Piatra naturala pentru placari la interior si exterior, orizontal sau vertical MESTA

Piatra naturala pentru placari la interior si exterior, orizontal sau vertical MESTA

Contactează furnizorul
MESTA
MESTA MARMURA SI TRAVERTIN va pune la dispozitie o gama diversa de marmura, de diverse nuante si dimensiuni, pentru placari la interior si exterior.
 

Marmura - Ares Grey Lucios

Marmura Ares Grey este un model cenusiu inchis de marmura care se extrage din Turcia. Cu o suprafata puternic lucioasa, marmura Ares Grey prezinta o paleta cromatica de gri si albastru-cenusiu si poate fi pusa in valoare in special de lumina naturala. Ideala pentru pardoseli si trepte in incaperi mari, de zi, marmura Ares Grey face parte cu succes din categoria materialelor pentru design modern si rafinat.


Aceasta piatra este deosebit de buna pentru a fi folosita drept piatra de constructie sau piatra ornamentala, dar și pentru chiuvete, monumente, piscina, praguri, perete in interior sau exterior, podea, pavaj si alte proiecte. Marmura Ares Grey poate fi prelucrata prin slefuit, taiat, cioplit, gravat, lustruit etc.


Dimensiune: 30 x 60 x 2 cm.


Marmura - Ares Brown Lucios

Marmura Ares Brown este  un model de piatra naturala de legenda. Integritatea nuantelor inchise si fermitatea venelor o fac potrivita pentru spatii oficiale precum saloane si showroomuri, sali de conferinte si receptii, institutii sau rezidente de lux.


Marmura Ares Brown este un model brun de marmura cu venele aurii care se extrage din Turcia. Aceasta piatra este deosebit de buna pentru blaturi, monumente, mozaic si in exterior la aplicatii pentru pereti, dar poate fi folosita cu succes si la podele interioare, fantani, piscina, pereti, scari, pervazuri si alte proiecte. Aceasta piatra de marmura poate fi prelucrata prin slefuit, taiat, cioplit, gravat, lustruit etc.

Varinate disponibile:
Marmura Ares Brown Lucios Lastra x 2 cm Marmura - Ares Brown Lucios

Marmura Ares Brown Lucios Lastra x 2 cm

Marmura Ares Brown Lucios 30 x 60 x 2 Marmura - Ares Brown Lucios

Marmura Ares Brown Lucios 30 x 60 x 2

Dimensiune: 30 x 60 x 2 cm
Marmura Ares Brown Lucios 30 x 30 x 2 Marmura - Ares Brown Lucios

Marmura Ares Brown Lucios 30 x 30 x 2

Dimensiune: 30 x 30 x 2 cm

Marmura - Bianco Sivec

Marmura Bianco Sivec este un model inconfundabil de un calcar pretios, dar nepretentios, cu striatii foarte fine si aspect uniform, folosit atat pentru lucrari si pavaje exterioare, cat si pentru proiecte de design interior, precum scari de marmura, pardoseli si fatete elegante, blaturi de bucatarie si elemente de baie, decoratiuni pentru zone publice, decoratiuni si obiecte decorative pentru uz zilnic, masute si vase etc.


Modelul de marmură Sivec Bianco, Alb Sivec sau White Sivec este cunoscut sub acest nume italian, fiind un model de marmura exploatat si folosit cu preponderenta in zona mediteraneana, in special în Italia, Macedonia si Turcia. Culoarea sa pura si aspectul delicat confera o luminozitate vibranta spatiilor si finisajelor care exprima adesea frumusetea captivanta a acestui model de marmura.


Albul acestui model de marmura obtinut prin lustruire si slefuire este o amprenta a calitatii si durabilitatii pietrei, specifice zonei mediteraneene unde cultura traditionala si cea comerciala acorda o importanta deosebita marmurei si pietrei naturale atat in spatiul public, cat si in cel privat, de camin sau rezidenta.


Dimensiune: Lastra x 2 cm


Marmura - Burdur bej

Burdur Bej este un model de marmura crem-bej originara din Turcia. Aceasta piatra este foarte potrivita pentru aplicarea pe pereti si podele, fantani, sculpturi personalizate, blaturi, scari si alte proiecte de design modern sau clasic. Ea se gaseste pe piata internationala sub mai multe denumiri precum: BBCN Burdur Beble Marble, Burdur Gur Beble Marble, Burdur Bej Mermeri, Burdur Beige Crema Bella Marble, Burdur Beige Pearl Marble, Burdur Beige Botanica Marble, Burdur Beige, Lightning Beige Marble.


