Informaţiile despre acest produs nu mai sunt de actualitate. Îţi recomandăm alte produse similare:
Panouri rezistente la foc Panourile rezistente la foc SINIAT pot fi utilizate pentru amenajarile interioare din locuinte, birouri, hoteluri, spatii comerciale, spatii industriale, spatii logistice.
  • fără documentaţii
Panouri rezistente la foc
Marca:
SINIAT

Placile Promatect:

Generalitati:
Placile rezistente la foc Promatect sunt fabricate din silicat de calciu, si in functie de compozitia lor, respectiv de grosimi, se pot utiliza intr-o gama larga de aplicatii de protectie pasiva la foc a structurilor de constructii din profile de otel, structurilor din beton armat, pereti antifoc, tavane antifoc, ghene pentru instalatii, canale de ventilatie, tubulaturi de extractie a fumului, etc. putind fi realizate protectii la foc din gama de la 30 minute pina la 240 minute, sau in unele cazuri cu cerinte speciale se pot realiza si protectii speciale.

 

PROMAT Placi_din_silicat_de_calciu_rezistente_la_foc1 PROMAT Placi_din_silicat_de_calciu_rezistente_la_foc2 PROMAT Placi_din_silicat_de_calciu_rezistente_la_foc3 PROMAT Placi_din_silicat_de_calciu_rezistente_la_foc4 PROMAT Placi_din_silicat_de_calciu_rezistente_la_foc5


Protectia la foc a structructurilor din otel cu placi Promatect:
La aceste aplicatii se pot utiliza placile Promatect 200, Promatect H, Promatect L sau in situatii speciale Promatect FS (Promatube). Pentru detalii se va consulta fisa tehnica aferenta sau va fi contactata reprezentanta in Romania.


Protectia la foc a structurilor din beton armat sau tavanelor din elemente prefabricate cu goluri - cu placi Promatect:
La aceste aplicatii se pot utiliza placile Promatect 100, Promatect H, sau in situatii speciale pot fi utilizate si structuri combinate. Pentru detalii se va consulta fisa tehnica aferenta sau va fi contactata reprezentanta in Romania.


Tavane false rezistente la foc:
La aceste aplicatii se pot utiliza placile Promatect 100, Promatect H, Promatect L, sau in situatii speciale pot fi utilizate si structuri combinate. Pentru detalii se va consulta fisa tehnica aferenta sau va fi contactata reprezentanta in Romania.


Protectia la foc a structurilor din lemn:
La aceste aplicatii se pot utiliza placile Promatect 100, Promatect H, sau vopselele termospumante Promadur. Pentru detalii se va consulta fisa tehnica aferenta sau va fi contactata reprezentanta in Romania.


Protectia la foc a structurilor de acoperisuri sau a tavanelor executate din placi trapezoidale:
La aceste aplicatii se pot utiliza placile Promatect 100, Promatect H, Promatect L, sau in situatii speciale pot fi utilizate si structuri combinate. Pentru detalii se va consulta fisa tehnica aferenta sau va fi contactata reprezentanta in Romania.

Structuri rezistente la foc pentru pereti portanti si de compartimentare:
La aceste aplicatii se pot utiliza placile Promatect 100, Promatect H, Promatect L, Durasteel sau in situatii speciale pot fi utilizate si structuri combinate. Pentru detalii se va consulta fisa tehnica aferenta sau va fi contactata reprezentanta in Romania.

Structuri rezistente la foc pentru ghene si nise de instalatii:
La aceste aplicatii se pot utiliza placile Promatect H, Promatect L, sau in situatii speciale pot fi utilizate si structuri combinate. Pentru detalii se va consulta fisa tehnica aferenta sau va fi contactata reprezentanta in Romania.

Structuri rezistente la foc pentru inglobarea vitrajelor antifoc:
Pentru aplicatii cu sticla antifoc Arnold Glas (Promaglas F1), Promaglas sau Promat Systemglas pot fi utilizate elemente sau structuri de sustinere din Promatect H sau Promatect L. Pentru detalii se va consulta fisa tehnica aferenta sau va fi contactata reprezentanta in Romania.


