Purificatoare de aer benefice pentru cei care sufera de alergii si astm VORNADO

Purificatoare de aer benefice pentru cei care sufera de alergii si astm VORNADO

Marca:
VORNADO
Produs furnizat de:

ALECOAIR

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
VORNADO
Un purificator de aer este un dispozitiv care elimina contaminanti din aer. Aceste dispozitive sunt de obicei comercializate ca fiind benefice pentru cei care sufera de alergii si astm, precum si la reducerea sau eliminarea fumului de tutun si al altor mirosuri neplacute si nocive pentru organism, dar sunt si foarte dorite de catre cei care isi doresc un aer cat mai curat si nepoluat in casa. Purificatoarele de aer cu intrebuintare comerciala sunt fabricate fie ca unitati de sine statatoare mici sau unitati mai mari, care pot fi aplicate pentru o unitate de tratare a aerului sau pentru o unitate HVAC folosite in industriile medicale, industriale si comerciale. Purificatoarele de aer mai pot fi de asemenea utilizate in industrie pentru a neutraliza CO2 din locurile unde existenta unui grad crescut al acestuia afecteaza procesul de fabricatie.
 
Praful, polenul, parul de animale, sporii de mucegai si praful acarian pot actiona ca alergeni, care provoaca alergii la persoanele sensibile. Particule de fum si compusi organici volatili (COV) pot prezenta un risc pentru sanatate. Expunerea la diverse componente, cum ar fi COV creste probabilitatea de a se confrunta cu simptome ale sindromului de a te simti bolnav atunci cand stai mai mult in acel spatiu in care se afla acesti compusi. In plus, cu avansarea in tehnologie, purificatoare de aer sunt din ce in ce mai performante si capabile sa distruga un numar tot mai mare de bacterii, virusuri, precum si ADN-ul acestora, particule daunatoare.

Purificator de aer - Vornado AC300

AC300 este un purificator de inalta fiabilitate care poate fi utilizat pentru incaperi de pana la 31 m2
 • Brand-ul Vornado cu o vechime din 1945 este recunoscut la nivel mondial ca fiind unul dintre liderii circulatoarelor de aer asa cum le numesc, pentru ca sistemele de ventilare create de acestia sunt extrem de eficiente in omogenizarea uniforma a aerului in diverse spatii si nu doar ventilare punctuala sau locala. De aceea acest purificator este foarte performant in curatarea aerului din toata incaperea si nu doar local ca alte brand-uri.
 • AC300 foloseste o combinatie de filtre HEPA si carbon pentru a opri praful, polenul, parul de animale, fumul, bacteriile, spori de mucegai, acarienii din praf si multe altele. Pe langa toate aceste prefiltrul de carbon elimina si mirosurile urate.
 • Indicator de schimbare a filtrelor
 • Garantie standard: 5 ani persoane fizice si 4 ani persoane juridice


Caracteristici:

 • - Potrivit pentru incaperi de pana la 31 m2
 • - Debit de aer: 251 m3/h
 • - Trepte Ventilator: 3
 • - Consum redus: 36 W
 • - Alimentare: 220 V / 50 Hz
 • - Greutate: 5 Kg
 • - Dimensiuni: 270 x 450 x 330 mm (L x I x A)

5 imagini

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Purificatoare de aer benefice pentru cei care sufera de alergii si astm VORNADO
Contactează ALECOAIR și cere prețuri pentru proiectul tau.
Lucru în România