Profile din cupru, alama si bronz pentru aplicatii industriale WIELAND

Profile din cupru, alama si bronz pentru aplicatii industriale WIELAND

Contactează furnizorul
WIELAND
Benzile si profilele WIELAND din cupru si aliaje din cupru sunt folosite pentru a realiza conectori pentru prize, elemente pentru semiconductori, de la cele mai mici circuite integrate pana la componente electronice mari. Va oferim o gama diversa de produse din care sa alegeti, dar si sfaturi pentru a alege produsul potrivit nevoii dumneavoastra. Profilele si benzile din cupru si aliaje din cupru au utilizari in industria auto, electronica. Aliajele de cupru indeplinesc cerintele clientilor referitoare la conductivitate, calitatea suprafetei, rezitenta la temperatura.
Benzile si profilele noastre sunt produse intr-o fabrica ultramoderna si ne asiguram ca va puteti baza pe noi in ceea ce priveste furnizarea cu produse de cea mai buna calitate.

Banda MULTICOIL®

Banda MULTICOIL® reprezinta o inovatie realizata cu scopul de a creste productivitatea operatorului.


Banda poate fi derulata cu un derulator orizontal, nu este necesara investitia intr-un echipament nou. Sunt necesare putine operatiuni pentru derulare, ceea ce determina un timp mai scurt pentru operare, un randament mai mare, o durata de viata mai mare a utilajelor si creste productivitatea.


Grosimea  bandei Latimea bandei
0,2-0,8 mm10-60 mm
>0,8-1,2 mm10-40 mm

 La cerere, pot  fi realizate si alte dimensiuni.


Greutatea maxima a paletului este de 5 tone.

1 imagini

1 Documentatie tehnica

Banda Wieland
Fisa tehnica
2 p | EN

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Profile din cupru, alama si bronz pentru aplicatii industriale WIELAND
Contactează NEFEROPROD-DISTRIBUTION Reprezentanta WIELAND GROUP in Romania și cere prețuri pentru proiectul tau.
Lucru în România