Burdur Bej este o marmura de culoare bej deschis, cu o pozitionare excelenta pe piata din Turcia de unde este exportata catre mai multe continente. Prezinta un fundal si o culoare stabila, cu granulatii medii. Un aspect foarte interesant consta in faptul ca marmura Burdur Bej prezinta semne ocazionale de fosile, dar si mai multe zone mai intunecate si mai deschise. Aceasta este o alegere excelenta pentru pentru proiecte mai mari datorita disponibilitatii considerabile si a practicitatii generale.


In ceea ce priveste aplicarea ei, marmura Burdur Beige este recomandata indeosebi pentru pardoselile interioare, deoarece este foarte bine lustruita si isi pastreaza luciul nealterat un timp indelungat. Cu toate acestea, este adesea folosita si in alte lucrari, cum ar fi invelitori de perete si decorațiuni diverse.


Dimensiune: 60 x 30 x 2 cm


Marmura - Cherry Levanto Lucios

Nuantele rosiatice de marmura sunt deosebite si cautate in intreaga lume pentru rolul lor de a oferi o atmosfera calda si calma spatiilor in care este folosita. Unul dintre cele mai cunoscute modele de marmura in nuante rosiatice este Cherry Levanto, cunoscuta si sub numele de Rosso Levanto. Este o marmura originara din Turcia.


Modelul Cherry Levanto are predominante nuante roscate combinate cu striatii albe, maronii, negre si vișinii. Este ideala pentru livinguri, holuri, receptii, sali de mese ori saloane, insa poate fi folosita practic in orice fel de spatiu in care designerul sau proprietarul doreste caldura si armonie. Acest tip de marmura poate fi folosit si in exterior, in spatii pentru terase sau chiar pentru margini de bazine, fantani arteziene ori piscine. Se recomanda folosirea ei chiar si pe peretii interiori sau exteriori, fiind un model prietenos si primitor, dar și nepretentios.

Variante disponibile:
Marmura Cherry Levanto Lucios Lastra x 2cm Marmura - Cherry Levanto Lucios

Marmura Cherry Levanto Lucios Lastra x 2cm

Marmura Cherry Levanto Lucios 30 x 30 x 1 Marmura - Cherry Levanto Lucios

Marmura Cherry Levanto Lucios 30 x 30 x 1

Dimensiune: 30 x 30 x 1 cm
Marmura Cherry Levanto Lucios 30 x 40 x 2 Marmura - Cherry Levanto Lucios

Marmura Cherry Levanto Lucios 30 x 40 x 2

Dimensiune: 30 x 40 x 2 cm
Marmura Cherry Levanto Lucios 30 x 60 x 2 Marmura - Cherry Levanto Lucios

Marmura Cherry Levanto Lucios 30 x 60 x 2

Dimensiune: 30 x 60 x 2 cm

Marmura - Emperador Dark

Marmura Emperador Dark este un model de piatra naturala de nuante brune si maronii inchise, extrasa din Spania. Această piatra este potrivita pentru aplicatii pe pereti si podele interioare, blaturi, mozaic, fantani si bazine, piscina si ziduri, dar si in alte proiecte de constructii si design.


De asemenea, acest model se mai intalneste si sub denumirile de Emperador Oscuro, Emperador Dark, Emperador Marron, Emperador Scuro, Ramona Brown, Ramora Brown, Emperador Dark Spain, Marron Emperador, Marone Imperial, Emperador Dark Marron, Imperador Fonce, Imperator Dark, Marron Imperial, Castanho Imperador Escuro, Dark Emperador Marble.


Marmura Emperador Dark poate fi prelucrata prin diverse metode precum slefuit, taiat, taiat-slefuit, polizat, lustruit, cioplit, sablat si asa mai departe. Emperador sau Emprador Dark prezinta un amestec uimitor de nuante maronii si cenusii cu granulatii si vene albe, care sunt concentratii de calcita alba. Este considerata o piatra nobila, un model folosit pentru rezidente sau ansambluri de lux sau de vacanta, palate, malluri, dar si pentru spatii publice, birouri sau locuinte.


Dimensiune: 30 x 60 x 2 cm


Marmura - Emperador Gold

Un material deosebit pentru un model de design indraznet, marmura Emperador Gold imbina cu succes un caracter puternic de auriu cu nuante inchise de negru, verde si maro. Pentru modele deosebite de mobilier si pavaj, marmura Emprador Gold este piatra care sparge barierele conventionale si alunga monotonia.


