Profile din aluminiu pentru ferestre  SCHUCO

Profile din aluminiu pentru ferestre SCHUCO

Marca:
SCHUCO
Produs furnizat de:

ALUKONIGSTAHL

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
SCHUCO
Cu noua sa generatie de ferestre AWS (Aluminiu Window Sistem), Schüco a dezvoltat un sistem pentru a satisface toate cerintele.
Avantajele functionale se combina cu caracteristicile arhitecturale si de design. Componente putine, perfect integrate combina avantaje, cum ar fi un nivel ridicat de izolare termica, pana la standardul de case pasive, cu adancimi de baza mici si latimi vizibile reduse.
 
Toate feroneriile pot fi actionate manual, mecatronic sau centralizat printr-un sistem de management centralizat al cladirii. Interfetele unitare intre ferestre, usi si fatade permit acest lucru. Rezistenta antiefractie de pana la clasa de securitate WK3 (RC3) (EN 1627), precum si accesoriile pentru acces usor pentru persoanele in varsta si cu dizabilitati, in conformitate cu DIN 18024 si 18025, completeaza gama.

Profil din aluminiu pentru fereastra - Schüco AWS 65

Energie: imbunatatirea proprietatii de izolare termica cu  0,1 W/(m²K) pana la nivelul Uf = 2,1 W/(m²K) in comparatie cu varianta utilizarii garniturii centrale standard

Design: variantele de design Schüco AWS 65 disponibile: Soft Line, Multi Contour, Residential Line, Block System si Window Façade


Beneficii la prelucrare:

  • - Timpul de excutie si montaj este redus substantial
  • - Coltarele de entasare din EPDM nu sunt necesare
  • - Nou: Coltare de entansare integrate cu cele pentru toc
  • - Folosirea de SchücoFlex o singura data

- Conducerea materialului de etansare se face prin coltarele de etanseitate: fara prelucrare deschisa pentru SchücoFlex. Se elimina adezivul cu actiune instantanee.


Acum si garnitura centrala, perimetrala, in combinatie cu  tehnologie Schüco SimplySmart, la seriile cu adancimea de montaj de 65 mm.


Principiul etanseitatii perimetrale combinat cu tehnologia Schüco SimplySmart  este o solutie apreciata la sistemele de ferestre Schüco, cu adancime de montaj de 75 mm. Aceasta este acum utilizata si pentru adancimea de montaj de 65 mm . De aceasta tehnica pot profita acum  si pietele cu cerinte medii de izolare termica . Ea completeaza cele doua variante de executie de pana acum, cu garnituri vulcanizate, respectiv coltare vulcanizate  in combinatie cu  garnituri din EPDM.


Sistemul, compus dintr-o garnitura centrala noua din cauciuc, usor de prelucrat si o piesa de colt, ofera o combintie inteligenta de mai multe functii: Autopozitionarea garniturii mediane, etansarea imbinarii la colt si conducerea optima a materialului de etansare. Pe langa optimizarea caracteristicii de izolare termica, aceasta garanteaza o prelucrare simpla, cu toleranta mai mare la erori si cu timpi de fabricatie si montaj redusi substantial. Valorile de etanseitate obtinute astfel corespund cu cele obtinute cu variantele de prelucrare anterioare.


Profil din aluminiu pentru fereastra - Schüco AWS 70.HI

Caracteristici:

- Nou: Ferestre si usi de balcon in doua canate, cu deschideri largi, fara montanti intermediari perturbatori.

- Antiefractie clasa RC 2 si testate conform PAS 24

- Prag fara bariere pentru fereastra Schüco  AWS 70.HI si fereastra Schüco AWS 75.SI+

- Foarfeci cu limitator de deschidere integrat.

- Foarfeci SK, reglabile pe inaltime chiar si sub sarcina maxima. 


Extinderea sistemului pentru ferestrele cu deschidere exterioara Schüco AWS, plus studiul de inovatie a platformei de feronerie.


