Placi decorative din piele naturala ANDERS

Placi decorative din piele naturala ANDERS

Marca:
ANDERS
Produs furnizat de:

ANDERS

Vezi profil furnizor
Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
ANDERS
Noua abordare indrazneata a tapetului demodat sau a oricaror altor solutii de a acoperi peretii! Doriti sa va oferiti clientilor ceva nou, unic si la moda, cu multe avantaje in comparatie cu variantele alternative? Atunci avem produsul potrivit! Este atat de sic si simplu!
 
Noi oferim placile de piele in 6 culori superbe: Antracite, Choco, Mud, Marron, Frost si Beige. Fie ca doriti ca interiorul sa fie mai elegant, cu tente gri, sau mai cald, cu tente de maron, veti gasi cu siguranta ceva ce se va potrivi.
 

Placi din piele varianta Patchwork

Daca optati pentru varianta “Patchwork” placile individuale de piele sunt in diferite dimensiuni intr-un pachet care acopera 1m2. Desi placile noastre de piele pot fi lipite in orice mod se doreste, noi oferim drept inspiratie trei modele de mozaic care pot fi executate cu piesele care se gasesc in varianta “Patchwork”.


Dimensiuni:

16 placi x  125x125mm

12 placi x 125x250mm

6 placi x 250x250


Placi din piele varianta Standard

In aceasta varianta, piesele care acopera 1m2 au forma dreptunghiulara, masurand250x500mm. Acestea fot fi lipite aliniate pe orizontala, pe verticala sau in orice altacombinatie doriti. De asemenea, pot fi dispuse una langa alta sau cu un offset de o jumatateuna fata de cealalta.


Dimensiuni:

8 placi x 250x500mm

Culori disponibile
Lucru în România