Pompe de caldura aer-apa pentru apă caldă menajeră si incalzire locuinta DAIKIN

Pompe de caldura aer-apa pentru apă caldă menajeră si incalzire locuinta DAIKIN

Marca:
DAIKIN
Produs furnizat de:

CIUPIROM INSTAL

Vezi profil furnizor
Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
DAIKIN
Pompa de caldura aer-apa de temperatura ridicata Daikin Altherma
 
Incalzire - Pompele de caldura extrag caldura regenerabila din aer, transformand incalzirea locuintei intr-un proces eficient din punct de vedere energetic.
 
Apa calda - Utilizand numai energia regenerabila din aer, Daikin altherma de temperatura ridicata poate incalzi apa pana la 80 grade celsius.
 
Creste eficienta energetica, pastrand radiatoarele existente - Pompele de caldura aer-apa de temperatura ridicata sunt ideale pentru renovari si inlocuirea centralelor termice vechi. Designul compact al sistemului Daikin altherma de temperatura ridicata necesita un spatiu minim de instalare, integrand perfect conductele si radiatoarele existente. ADesignul compact al sistemului Daikin altherma de temperatura ridicata necesita un spatiu minim de instalare, integrand perfect conductele si radiatoarele existente.stfel, te poti bucura de eficienta energetica a unei pompe de caldura fara a fi nevoit sa inlocuiesti intregul sistem.
 
Functioneaza cu energie din surse regenerabile - Prin extragerea energiei regenerabile diaer, Daikialtherma de temperatura ridicata incalzestsifurnizeazaapa calda pentru locuinta intr-un mod durabil.
- Functioneaza cu 65% energie regenerabila extrasa din aer si 35% energie electrica
- Se incadreaza in clasa energetica A+++
- Combina pompa de caldura cu panouri solare pentru a creste economiile de energie odata cu producerea apei calde

Pompa de caldura aer-apa cu temperatura ridicata Daikin Altherma 3 H HT

Daikin Altherma 3 H HT reprezinta o investitie in confort si economii de energie. Aceasta pompa de caldura aer-apa asigura incalzire, racire si apa calda instant - si utilizeaza mai putină energie pentru a le realiza. Acest sistem este ideal pentru proprietarii de locuinte care doresc sa-si modernizeze boilerul sau sistemul traditional de incalzire utilizand o solutie mai ecologica si mai rentabila.


O grila orizontala neagra acopera intreaga placa frontala pentru a ascunde unicul ventilator si a reduce sunetul sau de functionare, in timp ce finisajul gri mat reflecta culoarea peretelui exterior pentru a ajuta unitatea sa se integreze in medii si peisaje diferite.


- Numai incalzire - Aceasta functie este standard in gama de produse Daikin si este disponibila pentru toate cele trei unitati interioare. Aceasta setare asigura incalzirea spatiului si apa calda menajera.

- Incalzire si racireDaca aveti nevoie de racire pentru confortul dvs., pe langa incalzire si apa calda, functia Reversibila este cea mai buna solutie. Disponibila pentru toate cele trei unitati interioare, aceasta caracteristica permite sistemului sa isi inverseze functionarea pentru a asigura racirea in locul incalzirii. Aceasta setare necesita un sistem de conducte prin pardoseala sau ventiloconvectoare.

- Bizonala - Unitatea de pardoseala integrata este singura unitate interioara prevazuta cu functia Bizonala. Functia Bizonala va permite gestionarea si reglarea simultana a doua zone de temperatura din casa dvs. care utilizeaza surse diferite, cum ar fi radiatoarele sau incalzirea prin pardoseala.

Modele, variante ale acestui produs
1. Modelul de perete Pompa de caldura aer-apa cu temperatura ridicata Daikin Altherma 3 H HT

1. Modelul de perete

O unitate compacta care se combina cu un rezervor separat pentru a furniza apa calda menajera. Acest model ofera o functie de racire opţionala.
2 Modelul cu rezervor de ACM integrat din otel inoxidabil Pompa de caldura aer-apa cu temperatura

2. Modelul cu rezervor de ACM integrat, din otel inoxidabil

O unitate compacta cu o amprenta la sol de numai 595x625 mm. Unitatea se conecteaza la un rezervor de 180 l sau 230 l pentru a satisface necesarul de apa calda menajera si poate fi setata să functioneze fie in modul racire, fie in cel bizonal.
3 Modelul ECH2O cu rezervor de ACM integrat Pompa de caldura aer-apa cu temperatura ridicata Daikin

3. Modelul ECH2O cu rezervor de ACM integrat

Unitatea ECH2O este livrata cu un rezervor termal ACM de 300 l sau 500 l care se poate conecta la panourile solare termice. Acest model ofera o setare de racire opţionala.

Pompa de caldura de temperatura ridicata Daikin Altherma R HT

Pompa de caldura de temperatura ridicata Daikin Altherma R HT este solutia perfecta pentru renovarile care includ un nou sistem de incalzire:

- nu necesita inlocuirea conductelor si radiatoarelor existente
- inlocuieste o centrala termica traditionala

- furnizează incalzire si apa calda pentru casaPompa de caldura Daikin Altherma de temperatura ridicată este alcatuita dintr-o unitate exterioara care asigura eficienta sezoniera de nivel superior si poate fi conectata la un sistem cu panouri solare pentru producerea apei calde menajere, ceea ce inseamnă economii suplimentare.


Economii la producerea apei calde cu energie solara - Diminueaza costurile de energie profitand de energia renegerabila a soarelui! Panourile solare sunt usor de instalat si produc pana la 70% din energia pe care pompa de caldura o consuma pentru producerea de apa calda. sistemele de apa calda cu panouri solare, disponibile pentru toate tipurile de cladiri sunt adecvate atat pentru locuintele mici, cat si pentru cele de mari dimensiuni. alege intre un sistem de producere a apei calde presurizat sau nepresurizat.