Extinderi interesante de sistem pentru ferestrele cu deschidere exterioara Schüco AWS - prezentate pentru prima oara la targul international BAU 2015. Nou in portofoliu: ferestre si usi de balcon in doua canate. Astfel se pot combina deschideri largi, fara montanti perturbatori, cu cercevele cu latime ingusta - o posibilitate de modelare suplimentara, atractiva, pentru imobile de locuinte sau obiective rezidentiale. De asemenea nou: deschiderea exterioara a usilor de balcon a sistemelor Schüco AWS 70.HI si Schüco AWS 75.SI+ este realizabila, pe viitor si cu prag fara bariere, ca varianta de deschidere rotativa sau in doua canate. In plus: cu o inaltime a pragului de 12,5 mm se indeplinesc numeroase standarde internationale. Schüco prezinta o inovatie si in domeniul de feronerie: studiul unui nou sortiment de feronerie, cu urmatoarele modalitati de deschidere: ferestre clapa sau cu clapa rotativa. Aici se pune accent pe o rezistenta ridicata a feroneriei precum si pe un concept optim de prelucrare. Daca pana acuma s-au folosit profile de adaptare sau imbinari cu suruburi, acestea se vor inlocui cu piese de imbinare rotative, in nut. O solutie care s-a implementat deja la feroneria Schüco AvanTec si in pentru fereastra integrata in perete cortina din seria Schüco AWS 114. Conceptul modular, deja implementat, al unei feronerii pentru ferestre clapa, va fi utilizat la sistemele de ferestre cu deschidere catre exterior.


Sistemele vor fi completate cu optimizari in domeniul antiefractie. Variantele de ferestre cu deschidere exterioara, rotative si cu doua canate, cu balamale aplicate, indeplinesc clasa RC 2.


Profil din aluminiu pentru fereastra - Schüco AWS 70 BS.HI

Caracteristici:

- Izolare termica buna la o adancime de montaj de 70 mm: Valoarea Uf de 1,9 W/m²K (latime vizibilita de 89 mm)

- Cercevea ascunsa, latime vizibilia redusa de doar 67mm

- Optional ca cercevea coplanara

- Optional executie ca "fereastra plutitoare": zona de izolare extinsa cu izolatoare combinate cu spuma

- Sortiment de profil cuprinzator, cu profile de montant cu latime de pana la 44 mm, cercevea secundara si spros de cercevea


Solutie constructiva supla, tip de bloc, pentru cerinte optice ridicate. Impreuna cu feroneria ascunsa Schüco AvanTec, seria Schüco AWS 70 RL.HI corespunde celor mai inalte cerinte de configurare si confort.


Profil din aluminiu pentru fereastra - Schüco AWS 75.SI+

Design:

- Nou: Fereastra in doua canate si usa-fereastra in doua canate, cu deschidere larga, fara montanti mediani perturbatori.

Siguranta

- Antiefractie RC 2 si testata dupa PAS 24

- Prag fara bariere pentru fereastra Schüco AWS 70.HI si fereastra Schüco AWS 75.SI+

- Functii extinse

- Foarfece cu limitator de deschidere integrat.

- Foarfece SK reglabile pe inaltime chiar si sub sarcina maxima.


Beneficii de prelucrare: fara suruburi, fixarea forfecelor feroneriei cu piese rotative, in nutul profilelor, fara folosirea de profile adaptoare.


Extinderea setului de sisteme pentru ferestrele cu deschidere exterioara, Schüco AWS, plus studiul de inovatie a platformei de feronerie.


Extinderi de sistem, interesante, pentru ferestrele cu deschidere exterioara Schüco AWS - prezentate pentru prima oara la targul BAU 201 . Nou in portofoliu: ferestre si usi-ferestre, in doua canate. Astfel se pot combina deschideri largi, fara montanti perturbatori, cu cercevele cu latime vizibila ingusta - o posibilitate de modelare suplimentara, atractiva pentru imobile rezidentiale sau obiecte. De asemenea nou: deschiderea exterioara a usilor-fereastra a sistemelor de fereastre Schüco AWS 70.HI si Schüco AWS 75.SI+, sunt realizabile pe viitor si cu prag fara bariere, ca varianta rotativa sau in doua canate. Avantaj suplimentar: cu o inaltime a pragului de 12,5 mm se indeplinesc numeroase standarde internationale, pe langa cerinta germana de maxim 20 mm, de exemplu in Marea Britanie cu maxim 15 mm sau in SUA cu maxim 12,7 mm.


