Pompe de caldura aerotermale HELIOTHERM

Pompe de caldura aerotermale HELIOTHERM

Contactează furnizorul
HELIOTHERM
Iată cea mai rapidă metodă de a reduce costurile pentru căldură și climatizare în căminul tău: pompa de căldură aer-apă de la Heliotherm. Este un sistem cu eficiență ridicată, ce absoarbe energia disponibilă în mod natural în mediul înconjurător și o folosește pentru încălzirea sau răcirea spațiului casnic, chiar și pe suprafețe de teren mici. Sistemul cu pompă de căldură aerotermală poate fi instalat atât în interior, cât și în exterior. Marele avantaj al unei pompe de căldură aer-apă este faptul că poate fi instalată în orice loc și nu necesită aprobări speciale, cum ar fi cele pentru exploatarea apelor. Produsele Heliotherm sunt, de asemenea, cele mai silențioase de pe piață, folosesc tehnologii inovatoare de ultimă generație și au un design elegant. 
 
Principiul inteligent de funcționare al pompei de căldură aerotermale asigură o eficiență energetică ridicată. Alege unul dintre sistemele cu pompă de căldură aerotermală perfect adaptat cerințelor căminului tău!
 

Pompa de căldură aerotermală cu două unități Split Design

Pompa de căldură aerotermală cu două unități Split Design: poate fi instalată oriunde!

Creșterea constantă a prețurilor la energie reprezintă o problemă reală. Heliotherm îți propune o alternativă constructivă și accesibilă: pompa de căldură aerotermală cu două unități Split Design Heliotherm. Această soluție inovatoare răspunde celor mai exigente așteptări pentru încălzire și răcire în mediul casnic.


Economisesti bani si spatiu

Fie că este vorba de o clădire nouă, fie de o renovare a locuinței, pompa de căldură aerotermală cu două unități Split Design te ajută să economisești bani, grație costurilor reduse pentru generarea de energie, dar și spațiu. Sistemul este simplu de instalat, chiar și pe proprietăți cu spațiu redus. Folosește energia inepuizabilă și gratuită care este disponibilă peste tot în aer.


Ce avantaje îți aduce pompa de căldură aerotermală

Ciclurile de degivrare scurte și conductele de încălzire antiîngheț asigură atât încălzire, cât și răcire, pentru un confort optim. Vaporizatorul exterior este deosebit de silențios, iar tehnologia sa de ventilare optimizată asigură un climat prietenos pentru locuințele învecinate.


Nu necesită aprobări și poate fi instalată în orice clădire

Ideală pentru renovări > costuri de instalare reduse

Încălzire rapidă, chiar și la cele mai scăzute temperaturi

Componenta exterioară este compactă și silențioasă (vaporizatorul este disponibil și în varianta cu montare pe perete)

Cea mai ridicată eficiență energetică dintre toate pompele de căldură aerotermale de pe piață

Se pot obține temperaturi pe tur de până la 62 °C

Modele, variante ale acestui produs

HP08L-M-WEB

HP12L-M-WEB

HP20L-M-WEB

HP08L-M-BC

HP12L-M-BC

HP20L-M-BC

 

Pompa de căldură aerotermală monobloc Comfort Compact

Pompa de căldură monobloc Comfort Compact are un nume reprezentativ, atât pentru designul său, cât și pentru modul de funcționare. Are drept scop reducerea la minimum a utilizării combustibililor clasici cu ajutorul unei tehnologii concepute special pentru maximizarea eficienței și confortului. Spre deosebire de pompa de căldură aerotermală cu două unități, nu este necesară o unitate de interior. Nu ai nevoie decât de o curte și de aerul din mediul înconjurător.


Energie din aer

Gândită să atragă privirile prin designul său impresionant, pompa de căldură aerotermală monobloc Comfort Compact are și caracteristici pe măsură: un preț de achiziționare atractiv, precum și instalare rapidă și simplă. Pe scurt, este un sistem ce transformă energia disponibilă în mod natural în mediul înconjurător direct în căldură pentru locuința ta.


Ce avantaje îți oferă modelul Comfort Compact

Toate pompele de căldură Heliotherm înglobează tehnologie avansată, iar modelul Comfort Compact nu face excepție. Un astfel de exemplu este sistemul de comandă la distanță, care îți permite să trimiți comenzi și să accesezi pompa de căldură aerotermală de oriunde te-ai afla.


Design premiat la Red Dot Award 2016, interfață personalizată

Cea mai ridicată eficiență energetică dintre toate pompele de căldură aerotermale de pe piață

Silențioasă (teste acustice validate de AIT în 11 aprilie 2016)

Poate fi instalată în orice clădire și nu necesită aprobări

Proces de degivrare de înaltă eficiență, chiar și la cele mai scăzute temperaturi exterioare


Modele, variante ale acestui produs

S08L-M-CC

S12L-M-CC

S18L-M-CC

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Pompe de caldura aerotermale HELIOTHERM
Contactează HELIOTHERM ROMANIA și cere prețuri pentru proiectul tau.