 
Pompa de caldura aer-apa de temperatura scazuta Daikin Altherma
 
Unitatile Daikin Altherma de temperatura scazuta utilizeaza tehnologia pompelor de caldura aer-apa pentru incalzirea, racirea si producerea de apa calda intr-un mod extrem de eficient din punct de vedere energetic.
 
Incalzire - Pompele de caldura extrag caldura regenerabila din aerul exterior, ceea ce face din incalzirea locuintei tale sa devina un proces eficient din punct de vedere energetic.
 
Racire - Alimentate cu surse de energie regenerabila, pompele de caldura racesc locuinta fara sa consume cantitati mari de energie.
 
Apa calda - Prin combinarea unei pompe de caldura cu un rezervor de apa calda menajera poti produce, cu o eficienta ridicata, suficienta apa calda pentu tine si familia ta.
 
Suport solar - Racordarea optionala la panouri solare asigura o sursa de nergie gratuita, care poate produce pana la 70% apa calda menajera.
 
Pompele de caldura aer-apa de temperatura scazuta sunt solutia optima pentru locuintele sau cladirile noi
Combinata cu sistemele de incalzire prin pardoseala sau cu radiatoare de temperatura scazuta, configuratia consuma si mai putina energie pentru a-ti incalzi locuinta. Proiectate in Europa, pompele noastre de căldură aer-apă sunt potrivite pentru toate climatele din Europa, indiferent de sezon.
 
Prin extragerea energiei regenerabile din aer, Daikin Altherma de temperatura scazuta asigura incalzire, racire si furnizeaza apa calda menajera intr-un mod sustenabil.
Functioneaza cu 75% energie regenerabilă extrasa din aer si 25% energie electrica
La incalzire se incadreaza in clasa energetică A++
Combina pompa dvs. de caldura cu panouri solare pentru a obtine economii de energie si mai mari la producerea apei calde. 
 
Micsoreaza costurile cu energia, profitand de energia regenerabia a soarelui. Panourile noastre solare sunt usor de instalat si produc pana la 70% din energia pe care pompele de caldura si centralele termice o consuma pentru producerea apei calde. Sistemele noastre cu panouri solare pentru producerea apei calde menajere sunt adecvate atat pentru locuintele mici, cat si pentru cele mari. Poti alege un sistem presurizat sau unul nepresurizat de producere a apei calde.
 
Descarca aplicatia noastra de incalzire, conecteaza unitatea ta la Wi-Fi si controleaza climatul locuintei tale din orice locatie. Este atat de usor!
 
Pompele de caldura aer-apa de temperatura scazuta Daikin Altherma sunt compatibile cu o gama variata de emitatoare de caldura. Prin urmare, poti alege combinatia ideala pentru locuinta ta. 
Cu o distributie uniforma a a incalzirii si racirii in intreaga locuinta si cu o temperatura stabila, incalzirea in pardoseala este cel mai eficient emitator din punct de vedere energetic.

Pompa de caldura aer-apa de temperatura scazuta Daikin Altherma 3

Cea mai recenta gama de incalzire de la Daikin atinge niveluri superioare ale confortului, eficientei energetice, fiabilitatii si controlului.

Alcatuită din mai multe unitatii, Daikin Altherma 3 furnizeaza caldura pentru locuintele noi cu ajutorul pompelor de caldura. Cea de-a treia generatie a gamei, Daikin Altherma 3 utilizeaza tehnologia proprie Bluevolution, o combinatie de compresoare si agent frigorific R-32 pentru a obtine eficienta sezoniera pentru clasa A++.


Performanta ridicata

- Atinge clasa de eficienta sezoniera A+++ cu tehnologia Bluevolution (clasificare energetica 2019)

- Unitatea exterioara poate functiona la temperaturi de pana la -25 °C

Usor de instalat

- Datorita suprafetei ocupate reduse, unitatea poate fi montatain orice locatie

Control usor

- Gama Daikin Altherma 3 vine cu o interfata cu utilizatorul superintuitiva

- Cu ajutorul unei aplicatii sau al unui sistem de control, puteti controla Daikin Altherma 3 in orice moment, din orice locatie

Modele, variante ale acestui produs
Unitate de perete Pompa de caldura aer-apa de temperatura scazuta Daikin Altherma 3

Unitate de perete

Instalare si utilizare flexibile datorita dimensiunilor compacte Extrem de potrivita pentru incalzirea in pardoseala Interfata moderna si tehnologie avansata combinata cu un design modern si elegant
Unitate de pardoseala Pompa de caldura aer-apa de temperatura scazuta Daikin Altherma 3

Unitate de pardoseala

Unitate compacta cu suprafata ocupata redusa Toate componentele si conexiunile sunt realizate in fabrica Boiler pentru prepararea apei calde menajere, integrat de 180 sau 230 litri Poate include un model bizonal pentru a regla simultan doua zone de temperatura Design modern si elegant disponibil in doua culori: alb si argintiu
Unitate ECH2 O integrata Pompa de caldura aer-apa de temperatura scazuta Daikin Altherma 3

Unitate ECH2 O integrata

Unitate compacta cu suprafata ocupata redusa Toate componentele si conexiunile sunt realizate in fabrica Boiler pentru prepararea apei calde menajere, integrat de 180 sau 230 litri Poate include un model bizonal pentru a regla simultan două zone de temperatura Design modern si elegant disponibil in doua culori: alb si argintiu
Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.