Schüco prezinta o inovatie si in domeniul de feronerie: studiul unui nou sortiment de feronerie cu urmatoarele modalitati de deschidere: ferestre clapa sau deschidere tip clapa- rotativa. Aici se pune accent pe o inalta rezistenta a feroneriei precum si un concept optim de prelucrare. Daca pana acuma s-au folosit profile de adaptare sau legaturi cu suruburi, acestea vor fi inlocuite cu imbinari cu cleme rotative fixate in nutul profilelor. O solutie care s-a implementat deja la feroneria Schüco AvanTec si la seria de fereastre integarte in perete cotina, Schüco AWS 114. Conceptul modular deja implementat in cazul feroneriei pentru ferestre clapa, va fi utilizat la sistemele de fereastre cu deschidere exterioara. 


Sistemele vor fi completate si cu optimizari in domeniul antiefractie. Variantele de ferestre cu deschidere exterioara rotative si cele in doua canate, cu balamale aplicate, indeplinesc clasa RC 2 - pentru piata britanica vor fi facute teste alternative conform PAS 24.


Profil din aluminiu pentru fereastra - Schüco AWS 75 BS.SI+

Energie:

- Valori Uf de la 0,92 W/(m²K) pentru ferestre din aluminium cu izolare termica ridicata

- Uf = 1,2 W/(m²K) la o latime vizibila de 117 mm cu valori Uw = 0,90 W/(m²K) pentru valori Ug de 0,6 W/(m²K)

- Garnitura centrala cu extensii din material spongios.

- Varianta de ferestre bloc cu o izolare termica excelenta.

Design:

 - Variante de executare atractive : ca si fereastra bloc Schüco AWS 75 BS.SI+ cu cercevea ascunsa sau ca si ferestrea cu aspect de perete cortina, Schüco AWS 75 WF.SI+

- Cercevea optionala in optica standard sau RL (Residential Line)

Automatizare: solutii de cercevea, motorizate, cu feroneria Schüco TipTronic

Siguranta: antiefractie de pana la RC 3

Functii extinse: optional si deschidere catre exterior


Serie standard de ferestre cu izolare termica ridicata, cu tehnologie de productie optimizata Schüco SimplySmart


Sistemul constructiv modular de ferestre Schüco AWS ofera, la o adancime de montaj de 75 mm, un nivel de izolare termica ridicat SI (Super Insulation), cu caracteristici de prelucrare tehnica si functionalitate convingatoare si creative. Seria standard de ferestre Schüco AWS 75.SI+ dispune de o izolare termica excelenta la o latimea vizibila de 117 mm. Schüco SimplySmart Technology ofera, datorita garniturii centrale si izolarii suplimentare a faltului sticlei, o prelucrare rationala. In combinatie cu noua generatie de feronerie Schüco AvanTec SimplySmart montajul se poate realiza mult mai repede. Ca fereastra bloc cu cercevea ascunsa, Schüco Fenster AWS 75 BS.SI+ indeplineste cele mai inalte cerinte arhitecturale, designul suplu oferind o transparenta maxima. Schüco AWS 75 WF.SI+ se bazeaza pe fereastra bloc Schüco si este conceput special pentru solutia economica a sirurilor de fereastra cu vitraj de inaltimea etajului, avand aspectul omogen al unei solutii tehnice montant-rigla.


Profil din aluminiu pentru fereastra - Schüco AWS 90. SI+

Energie:

- Uf de la 0,71 W/(m²K) la o adancime de montaj de 90 mm: cea mai inalta izolare termica pana la nivelul corespunzator caselor pasive

- Zona de izolare cu izolatori prevazuti cu compozit din spuma

- Posibilitatea utlizarii de geam termoizolant cu grosime mare

Design:

- Schüco AWS 90 BS.SI+ cu cercevea ascunsa : latime vizibila redusa, de la 77 mm

- Fereastra bloc acum si in varianta in doua canate.

Automatizare:

- Posibilitate de combinare cu feroneria Schüco Tip Tronic Siguranta

- Sistem de feronerie ascunsa Schüco AvanTec SimplySmart

- Antiefractie in clasele RC 1 N, RC 2 und RC 3

Functii extinse:

- Variante cu izolare termica ridicata realizabila la nivelul cerintelor de casa pasiva

- Fereastra bloc fara cercevea vizibila

- Sistem de ferestre din aluminiu cu componente "verzi ": izolatori, spume si garnituri de vitrare cu aport important de materii prime regenerabile; sistemul de profile si izolatoare, ca produse de serie, certificate Bio prin sigiliu TÜV DIN CERTCO

- Ochiuri mobile si elemente in doua canate, fara bariere.


