Placi din policarbonat compact WEST PLAST DISTRIBUTION

Placi din policarbonat compact WEST PLAST DISTRIBUTION

Contactează furnizorul
WEST PLAST DISTRIBUTION

Policarbonat compact

Policarbonatul compact utilizat in constructii este un materiale rezistent, dur. Poate fi transparent lucios,  pe ambele fete, cu excelente proprietati optice.


Este unul dintre cele mai solide materiale termoplastice transparente. Prezinta o rezistenta exceptionala la impact, fiind practic incasabil. Astfel este inlaturat pericolul formarii cioburilor. Are o rezistenta foarte buna la grindina.


Este transparent ca sticla cu un coeficient de de transmisie a luminii de  (88-90 %), de 200 de ori mai rezistent la impact decat sticla și este de doua ori mai usor decat sticla, la aceeasi grosime. Rezistenta absoluta la spargere a placilor de policarbonat compact il califica ca fiind cea mai buna solutie pentru realizarea de geamuri de protectie dintr-un singur strat, care trebuie sa reziste loviturilor de ciocan, loviturilor de pietre etc.


Poate fi indoit la cald sau la rece (in anumite conditii) si poate fi prelucrat cu usurinta. 


Policarbonatul compact poate fi realizat si cu protectie la razele ultraviolete, prin integrarea unui strat coextrudat rezistent UV pe ambele fete ale placii. Durata de viata a placilor protejate UV depaseste 10 ani.


Domenii de utilizare:

Materialul policarbonat compact este utilizat in industria publicitara, intrucat poate fi indoit si termoformat. Policarbonatul compact se mai utilizeaza la: copertine, balustrade, industrie, tamplarie, trape de fum, luminatoare, copertine, bariere fonice, protectii utilaje, pereti despartitori etc.


Dimensiunile standard ale unei placi de policarbonat sunt: 2050 x 3050 (mm). West Plast Distribution va ofera posibilitatea de a comanda doar o bucata din placa intreaga, iar in acest sens va rugam sa specificati dimensiunile dorite in notele de comanda.

Dimensiuni disponibile (mm):

2 x 2050 x 3050

3 x 2050 x 3050

4 x 2050 x 3050

5 x 2050 x 3050

6 x 2050 x 3050

8 x 2050 x 3050

10 x 2050 x 3050


1 imagini

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Placi din policarbonat compact WEST PLAST DISTRIBUTION
Contactează WEST PLAST DISTRIBUTION și cere prețuri pentru proiectul tau.
Lucru în România