Marmura Emperador Gold este un alt model brun de marmura de calitate cu venele aurii originara din tari precum Turcia sau China. Aceasta piatra este deosebit de potrivita pentru aplicat pe pereti si podele, pentru blaturi, mozaic, fantani, plafonare si pereti pentru piscina, scari, pervazuri si alte proiecte de design moderne. 


Marmura Emperador Gold poate fi prelucrata prin diverse metode precum: slefuit, tăiat, aăiat-slefuit, polizat, lustruit, cioplit, sablat si asa mai departe. Incaperile imbracate cu acest model de marmura extravaganta ofera noi perspective celor care se bucura de privilegiul de a activa sau a se relaxa intr-un astfel de ambient. Contactul vizual in momentul cu lumina calda va transpune intr-o noua lume in momentul in care patrundeti intr-un spatiu interior pavat cu acest model de marmura.

Variante disponibile:
Marmura Emperador Gold 30 x 30 x 2 Marmura - Emperador Gold

Marmura Emperador Gold 30 x 30 x 2

Dimensiune: 30 x 50 x 2 cm
Marmura Emperador Gold 30 x 50 x 2 Marmura - Emperador Gold

Marmura Emperador Gold 30 x 50 x 2

Dimensiune: 30 x 50 x 2 cm
Marmura Emperador Gold 30 x 60 x 2 Marmura - Emperador Gold

Marmura Emperador Gold 30 x 60 x 2

Dimensiune: 30 x 60 x 2 cm

Marmura - Emperador Light

Marmura Emperador Light este un model de piatra naturala de nuante crem deschise, extrasa din Turcia. Aceasta piatra este potrivita pentru aplicatii pe pereti si podele interioare, blaturi, mozaic, fantani si bazine, plafonare pentru piscina si pereți, dar si in alte proiecte de constructii si design. De asemenea, acest model se mai intalneste si sub denumirile de Emperador Marble, Emperador Light Turkey, Marble Emperador Turc, Emprador Marble, Turcia Emprador Light, Emprador Light Marble, Emperador Bursa Marble, Bursa Emperador Marble, Light Emperador Marble, Light Emprador Marble, Turcia Emperador Light Marble.


Marmura usoara Emperador Light poate fi prelucrata  prin diverse metode precum slefuit, taiat, taiat-slefuit, polizat, lustruit, cioplit, sablat si asa mai departe. Emperador sau Emprador Light prezinta un amestec uimitor de nuante creme, maronii si bej care se armonizeaza in mod perfect.

Variante disponibile:
Marmura Emperador Light Lastra 2 cm Marmura - Emperador Light

Marmura Emperador Light Lastra 2 cm

Dimensiune: Lastra x 2 cm
Marmura Emperador Light Lastra 3 cm Marmura - Emperador Light

Marmura Emperador Light Lastra 3 cm

Dimensiune: Lastra x 3 cm
Marmura Emperador Light 30 x 50 x 2 Marmura - Emperador Light

Marmura Emperador Light 30 x 50 x 2

Dimensiune: 30 x 50 x 2 cm
Marmura Emperador Light 30 x 60 x 2 Marmura - Emperador Light

Marmura Emperador Light 30 x 60 x 2

Dimensiune: 30 x 60 x 2 cm
Marmura Emperador Light 60 x 60 x 2 Marmura - Emperador Light

Marmura Emperador Light 60 x 60 x 2

Dimensiune: 30 x 60 x 2 cm
Marmura Emperador Light 61 x 61 x 1,5 Marmura - Emperador Light

Marmura Emperador Light 61 x 61 x 1,5

Dimensiune: 61 x 61 x 1,5 cm

Marmura - Galala

Galala este un model de marmură bej originar din Egipt. Aceasta piatra este recomandata pentru lucrari de exterior precum aplicatii pentru pereti, dar si pentru podele interioare, blaturi, mozaic, fantani, piscina si pereti interiori, precum si alte proiecte de constructii si design.


Marmura Galala se regaseste pe piata si sub denumiri precum: Galala Beige Marble, Galalah Classic Marble, Galala Light Marble, Galala Tiger Beige Marble, Galala Classic Cream Marble, Galala Classic Beige, Galala Gold Marble, Galala Cream Marble, Galala Extra Marble, Galala Medium Marble, Royal Beige Marble etc.


Acest model de piatră poate fi prelucrata prin mai multe metode precum slefuit, taiat, taăiat-slefuit, polizat, lustruit, cioplit, sablat si asa mai departe.

