Porti metalice de intrare, acces auto si pietonale NEFEPROD

Porti metalice de intrare, acces auto si pietonale NEFEPROD

Marca:
NEFEPROD
Produs furnizat de:

NEFEPROD METAL

Vezi profil furnizor
Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
NEFEPROD
NEFEPROD METAL imbina mestesugul fierului forjat cu arta decorativa si elementele ori ornamentele decorative, realizand porti si garduri metalice elegante, ce transforma orice spatiu intr-unul unic, confortabil si modern.
Libertatea formelor pe care fierul forjat le poate lua este maxima, obiecte la care nu te-ai fi gandit pot sa fie create din acesta in diferite combinatii.

In mod natural, primele lucruri care atrag atentia la o casa sunt gardul si poarta de accesNu subestimati deci impactul vizual produs de acestea! Modul in care gardul si poarta sunt realizate va influenta perceptia privitorilor asupra intregii case si gradinii.
 
Executam porti intrare-acces auto si pietonale, culisante (rulante) sau batante, inclusiv dimensiuni mari, industriale, realizate din profile rectangulare, rotunde sau din fier forjat, cu ornamente/elemente fier forjat si profile amprentate din fier forjat ori combinatii ale acestora.
Folosim procedee de vopsire si patinare astfel incat se obtin nuante de: cupru, auriu, argintiu, aramiu, cupru oxid, cu rezistenta foarte buna in timp.
Executam orice tip/model la cererea clientului.
 
Executam panouri de garduri metalice din profile rectangulare, rotunde sau din fier forjat, cu ornamente/elemente fier forjat si profile amprentate din fier forjat, ori combinatii ale acestora, cu preturi incepand de la 200 Lei/mp, in functie de tip/model/complexitate.
 
Intai de toate trebuie sa decideti daca gardul va avea doar un rol decorativ sau si unul de protectie. In functie de functionalitatea gardului veti putea alege stilul, dimensiunile si materialul din care va fi construit. Daca dispuneti de o gradina frumoasa in fata casei si nu va deranjeaza ca aceasta sa fie admirata de trecatori, puteti opta pentru un gard din fier forjat cu fundatia si soclul din beton placat cu caramida aparenta sau piatra naturala. Solutia este destul de intalnita in ultimii ani, mai ales la casele din zone urbane. Daca gardul trebuie sa va protejeze impotriva privirilor indiscrete si a intrusilor, solutia este placarea cu policarbonat de diverse culori. Atentie insa ca acestea sa se integreze armonios cu stilul casei si amenajarea intregii gradini!
Costurile de executie pentru gard din fier forjat sunt pe metru patrat, in functie de tipul materialului si de complexitatea elementelor ce il compun. Cele din confectii metalice (profile metalice, rectangulare, patrate, rotunde) sunt mai ieftine.
 
Asteptam cu interes cererile dumneavoastra de oferta!