Ai nevoie sa mergi la santier cu informatiile din aceasta pagina? Foloseste butonul "Tipareste"!

Aquaroc este placa realizata dintr-un miez din ciment, granule de polistiren si plasa de firbra de sticla. Fata expusa este impregnata cu un limitator de porozitate. Montata pe structura metalica, placa Aquaroc permite realizarea peretilor despartitori si a placarilor, oferind excelente caracteristici de rezistenta mecanica (socuri) si de rezistenta la apa si umiditate.Aquaroc se monteaza pe structuri metalice alcatuite calculate special, fie ca sunt din tabla, otel laminat sau lemn. De acest calcul depinde rezistenta acestor panouri la vant dar si la sarcinile rezultate din diversele tipuri de finisare, cum ar fi cazul placarilor.
Conform determinarilor specifice, placile Aquaroc nu sufera degradari in urma ciclurilor de inghet - dezghet, de asemenea, incercarile climatice, treceri prin temperaturi extreme intr-un interval de timp scurt, nu lasa vreo urma asupra acestora.

Putand primi orice finisaj la exterior, placile Aquaroc ajuta la rezolvarea estetica a fatadelor. Ferite de atacul microorganismelor datorita lipsei oricaror fibre organice, panourile nu putrezesc indiferent de durata expunerii lor la exterior si de tratamentul aplicat in procesul finisarii (vopseluri de exterior, tencuieli colorate sau nu, subtiri sau clasice, neavand o conditie in realizarea unei protectii termice suplimentare, placaje uscate sau umede).

Accesorii:
Aquaroc
ofera o gama completa de accesorii specifice: suruburi speciale Aquaroc VIS HB si chit de rosturi poliuretanic pentru imbinarea rosturilor.

Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
1 p | RO
Placa din ciment pentru compartimentari in zone umede RIGIPS
Fisa tehnica
Denumiri comerciale:
Aquaroc
11 p | RO
Placa din ciment pentru compartimentari in zone umede RIGIPS
Catalog, brosura
Denumiri comerciale:
Aquaroc
2 p | EN
Declaratie de performanta placa din ciment RIGIPS
Certificare produs
Denumiri comerciale:
Aquaroc
vezi in biblioteca