Polimeri ceramici pentru instalatii tehnologice si industriale B-TEAM CORROSION PROTECTION

Polimeri ceramici pentru instalatii tehnologice si industriale B-TEAM CORROSION PROTECTION

Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
B-TEAM CORROSION PROTECTION
Sistemele de protectie pe baza de polimeri ceramici prezinta o rezistenta deosebita la substantele chimice agresive, in conditii de operare le temperaturi extreme.

Utilizare: Datorita proprietatilor fizice remarcabile, sistemele pe baza de polimeri ceramici ofera o protectie anticoroziva excelenta rezervoarelor si conductelor, instalatii de biogaz, rezervoare de stocare, fermentatoare, tancuri de igienizare, instalatii de prelucrare a produselor alimentare si a apei potabile, cisterne, tuburi, filtre.

Polimeri ceramici Proguard

Proguard este un material de protectie special bicomponent, foarte rezistent la temperaturi ridicate si stres chimic, continand particule microceramice, armat cu nano-particule, pe baza de rasini tip Novolac.


Se poate aplica pe o gama larga de suprafete in medii extreme de agresive, formand un strat de protectie cu o rezistenta deosebita la abraziune, coroziune si agenti chimici.


Aplicatii Proguard:

- Suprafete metalice, fibra de sticla

- Material plastic armat

- Suprafete din beton din medii extrem de agresive

- Gama larga de suprafete supuse unor conditii deosebit de agresive si unor temperaturi ridicate


Polimeri ceramici Ceramic Polymer

CP este un polimer ceramic bicomponent, care creaza un strat de protectie anticoroziva, cu o rezistenta deosebita la abraziune, coroziune si agenti chimici. Se poate aplica pe o gama larga de suprafete metalice, fibra de sticla, material plastic armat, suprafete din beton, din medii extreme de agresive expuse temperaturilor ridicate.


Aplicatii Ceramic Polymer:

- Suprafete metalice, fibra de sticla, material plastic armat

- Suprafete din beton din medii agresive

- Suprafete metalice din medii extrem de agresive expuse temperaturilor ridicate

Lucru în România