Tubulaturi de ventilatie rezistente la foc sau protectia tubulaturilor de evacuare a fumului cu placi Promatect:
Din placile rezistente la foc de tip Promatect AD si Promatec L pot fi executate tubulaturi rectangulare de ventilatie sau tubulaturi de extractie a fumului, tubulatura propriu zisa fiind confectionata direct din placa de silicat de calciu. Prin realizarea acestor aplicatii, pot fi reduse semnificativ costurile de investitie, in prealabil nefiind necesara executarea unor tubulaturi din tabla de otel, care ulterior vor trebui protejate impotriva actiunii focului.
In cazul in care tubulaturile sunt deja executate din tabla, protectia antifoc poate fi realizata cu placile Promatect AD sau Promatect L conform detaliilor de montaj si executie din fisele tehnice ale placilor. Pentru detalii se va consulta fisa tehnica aferenta sau va fi contactata reprezentanta in Romania. In situatii speciale pot fi utilizate si structuri combinate cu Promatect H.

Placile Supalux:

Placile rezistente la foc Supalux sunt fabricate din silicat de calciu, si in functie de compozitia lor, respectiv de grosimi, se pot utiliza intr-o gama larga de aplicatii de protectie pasiva la foc a structurilor de constructii din profile de otel, structurilor din lemn, structurilor din beton armat, pereti antifoc, tavane antifoc, ghene pentru instalatii, canale de ventilatie, tubulaturi de extractie a fumului, etc. putand fi realizate protectii la foc din gama de la 30 minute pana la 240 minute, sau in unele cazuri cu cerinte speciale se pot realiza si protectii speciale.

Pentru detalii se va consulta fisa tehnica aferenta, sau va fi contactata reprezentanta in Romania.

NOTA:
Toate placile firmei Promat dispun de Agrement Tehnic European (European Technical Approval-ETA) de certificat CE si de raporturi de incercari emise de cele mai importante laboratoare de testare din Europa.

Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
Discuția 1
Constantin - 16 Aug 2012, 09:49 (post nou)
Raspuns solutie
Buna seara! Va rog sa-mi spuneti cat costa PLACA de silicat de calciu de 1250x500x30 mmm, precum si detalii despre conditiile de livrare. Cu multumiri, Constantin
Constantin
Utilizator neinregistrat
Raspunde
Mano Trance - 22 Nov 2012, 21:31 (post nou)
Raspuns solutie
Daca sunteti interesat , detin placi de silicat de calciu PROMAT PROMASIL 950-KS 1000 500 60 mm in ploiesti care le am spre vanzare cu mult sub pretul pietii ! vlad 0726599527
Raspunde
xx - 24 May 2013, 11:28 (post nou)
Raspuns solutie
Mai aveti placi de silicat ? nu se poate suna pe numarul de telefon lasat.Lasati alt numar va rog....
 xx
Raspunde
Alecs Marinescu - 25 Mar 2017, 15:19 (post nou)
Raspuns solutie
mai aveti placi din silicat de calciu?
Raspunde
Placi pentru izolatii cu aplicatii multiple
 PROMAT
Fisa tehnica
Denumiri comerciale:
PROMATECT MC
Agrement tehnic panouri - Masterclima
 PROMAT
Certificare produs
Denumiri comerciale:
PROMATECT MC
Placi din silicat de calciu rezistente la foc 30 min - Detaliu sageac
 PROMAT
Instructiuni montaj, utilizare
Denumiri comerciale:
SUPALUX
vezi in biblioteca
Placa din silicat de calciu rezistenta la foc | Exemple de utilizare | SUPALUX (5 foto)
  • Placa din silicat de calciu rezistenta la foc
 PROMAT - Poza 1
  • Placa din silicat de calciu rezistenta la foc
 PROMAT - Poza 2
  • Placa din silicat de calciu rezistenta la foc
 PROMAT - Poza 3
  • Placa din silicat de calciu rezistenta la foc
 PROMAT - Poza 4
  • Placa din silicat de calciu rezistenta la foc
 PROMAT - Poza 5

vezi in biblioteca