Catalog de case contine o selectie de proiecte de case si vile, prin care Biroul de proiectare Noiconstruim va pune la dispozitie experienta de peste 10 ani a arhitectilor si inginerilor nostri in proiectare. Am inclus proiecte tip diversificate, pentru a raspunde tuturor nevoilor si preferintelor beneficiarilor nostri: planuri de case parter, cu mansarda sau cu etaj, case traditionale sau vile moderne, cu aspect urban.


Proiecte case mici S < 100mp

Proiecte case S = 100-150mp

Proiecte vile cu suprafata > 150mp

Va puteti alege modelul dorit de casa de vacanta sau de locuit din catalog si beneficiati de proiecte pentru obtinerea Autorizatiei de Construire (DTAC) si de Proiecte tehnice pentru executia constructiei, elaborate de catre specialisti atestati.


Promotie pret proiecte case: 33% discount

1. Pachet autorizare: 4 Euro/mp + TVA. Contine toate documentatiile necesare pentru obtinerea autorizatiei de construire.

Cuprinde:

(a) Proiectul de autorizare a constructiei (DTAC) - arhitectura, structura de rezistenta si instalatii


2. Pachet Plus: 6 Euro/mp + TVA. Reprezinta setul minimal de planuri necesare autorizarii si executiei constructiei. Se adreseaza celor care isi construiesc casa in regie proprie. Cuprinde:

(a) Proiect de autorizare (DTAC): arhitectura, rezistenta, instalatii

(b) Proiect tehnic si detalii de executie pentru Structura de rezistenta


3. Pachet complet: 9 Euro/mp + TVA. Reprezinta setul complet de planuri necesare autorizarii si executiei constructiei. Contine antemasuratori (liste cu cantitatile de materiale si lucrari). Cuprinde:

(a) Proiect de autorizare,

(b) Proiect tehnic si detalii de executie pentru:

(b.1) Arhitectura,

(b.2) Structura de rezistenta si

(b.3) Instalatii


Avantaje proiect tip:

  • Discount 33% la tariful de proiectare fata de un proiect personalizat.


  • Puteti sa va stabiliti bugetul inainte de a contracta proiectul, cheltuielile de proiectare fiind clare, existand planse si antemasuratori suficiente pentru ca o firma de constructii sau o echipa sa poata lansa o oferta clientul intra repede in posesia documentatiei, munca echipei de proiectanti constand in adaptarea la teren sau la alte conditii specifice amplasamentului (incarcari din zapada, vant, etc.) clientul stie de la bun inceput ce va primi, astfel va fi scutit de “surprize” fiind un proiect care probabil a mai fost utilizat, este “filtrat” de mici greseli, sau neconcordante - care au fost semnalate la utilizarile anterioare.

Se pot efectua modificari la proiectele tip?

Da, puteam realiza modificari ale proiectului tip, dar pretul proiectului nu va mai beneficia de discountul oferit in cazul in care alegeti sa comandati un proiect tip catalogdecase.ro.


Sistem constructiv: proiecte case din zidarie portanta

Sistemul constructiv ales pentru proiectele si planurile de casa prezentate este zidaria portanta, cea mai intalnita structura pentru casele care se construiesc actualmente in Romania. Structura din zidarie portanta (confinata) implica faptul ca rezistenta structurii cladirii este  asigurata de catre peretii din caramida portanta care sunt incadrati de elemente din beton armat: stalpi, centuri, placa, grinzi etc.

La cerere, proiectele tip pot fi modificate pentru a fi executate din lemn (sistem framing) sau in sistem de cofraje termoizolante (tip Amvic).
Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
mercedes - 10 mar 2014, 16:49 (post nou)
Raspuns solutie
Buna ziua, doresc oschimbare de imagine la o casa, cu mansarda din lemn... este nevoie de vizita unui arhitect la domiciliu... mai concret, acoperisul trebuie modificat... astept raspuns la msj. Multumesc, o zi buna. Stoica. Mobil. 0722760000
Raspunde
popa florin - 15 iul 2013, 17:16 (post nou)
Raspuns solutie
buna ziua , as dorii sa construiesc si eu acest proiect ! dar as vrea sa vad cum arata aceasta casa si din spate si din lateralul drapta ! sa vad daca ma hotarasc la acesta , cum o pozitionez pe terenul pe care il am . multumesc si va dorsc o zi placuta . proiect casa leon
popa florin
Utilizator neinregistrat
Raspunde
Proiect casa mica S<100mp NOICONSTRUIM
Fisa tehnica
Denumiri comerciale:
Brandusa
Proiect casa mica S<100mp NOICONSTRUIM
Fisa tehnica
Denumiri comerciale:
Calista
Proiect casa mica S<100mp NOICONSTRUIM
Fisa tehnica
Denumiri comerciale:
Mini
vezi in biblioteca
Proiect casa mica S<100mp | Lucrari de referinta | Brandusa (2 foto)
  • Proiect casa mica S<100mp NOICONSTRUIM - Poza 1
  • Proiect casa mica S<100mp NOICONSTRUIM - Poza 2

Proiect casa mica S<100mp | Lucrari de referinta | Calista (2 foto)
  • Proiect casa mica S<100mp NOICONSTRUIM - Poza 1
  • Proiect casa mica S<100mp NOICONSTRUIM - Poza 2

Proiect casa mica S<100mp | Lucrari de referinta | Mini (3 foto)
  • Proiect casa mica S<100mp NOICONSTRUIM - Poza 1
  • Proiect casa mica S<100mp NOICONSTRUIM - Poza 2
  • Proiect casa mica S<100mp NOICONSTRUIM - Poza 3

vezi in biblioteca
Alte produse si servicii NOICONSTRUIM (3)
Timp de incarcare pagina: 0.758 sec sql:0.000 sql cache:true