cu o garnitura de cauciuc pentru ca aerul sa nu poate trece prin aparat, fara a fi curatat


Cu cat aerul din camera trece mai des prin purificatorul de aer, cu atat aerul va deveni mai curat. Acesta este motivul pentru care este importanta alegerea unui purificator potrivit pentru dimensiunea camerei.


Date Tehnice:

- Potrivit pentru incaperi pana la: 52m2
- Debit de aer: 595m3/h
- Tehnologie filtrare: HEPA / Carbune activ / Ionizare / Ultraviolete / Lampa UV
- Alimentare: 220 V / 50 Hz
- Consum max.: 70W
- Lumina ultraviolet: 254 nanometri
- Lampa UV cu durata mare de viata: 20000 ore de functionare
- Zgomot: min. 29 dB (low) si max. 62 dB (high)
- Dimensiuni (L x H x l): 445 x 680 x 238 mm
- Greutate: 8,3 kg
- Culoare: Alb

20 imagini

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Purificatoare de aer MEACO
Contactează ALECO AIR și cere prețuri pentru proiectul tau.
Lucru în România