Site-ul www.delemn.ro reuneste o selectie de proiecte tip pentru case cu structura din lemn selectate dintre modelele de case concepute de catre biroul nostru de proiectare. Vizitati site-ul nostru cu case din lemn pentru a va alege casa dorita.Proiecte case parter
Proiecte case mici cu mansarda
Proiecte vile cu mansarda sau etaj
Promotie Proiect pentru Autorizatia de Construire: 3 Euro/mp + TVA

Pentru toate proiectele tip de case prezentate pe site-ul delemn.ro oferim 50% discount la pretul proiectului pentru Autorizatia de Construire (DTAC). Prin urmare, puteti obtine proiectul casei dorite la un tarif de proiectare de doar 3 Euro/mp, exclusive TVA. Pretul se calculeaza in functie de suprafata desfasurata a casei (suprafata insumata a tuturor nivelurilor).

Proiectul de autorizare a constructiei (DTAC) - arhitectura, structura de rezistenta si instalatii – se preda in 2 exemplare semnate si stampilate de catre arhitecti si ingineri atestati si contine toate documentatiile necesare pentru obtinerea Autorizatiei de Constructie.


Sistem constructiv: case din lemn cu structura light framing
Avantajele proiectelor de case din lemn, in sistem "light framing":

1. Fundatiile unei structuri de lemn usoare sunt mai mici, drept urmare, vom ajunge la preturi mici pentru fundatii si, implicit, la costuri mai mici  pentru constructie, obtinand per ansamblu, case ieftine.


2. O structura usoara insemna mai putin material, prin urmare cheltuieli de transport, de incarcare si descarcare a materialelor, manipularea pe santier etc. mai mici.


3. Montajul unei astfel de structuri se realizeaza mai repede, acest lucru traducandu-se pana la urma tot in costuri mai mici. De asemenea acest tip de structura se preteaza foarte bine la prefabricare. In acest mod timpul de finalizare a unei case se poate reduce chiar la o saptamana.


4. Casele din lemn, au in general performante de izolare termica foarte bune. Datorita lemnului, acest tip de case nu au punti termice, lemnul fiind un bun izolator. Aceasta duce la case ieftine in exploatare cu preturi mici de intretinere.


5. Masa mai mica inseamna rezistenta mai buna la cutremure, iar o buna parte din teritoriul Romaniei este expus riscului seismic


6. Impact redus asupra mediului. Cantitatea de energie consumata in timpul constructiei si exploatarii casei este mai mica decat la o casa de caramida, deci avem o amprenta de carbon mai mica. In plus, lemnul este o resursa regenerabila, iar desfiintarea unei astfel de case lasa in urma o cantitate de deseuri mult mai mica in raport cu o casa traditionala.

Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
Cristina Harhata - 19 iun 2013, 12:15 (post nou)
Raspuns solutie
Am vizitat situl si doresc sa aflu pentru casa de lemn brandusa ce pret (cu aproximatie) practicati pentru predare (cu fundatie si fara fundati). Multumesc!
Cristina Harhata
Utilizator neinregistrat
Raspunde
nastase adrian - 04 mar 2013, 13:15 (post nou)
Raspuns solutie
cat ar costa casa casa aceasta construita din lemn in regie proprie,inclusiv fundatie, va multumesc
nastase adrian
Utilizator neinregistrat
Raspunde
Proiect casa parter NOICONSTRUIM
Fisa tehnica
Denumiri comerciale:
Brandusa
Proiect casa parter NOICONSTRUIM
Fisa tehnica
Denumiri comerciale:
Calista
Proiect casa cu mansarda NOICONSTRUIM
Fisa tehnica
Denumiri comerciale:
Alexandra
vezi in biblioteca
Casa parter | Lucrari de referinta | Brandusa (2 foto)
  • Casa parter NOICONSTRUIM - Poza 1
  • Casa parter NOICONSTRUIM - Poza 2

Casa parter | Lucrari de referinta | Calista (2 foto)
  • Casa parter NOICONSTRUIM - Poza 1
  • Casa parter NOICONSTRUIM - Poza 2

Casa mica cu mansarda | Lucrari de referinta | Alexandra (3 foto)
  • Casa mica cu mansarda NOICONSTRUIM - Poza 1
  • Casa mica cu mansarda NOICONSTRUIM - Poza 2
  • Casa mica cu mansarda NOICONSTRUIM - Poza 3

vezi in biblioteca