Ai nevoie sa mergi la santier cu informatiile din aceasta pagina? Foloseste butonul "Tipareste"!

Placile CEMBRIT pentru fatade ventilate sunt placi din fibrociment - un material realizat din materii prime naturale (ciment, lianti minerali, celuloza, fibre organice netoxice si apa).


Placile Cembrit din fibrociment asigura o foarte buna comportare in timp, stabilitate fizico-mecanica in orice conditii climaterice si necesita o intretinere minima.


Produsele Cembrit sunt conforme cu Standardul European EN 12467:2006, categoria A, clasa 3, Nivel 1 si EN 13501, clasa de combustibilitate A 2.

Placile Cembrit sunt destinate in general constructiilor civile: cladiri de birouri si comerciale, constructii rezidentiale, pentru placari exterioare sau amenajari de interior.

Se acorda o garantie de 10 ani.
Pentru a veni in sprijinul arhitectilor mereu in cautare de culori si texturi, a aparut ideea regruparii celor 61 de produse standard din gamele de mai sus in 7 grupe de culori: 0/Gri (11 produse), 1/Negru (6 produse), 2/Alb (6 produse), 3/Rosu (11 produse), 5/Galben (11 produse), 6/Verde (11 produse) si 7/Albastru (5 produse).

Conform noii perspective, produsele sunt identificate prin coduri de o litera si trei cifre, de ex. P 222. Litera exprima tipul de placa (P/Patina - gama initiala Cembonit;

S/Solid - gama initiala Zenit; C/Cover - gama initiala Metro si T/Transparent - gama initiala True). Prima cifra descrie grupa de culoare (de ex. 2/Alb)(in cadrul ei, culorile se insiruie de la tonurile deschise si delicate spre cele mai inchise/intense/saturate; de la 1-7). A doua cifra descrie nuanta (de la cea mai deschisa 0 la cea mai inchisa 9). A treia cifra vine cu informatie despre culoarea miezului placii (care poate fi importanta sau nu intr-un proiect; de la 0 la 7).


Produsele din gama de placi CEMBONIT sunt colorate in masa; au o finisare mata/texturata a suprafetei; tratate in fabrica (hidrofobizare) pentru a rezista la patare si murdarire in mediu extern, precum si pentru a nu necesita sigilarea muchiilor vii obtinute prin debitare; sunt disponibile in 11 culori naturale si 2 grosimi standard (6 si 8 mm; la cerere, se pot produce si 10/12 mm). Dezvolta in timp o patinare calda, vibranta.


Dimensiunile placilor Cembrit Cembonit sunt 2500 x 1200/1250  mm si 3050 x1200/1250 mm, grosime 6 si 8 mm la culorile  Pearl, Sand, Granite, Flint, Graphite si 3050x1250, grosime  8 mm la culorile Tufa, Amber, Magma, Ruby, Adobe, Emerald.


Placile de CEMBONIT se pot fixa pe cladire cu ajutorul Sistemului de Fixare HILTI EUROFOX (fixare cu nituri in culoare identica cu placa sau fixare invizibila cu sistem adeziv) (Agrement Tehnic 003-04/389-2013 (prelungire a Agrementului Tehnic 003-04/119-1999; Certificat CE). Sistemul HILTI EUROFOX, fiind inoxidabil, are o durata de viata nedeterminata, de aceea se considera aceeasi cu a materialului de placare. 

Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
2 p | EN
Placi fibrociment pentru fatade ventilate CEMBRIT
Fisa tehnica
Denumiri comerciale:
Cembonit
39 p | EN
Placi fibrociment pentru fatade ventilate CEMBRIT
Instructiuni montaj, utilizare
Denumiri comerciale:
Cembonit
52 p | EN
Placi fibrociment pentru fatade ventilate CEMBRIT
Catalog, brosura
Denumiri comerciale:
Cembonit, Zenit, Metro...
vezi in biblioteca
Placi fibrociment pentru fatade ventilate | Prezentare produs (12 foto)
 • Placi fibrociment pentru fatade ventilate CEMBRIT - Poza 1
 • Placi fibrociment pentru fatade ventilate CEMBRIT - Poza 2
 • Placi fibrociment pentru fatade ventilate CEMBRIT - Poza 3
 • Placi fibrociment pentru fatade ventilate CEMBRIT - Poza 4
 • Placi fibrociment pentru fatade ventilate CEMBRIT - Poza 5
 • Placi fibrociment pentru fatade ventilate CEMBRIT - Poza 6
 • Placi fibrociment pentru fatade ventilate CEMBRIT - Poza 7
 • Placi fibrociment pentru fatade ventilate CEMBRIT - Poza 8
 • Placi fibrociment pentru fatade ventilate CEMBRIT - Poza 9
 • Placi fibrociment pentru fatade ventilate CEMBRIT - Poza 10
 • Placi fibrociment pentru fatade ventilate CEMBRIT - Poza 11
 • Placi fibrociment pentru fatade ventilate CEMBRIT - Poza 12

vezi in biblioteca