Variante disponibile
Marmura Galala Lastra x 2
 Marmura - Galala

Marmura Galala Lastra x 2

Dimensiune: Lastra x 2 cm
Marmura Galala 30 x 60 x 1,5 Marmura - Galala

Marmura Galala 30 x 60 x 1,5

Dimensiune: 30 x 60 x 1,5 cm

Marmura - Machiato Rossa Lucios

Macchiato Rosa este un model de marmura bej cu roz, cu vene de culoare rosu inchis-maroniu care se extrage din Turcia. Aceasta piatra este ideala ca piatra de constructie si pentru realizarea de chiuvete, monumente, plafon pentru piscina, praguri, piatra ornamentala, pereți de interior si exterior, podea, pavaj si alte proiecte de design.


Marmura Macchiato Rosa se găsește pe piața internationala si sub denumirile de Machiato Rosa Marble, Macchiato Beige Marble, Jin Ye Marble, Jinye Macchiato Beige Marble, Machiato Cream Marble, Tepe Cream Marble, Soylu Macchiato Beige Marble, Macchiato Marble, Latte Beige Marble, Macchiato Espresso Marble.


Acest model de piatra poate fi prelucrata in mai multe metode precum slefuit, taiat, taiat-slefuit, polizat, lustruit, cioplit, sablat si asa mai departe. Proiectele realizate cu acest model de marmura ofera o atmosfera prietenoasa, optimista si productiva, iar senzatia de confort vizual este mai accentuata in prezenta luminii naturale.

Varinate disponibile:
Marmura Machiato Rossa Lucios 30 x 60 x 2 Marmura - Machiato Rossa Lucios

Marmura Machiato Rossa Lucios 30 x 60 x 2

Dimensiune: 60 x 60 x 2 cm
Marmura Machiato Rossa Lucios 60 x 60 x 2 Marmura - Machiato Rossa Lucios

Marmura Machiato Rossa Lucios 60 x 60 x 2

Dimensiune: 60 x 60 x 2 cm

Marmura - Marfil Antique F&P

Marfil Antique Bej este un model de marmura bej extras din carierele din Turcia. Modele similare de marmura se gasesc si în Spania, iar piata internationala de piatra naturala a cunoscut o cerere neintrerupta.


Această piatră este ideala pentru exterior privind aplicatii pentru pereti, dar si pardoseli interioare, monumente, blaturi, mozaic, fantani, plafonare pentru piscina si pereti de bazin, scari, pervazuri si alte structuri si diferite proiecte de design.

Modelul acestui tip de marmura se mai gaseste sub denumiri precum  Marmura Crema Antica, Marmura Bej Antic. Crema Antique poate fi prelucrata prin slefuit, taiat, invelit in piatra, slefuit, zimtat si asa mai departe.


Dimensiune: 30,5 x 61 x 1,2 cm

Marmura - Menia

Menia este un model deosebit de marmura originara din Egipt. Aceasta piatra este deosebit de buna pentru aplicatii pe podele si pentru pereti, dar si pentru numeroase alte proiecte de design si constructii. Modelul Menia este recunoscut pe piața internaționala pentru aspectul sau unic si mai poarta denumirile de Sunny Marble, Sunny Gold Marble, Sunny Beige, Oryx Marble, Sunny Menya Marble. Marmura Menia poate fi prelucrata prin slefuit, taiat, slefuit, cioplit, lustruit si asa mai departe.


Dimensiune: 30 x 60 x 1,5 cm.

Marmura Nero Marquina Lucios

Marmura Nero Marquina este un model de piatra naturala lucioasa si intunecata ca nuanta, dar cu vene albe foarte ferme. Cel mai bine se remarca atunci cand este aplicata pe post de pardoseala si trepte, iar lumina alba si puternica este un deziderat care ii ofera valoarea estetica si eleganta. Nero Marquina este o marmura neagra extrasa din cariere din Spania si este potrivita pentru aplicatii ale peretilor si podelor, pentru blaturi si mozaic, fantani si piscine, scari, pervazuri si alte proiecte de design modern.


De asemenea, Marmura Nero Marquina se intalneste pe piata si sub denumirile de Marmura Spanish Black, Black Markina, Black Marquina, Nero Marquina, Venato Marble, Nero Marquine, Nero Marquinia, Black Marquinia, Marquina Marble, Marquinia Marble, Negro Bilbao, Negro Markina, Negro Marqina, Negro Marquino, Nero Bilbao Marble, Nero Markina Marble, Negro Marquina, Nero Marqina, Noir Marquina, Prete Marquinia sau Preto Marquina.


