Placi antibacteriene pentru pereti si tavane din sectorul alimentar, medical si farmaceutic MEDCLYN

Placi antibacteriene pentru pereti si tavane din sectorul alimentar, medical si farmaceutic MEDCLYN

Contactează furnizorul
MEDCLYN

Plăci antibacteriene pentru pereti si tavane MEDCLYN

Plăcile MedClyn sunt special construite pentru medii cu cerințe ridicate de igienă, special concepute pentru ca spațiile unde sunt montate să fie sterile și să poată fi dezinfectate foarte ușor. Aceste plăci sunt albe, din materiale compozite, de 2 mm grosime, cu o durabilitate în timp extraordinară. 

Soluția MedClyn se adaptează infrastructurilor din mediul dumneavoastră. Se pot monta chiar pe suprafețe curbe, sau pereți cu scări.
Plăcile sunt ideale pentru orice spațiu din domeniul alimentar, medical și farmaceutic cum ar fi: brutării, restaurante, clinici, spitale, cabinete medicale, săli de operație, farmacii, depozite farmaceutice, etc.


Sunt un produs revoluționar datorită celor 10 beneficii unice:  

  1. Nu necesită investiție și renovare a suportului pentru a putea fi aplicate.

  2. Se instalează pe orice suport: direct pe cărămidă, pe tencuială, pe faianță, pe zugrăveli, pe panouri sandwich.

  3. Necesită timp foarte scurt pentru montare, fără a opri activitatea aferentă spațiului.

  4. Reduc numărul de îmbinări a peretelui datorită suprafeței de (3-10) mp a unei singure plăci.

  5. Sunt extrem de rezistente la șocuri și la orice grade de umiditate.

  6. Sunt antibacteriene, bacteriostatice, hidrofobe, rezistente la putregai, inalterabile, anti ciuperci, antioxidante.

  7. Elimină complet igrasia și mucegaiul.

  8. Cresc luminozitatea spațiului.

  9. Reduc pierderile suprafeței de operare datorită grosimi de 2 mm.

  10. Pe termen lung sunt mai puțin costisitoare decât alte soluții datorită fapului că nu mai necesită reparații și întreținere. Sunt garantate 20 de ani!Domenii de utilizare:

- ÎN DOMENIUL MEDICAL

Soluție de placare a pereților antibacteriană și antimicrobiană. Are o rezistență perfectă la curățare intensivă, bactericidă, fungicidă, virucidă și sporicidă. Previne prezența biofilmelor pe suprafața sa datorită stratului său neted 100%. Placa MedClyn limitează astfel riscurile infectiilor nosocomiale. Rezistentă la căldură, foaia MedClyn  poate fi spălată cu aburi fără niciun inconvenient este un produs  inodor și netoxic și are o mare rezistență la impact.


Recomandat în: clinici, cabinete medicale, farmacii, depozite farmaceutice, săli de operație, camere sterile, săli de terapie, camere de supraveghere post-operatorie, în circuitul lenjeriei și al deșeurilor, holuri, spălătorii , bucătării, băi pentru pacienți.

 

- ÎN INDUSTRIA ALIMENTARĂ

Spațiul placat cu MedClyn respectă standardele alimentare iar placarea propriu-zisă nu necesită nicio întrerupere în funcționare.

Plăcile sunt de o calitatea înaltă și durabilă, își păstrează noul aspect de peste 10 ani,

Sunt rezistente la orice test, șoc, umiditate, spălare la presiune înaltă, dezinfectare cu spumă și sunt de 10 ori mai puțin porose decât PVC-ul, de asemenea au risc redus de îngălbenire.


Recomandat în: brutării, fabrici de alimente, abatoare, tăiere, dezosare, unitate de umplere, sală de fabricație, sărare, gătit, refrigerare, prelucrare depozitare, zonă de gătit, coridoare, rezerve, vestiare, toalete.- ÎN BUCĂTĂRII PROFESIONALE

Plăcile sunt ușor lavabile, se lipesc pe toate tipurile de suporturi. Spre exemplu peste faianța care a fost utilizată ca acoperire de perete pentru bucătării, deoarece ea nu mai îndeplinește implicit noile standarde alimentare.


Își păstrează noul aspect de peste 10 ani, Instalarea nu necesită nicio întrerupere în funcționare, rezistente la orice test, șoc, umiditate, spălare la presiune înaltă, dezinfectare spumă.


Recomandat în: bucătăriile restaurantelor, companiilor, școlilor, spitalelor, hotelurilor, pensiunilor.

 

- ÎN ALTE DOMENII

Răspunde la condițiile igienice impuse de standarde din ce în ce mai stricte. Sunt ușor de curățat și /sau dezinfectabil, nu sunt toxice, au culoare deschisă, rezistente la impact, umiditate, putrezire și sunt neabsorbante.

Poți renova mediul de lucru (bucătăria, cameră frigorifică, depozite) fără să te angajezi într-un proiect pe termen lung, poți face acest lucru în timp ce vei putea continua să lucrezi. Plăcile nu ocupă spațiul având grosime de 2 mm.

Vă veți putea bucura de un mediu de lucru foarte rezistent la șocuri, la produse de curățare și pete. Totodată nu va mai trebui să vă faceți griji pentru renovare pe termen lung .

Recomandat în: laboratoare, medii high-tech, spălătorii, curățătorii, camere tehnice, vestiare, săli de sport, depozite, camere frigorifice.Detalii tehnice (role cu gelcoat)

- Lățime: 2.5m

- Lungime: 2-10 m

- Grosime: 2mm

- Fibră de sticlă: 900g/mp

- Densitate: 1.5 g/mcub

- Greutate: 3000 g/mp

- Conținut de sticlă: 30%

- Duritate (UNI EN 59) Barcol: 40/45 

- Rezistență la tracțiune: (UNI EN ISO 527 - 4/2/2)nTrasv. Mpa: 86

- Rezistență la întindere: (UNI EN ISO 527 - 4/2/2) Trasv. Mpa: 7100


VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Placi antibacteriene pentru pereti si tavane din sectorul alimentar, medical si farmaceutic MEDCLYN
Contactează MULTI CONTRAST DESIGN și cere prețuri pentru proiectul tau.