Placi din pal melaminat KRONOSPAN

Placi din pal melaminat KRONOSPAN

Marca:
KRONOSPAN
Produs furnizat de:

WELDE ROMANIA

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
KRONOSPAN

Pal melaminat TRENDS 16/17

Noua noastra colectie Trends 16/17 reprezinta fuziunea perfecta dintre LEMN, PIATRA si METAL pentru completarea celei mai mari colectii Kronospan, adaugand 11 noi decoruri de lemn moderne, 6 de metal real periat si 10 modele de blaturi colectiei Kronodesign.
 
Inspirate de cele mai recente tendinte de design, suntem mandri sa lansam cele 27 de noi decoruri in trei combinatii:Nordic, Luxury si Metropolitan.

Pal melaminat - KRONOSPAN Nordic

Nuante discrete si pastelate, decoruri de lemn elegante si natural caracteristice peisajelor nordice. Influentata de frumusetea si simplitatea scandinava, spatiul interior emana minimalism, functionalitate si armonie.

 

Pal melaminat - KRONOSPAN Metropolitan

Prin tendinta decorurilor de lemn de culoare negru si gri ne-am indreptat atentia spre senzatiile si nuantele urbane  ale unei metropole. Decorurile de lemn monocromate, inchise la culoare, suprafetele de aluminiu periar si de beton imbina masculinitatea, capriciozitatea si atractivitatea.


Pal melaminat - KRONOSPAN Luxury

Influentata de opulenta marmurei, a bronzului si a curpului, colectia luxury se scalda in abundenta. Fibre lemnoase calde si elegante, nuante somptuoase de piele si decoruri bogate de piatra ofera o atmosfera eclectica si grandioasa.

1 Documentatie tehnica

PAL Melaminat
Catalog, brosura
9 p | RO

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Placi din pal melaminat KRONOSPAN
Contactează WELDE ROMANIA și cere prețuri pentru proiectul tau.