Ai nevoie sa mergi la santier cu informatiile din aceasta pagina? Foloseste butonul "Tipareste"!


Somaco ofera o gama larga de elemente prefabricate din beton pentru structuri la cheie si hale industriale: fundatii pahar din beton, stalpi prefabricati din beton, grinzi si pane prefabricate din beton, pereti din beton, elemente planseu.


La cerere, Somaco poate produce si alte elemente prefabricate din beton pentru structuri la cheie, conform proiectului beneficiarului.

Utilizarea prefabricatelor Somaco va asigura o viteza sporita de montaj, flexibilitatea formelor si designului - pentru ca elementele sunt usor de combinat si interschimbat , precum si profitabilitatea lucrarilor - pentru ca favorizeaza o activitate continua pe parcursul anului, o productivitate controlata si livrari ritmice conform graficului de montaj.


Experienta acumulata cu fiecare proiect, sustinuta de multiplele certificari pe care le detinem, garanteaza calitatea si durabilitatea prefabricatelor noastre.


Elementele prefabricate din beton produse de Somaco reprezinta alegerea inteligenta pentru proiectele de constructii civile, industriale si agricole!  
Fundatii pahar din beton

Stalpi prefabricati din beton


Grinzi si pane prefabricate din beton


Grinzile si panele de acoperis au diferite sectiuni transversale (sectiune I, T, trapez, trapez cu sapca, rectangular), putandu-se realiza la lungimi variabile functie de necesitatile proiectului. Aceste elemente se fabrica atat in varianta simpla armata cat si pretensionata,armaturile si numarul de toroane calculandu-se individual pentru fiecare proiect in parte. Elementele se livreaza cu detalii si insertii pentru imbinari si pentru alte scopuri.


Lungimile uzuale ale grinzilor sunt intre 12 si 30 m,iar pentru pane 8-16 m.Se pot realiza si lungimi mai mari sau mai mici fata de cele uzuale.Tipul uzual de beton folosit pentru aceste elemente este C40/50 si C50/60.


Grinzile de planseu sunt  de forma rectangulara, in forma de L si grinzi tip T intors. Marimile si sectiunile lor sunt variabile functie de caracteristicile proiectului. Se realizeaza in mod obisnuit din beton tip C 40/50 sau C50/60. Elementele au muchiile tesite.


Grupul Somaco produce urmatoarele tipuri de grinzi prefabricate din beton:
 Grinzile si panele prefabricate din beton sunt produse in conformitate cu SR (EN) 13225:2004 si SR (EN) 13225:2004/AC:2006.


Garantie si certificare

Elementele prefabricate din beton au garantie conform legii in conditiile respectarii instructiunilor de manipulare, depozitare, conservare, utilizare si montaj. Durata minima de viata normata este de 40 ani.

Elementele prefabricate din beton pentru structuri la cheie sunt produse de Somaco in conformitate cu standardele europene armonizate. Produsele Somaco sunt realizate intr-un sistem de management integrat calitate-mediu-securitate si sanatate ocupationala cu certificare SRAC CERT, organism de certificare europeana: ISO 9001:2008 Sistemul de Management al Calitatii, Sistemul de management al mediului ISO 14001:2004 si Sistemul de Management al Securitatii si Sanatatii Ocupationale OHSAS 18001:2007. De asemenea, produsele Somaco sunt certificate in sistem SRAC CERT si ICECON.

Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!