Porti metalice din fier forjat TRUTZI

Porti metalice din fier forjat TRUTZI

Contactează furnizorul
TRUTZI
Gardurile si portile din fier forjat au potentialul de a infrumuseta orice tip de locuinta, pe langă faptul ca adauga un plus de siguranta gradinilor si curtilor interioare.
 
Poarta reprezinta spatiul de tranzitie dintre interior si exterior, punctul de interes al proprietatii cu care vizitatorii iau contact prima data. Iar o cale de acces realizata din fier forjat va vorbi atat despre statutul si gusturile proprietarului, cat si despre inclinatiile acestuia catre lucrari temeinice si robuste. 
 
La TRUTZI oferim o gama completa de porti din fier forjat, potrivite tuturor cerințelor din piata.
Clientii pot opta pentru o poarta cu diferite sisteme de inchidere automatizata, care beneficiaza de motor, cu actionare de la distanta.
Astfel, acestia pot profita de mai mult spatiu in interiorul curtii, dar si de confort, din punct de vedere al securitatii, dar si al rapiditatii deschiderii sau inchiderii portilor.
 
In functie de modelul ales, putem furniza pentru proiect si alte elemente: arcade, platband, silduri, capete de stalp, tabla cu decupaj laser sau placute de montaj.
 
De asemenea, punem la dispozitia clienților nostri inclusiv automatizari pentru porti, dar si produsele necesare finisarii lucrarii: manusi, electrozi si masca de sudura, vopseluri si grunduri, pistol de vopsit, policarbonat etc.
 
 
Portofoliul complet de modele il regasiti aici

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Porti metalice din fier forjat TRUTZI
Contactează TRUTZI FIER FORJAT și cere prețuri pentru proiectul tau.