Piscine rezidentiale din beton DESJOYAUX

Piscine rezidentiale din beton DESJOYAUX

Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
DESJOYAUX
Desjoyaux pune la dispozitia dumneavoastra cunostintele sale pentru constructia piscinei dumneavoastra de exterior sau de interior.

Piscina de exterior - ingropata

Doriți un spatiu de mari dimensiuni pentru scaldat si o structura ingropata? In kit sau construita de expertii nostri, aceasta piscina de exterior va raspunde cerintelor dumneavoastra.


Fiecare piscina ingropata urmeaza un procedeu de instalare si de cunostinte demonstrate deja de mult timp. De la turnarea betonului la instalarea izolatiei, artizanii Desjoyaux va vor insoti in instalarea acestei piscine de exterior. Daca optati pentru kitul de piscina pentru piscina dumneavoastra de exterior, va puteti testa calitatile de artizan pentru unele dintre etapele de constructie, iar noi vom prelua etapele mai „sensibile”. Daca preferati sa ne incredintați constructia integrala a piscinei dumneavoastra de exterior, va garantam calitatea experientei noastre pentru o piscina care poate satisface orice dorinta.

Piscina de interior

Spuneti stop furtunilor, verilor friguroase și ploioase! Optati pentru o piscina de interior si pentru un scaldat pe tot parcursul anului! Desjoyaux pune in centrul cerintelor sale un sprijin adaptat in ceea ce priveste instalarea piscinei dumneavoastra de interior, precum si in ceea ce priveste toate etapele anterioare. Inainte de a decide ce piscina de interior sa alegeti, va oferim recomandari cu privire la toate aspectele tehnice sau estetice care trebuie luate in considerare.


In ceea ce priveste instalarea, piscina de interior va urma aceleasi etape de constructie ca in cazul unei piscine ingropate:

- Instalarea panourilor si turnarea betonului in interior;

- Realizarea sapei pentru viitoarea dumneavoastra piscina de interior (care este conectata la un panouri printr-un bazin monolitic si autoportant);

- Instalarea izolatiei;

- În final, instalarea sistemului de filtrare fara tevi pentru piscina acoperita.

Piscina dumneavoastră de interior este gata ... nu mai trebuie decat sa profitati de ea!


Avantaje:

Se poate instala repede si usor gratie structurii brevetate Desjoyaux si sistemului de filtrare fara tevi.
O intretinere medie, deoarece o piscina de interior este protejata impotriva poluarii exterioare.
Gratie unei piscine de interior, dispare problema iernarii.
Piscina de interior va garanteaza scaldatul pe tot parcursul anului. Vara si iarna, dimineata sau seara: cu piscina dumneavoastra acoperita va veti bucura atunci cand doriti sa inotati!

Deoarece piscina de interior trebuie sa se potriveasca perfect in casa dumneavoastra, acordam o atentie deosebita alegerii materialelor si a optiunilor pentru piscina dumneavoastra de interior.
Culoarea izolatiei, a bordurilor, a dalelor acestei piscine de interior, cu scara de filtrare de tip balneo sau cu panou de filtrare integrat in structura pentru un plus estetic? Nimic nu este lasat la voia intamplarii atunci cand este vorba de a va ajuta sa construiti piscina de interior care sa vi se potriveasca!

Lucru în România