Beneficii de prelucrare: Serie bloc, fara lipirea geamului termoizolant, conform cerintelor pentru case pasive.


Sistemele de ferestre Schüco cu o adancime de montaj de 90 mm , imbina avantajele materialului aluminiu cu o izolare termica ridicata, pentru o arhitectura durabila, orientata spre proiectare.


La o adancime de montaj de 90 mm Schüco ofera un sistem constructiv modular de ferestre, cuprinzator, la nivel de casa pasiva. Seriile cu izolarea termica cea mai ridicata, Schüco AWS 90.SI+, Schüco AWS 90.SI+ Green si Schüco 90 BS.SI+, sunt disponibile pentru imbinarea perfecta a cerintelor fizico-constructive cu domeniul de modelare arhitectural cat mai divers posibil. Cu seria Schüco AWS 90 BS.SI+ se pot realiza solutii de fereastra bloc, din aluminiu, intr-unul sau doua canate, cu latime vizibila ingusta de 95 mm corespunzator cerintelor pentru case pasive. Inovativ si sustenabil - in generatiile de fereastra Schüco AWS 90.SI+ Green, pentru prima oara, materiile prime regenerabile au o pondere imoprtanta la realizarea izolatorilor, spumelor si garniturilor. De exemplu: materia prima fosila este inlocuita cu uleiul de ricin, ecologic, la fabricarea izolatoarelor din poliamida.


Profil din aluminiu pentru fereastra - Schüco AWS 90. SI+ green

Energie:

- Uf de la 0,71 W/(m²K) la o adancime de montaj de 90 mm: cea mai inalta izolare termica pana la nivelul pasiv al casei

- Zona de izolare cu compozit din spuma si fasii izolatoare

- Grosime mare a sticlei aplicabila

Design:

- Schüco AWS 90.SI+green cu cercevea ascunsa si optica opaca :latimi de vedere filigrane, de la 77 mm

- Fereastra bloc acum si in doua canate.

Automatizare:

- Posibilitate de combinare cu Schüco Tip Tronic Siguranta

- Sistem de feronerie ascunsa Schüco AvanTec SimplySmart

- Antiefractie aplicabila in RC 1 N, RC 2 und RC 3.

Functii extinse:

- Variante constructive cu izolare termica ridicata, realizabile la nivel de casa pasiva

- Fereastra bloc fara cercevea vizibila

- Sistem de ferestre din aluminiu cu componente "verzi ": izolatori, spume si garnituri de vitrare cu aport important de materii prime regenerabile; sistemul de profile si izolatoare, ca produse de serie, certificate Bio prin sigiliu TÜV DIN CERTCO

- Ochiuri mobile si elemente in doua canate, fara bariere.


Beneficii de prelucrare: Serie, fara lipirea geamului termoizolant, conform cerintelor pentru case pasive.


La o adancime de montaj de 90 mm Schüco ofera un sistem constructiv modular de ferestre, cuprinzator, la nivel de casa pasiva. Seriile cu izolarea termica cea mai ridicata, Schüco AWS 90.SI+, Schüco AWS 90.SI+ Green si Schüco 90 BS.SI+, sunt disponibile pentru imbinarea perfecta a cerintelor fizico-constructive cu domeniul de modelare arhitectural cat mai divers posibil.


Cu seria Schüco AWS 90 SI+green se pot realiza solutii de fereastra din aluminiu intr-unul sau doua canate, cu latime vizibila ingusta de 95 mm corespunzator cerintelor pentru case pasive.


Inovativ si sustenabil - in generatiile de fereastra Schüco AWS 90.SI+ Green, pentru prima oara, materiile prime regenerabile au o pondere imoprtanta la realizarea izolatorilor, spumelor si garniturilor. De exemplu: materia prima fosila este inlocuita cu uleiul de ricin, ecologic, la fabricarea izolatoarelor din poliamida.

4 Documentatii tehnice
Vezi toate

Sisteme de profile pentru ferestre
Catalog, brosura
20 p | RO - EN
Rezidenta Grigore Mora
Lucrari, proiecte
3 p | RO

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Profile din aluminiu pentru ferestre SCHUCO
Contactează ALUKONIGSTAHL și cere prețuri pentru proiectul tau.
Lucru în România