Piscine publice placate cu ceramica AGROB BUCHTAL

Piscine publice placate cu ceramica AGROB BUCHTAL

Marca:
AGROB BUCHTAL
Produs furnizat de:

PLACARI FAINE

Vezi profil furnizor
Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
AGROB BUCHTAL

HAUS asigura sistemul ceramic inovativ Agrob Buchtal pentru piscine ce confera siguranta in exploatare, calitate si unicitate proiectelor.

 
Compania Haustore a fost premiata cu Aur la Concursul de Piscine si SPA- uri 2016 pentru realizarea proiectului Therme Bucuresti.
AUR pentru un proiect complet, complex, spectaculos ca design!

Piscine publice placate cu ceramica

Ambianta primitoare, siguranta si usor de curatat, intretinut

In cazul piscinelor publice designul atractiv este la fel de important ca beneficiile practice: protectia utilizatorilor, sanatatea acestora, curatarea usoara, eficienta energetica si ambianta extrem de placuta.

Designul unitar, de la zona de plaja a piscinelor la grupuri sanitare, restaurante si zona wellness, permit arhitectilor sa implementeze orice concept, cat de inovativ.

 

Inovatia HT - ambient mult mai sanatos!

Placile ceramice cu invelis HT (Hydropilic Tile) oferite de Agrob Buchtal contribuie in mod semnificativ la crearea unui ambient sanatos:

- Impiedica aparitia mucegaiului, depunerea bacteriilor si a altor microorganisme

- Faciliteaza curatarea suprafetei

- Ajuta la descompunerea poluantilor din aer (ex. formaldehida).

- Efectele sunt: antibacterian, suprafete usor de curatat, efect de curatare a aerului


Piscine de inot in forma lor cea mai frumoasa. Nu conteaza daca pentru piscine, saune, centre sportive sau oaze de wellness: programul special de piscina ofera solutii convingatoare pentru toate domeniile de aplicare. Sistemele inovative de rina, supapele de evacuare conforme, grilajele extrem de robuste de acoperire, imbunatatesc standardele.

Un avantaj foarte important al AGROB BUCHTAL: proiectarea si fabricarea personalizata a sistemelor si placilor de ceramica permite arhitectilor si constructorilor sa realizeze proiecte individuale.
Forma serveste destinatia AGROB BUCHTAL ofera numeroase sisteme de rina potrivite tuturor tipurilor de piscine. O inovatie deosebita este rina cu zgomot redus Wiesbaden Silent, care asigura o relaxare perfecta in piscine si centre de wellness. Combinatia complexa intre rina cu zgomot redus in forma speciala, dispunerea gratarelor de acoperire si montajul unui sistem de ventilatie inteligent reduce zgomotul cu 10 decibeli. Urechea umana percepe aceasta diferenta ca o reducere la jumatate a nivelului de zgomot. Cu programul special piscina de la AGROB BUCHTAL, pot fi construite piscine potrivite pentru competitii si Jocurile Olimpice in conformitate cu reglementarile FINA.
 
Siguranta fara compromisuri, siguranta are cea mai mare prioritate in special in bazinele de inot. Colectia Chroma antialunecare asigura o siguranta impotriva alunecarii in zonele umede. Domeniile-cheie de aplicare sunt, prin urmare, pardoseli in bazine de inot si mai ales in zonele de margine la piscina. Gresia antialunecare potrivita imprejmuirii piscinei ofera siguranta maxima intr-o varietate larga de modele si culori.
 
Viziunea HAUS este sa presteze servicii de consultanta de specialitate si sa comercializeze produse care sa creasca semnificativ calitatea lucrarilor de constructii pe segmentul tinta. Punem pasiune in fiecare proiect in care lucram.
Lucru în România