Prelucrata in blocuri, placi sau dale, marmura Nero Marquina este adesea folosita in saloane luxuriante pentru intruniri restranse ori in unitati dedicate unor activitati si evenimente animate, artistice sau festive. Este ideala si pentru realizarea de blaturi si obiecte ornamentale interioare, placi pentru pereti si alte proiecte de design.

Variante disponibile:
Marmura Nero Marquina Lucios Lastra x 2 cm Marmura Nero Marquina Lucios

Marmura Nero Marquina Lucios Lastra x 2 cm

Dimensiune: Lastra x 2 cm
Marmura Nero Marquina Lucios 30 x 60 x 2 Marmura Nero Marquina Lucios

Marmura Nero Marquina Lucios 30 x 60 x 2

Dimensiune: 30 x 60 x 2 cm

Marmura - Olive Maron Lucios

Marmura Olive Maron este un model de piatra naturala cu un aspect inchis si clasic, cu nuante maronii si maslinii care este extrasa din cariere de pe teritoriul Turciei. Aceasta piatră este deosebit de buna pentru lucrari in exterior si pentru blaturi, mozaic, aplicatii pentru pereti si podele interioare, fantani, piscina si alte proiecte de design.


De asemenea, acest model se mai intalneste si sub denumirile de Olive Maroon Marble, Olive Marron Marble, Olive Brown Marble, Olive Marone Marble, Olive Maron Marble etc. Marmura Olive Maron poate fi prelucrata prin diverse metode precum slefuit, taiat, taiat-slefuit, polizat, lustruit, cioplit, sablat si asa mai departe. Acest model de marmura prezinta o paleta de nuante maronii inchise care ofera integritate si sobrietate spatiului decorat.

Variante disponibile:
Marmura Olive Maron Lucios Lastra x 2 cm Marmura - Olive Maron Lucios

Marmura Olive Maron Lucios Lastra x 2 cm

Dimensiune: Lastra x 2 cm
Marmura Olive Maron Lucios 30 x 60 x 2 Marmura - Olive Maron Lucios

Marmura Olive Maron Lucios 30 x 60 x 2

Dimensiune: 30 x 60 x 2 cm

Marmura Pasa White Lucios

Pasa White este un model raspandit de marmura alba originar din Turcia. Aceasta marmura este deosebit de buna pentru  diverse tipuri de constructii, piatra ornamentala, mozaic, pavele, scari, seminee, chiuvete, balustrade si alte proiecte de design.


De asemenea, pe piața internaționala se gaseste si sub denumirile de Marmura Alba Pasa.  Pasa White poate fi prelucrata prin diverse metode precum slefuit, taiat, taiat-slefuit, polizat, lustruit, cioplit, sablat si asa mai departe. Marmura Pasa White prezinta nuante si umbre cenusii sau aurii care se armonizeaza intr-un mod mod distinct si elegant.


Variante disponibile:
Marmura Pasa White Lucios 30 x 40 x 2
 Marmura Pasa White Lucios

Marmura Pasa White Lucios 30 x 40 x 2

Dimensiune: 30 x 40 x 2 cm
Marmura Pasa White Lucios (F&P) 30 x 50 x 2
 Marmura Pasa White Lucios

Marmura Pasa White Lucios (F&P) 30 x 50 x 2

Dimensiune: 30 x 50 x 2 cm
Marmura Pasa White Lucios 30 x 60 x 2
 Marmura Pasa White Lucios

Marmura Pasa White Lucios 30 x 60 x 2

Dimensiune: 30 x 60 x 2 cm

Marmura Perlato Bej Lucios

Dintre numeroasele modele de marmura disponibile pe piata de piatra naturala, marmura Bej Perlato se remarca prin nuante calme si armonioase de cenusiu, bej, crem si alb perlat. Este un model ce inspira intotdeauna un design prietenos, generator de confort si atmosfera calda intr-un spatiu de locuit sau de desfasurare a unor activitati comerciale ori de relaxare.


Marmura Bej Perlato poate fi folosita pentru placare exterioara, dar si in interior pentru pardoseli, pereti, scari, mese, chiuvete, blaturi de bucatarie, cazi de dus sau orice alte elemente realizate din piatra naturala.


Marmura Bej Perlato  are o rezistenta sporita si ofera spatiului in care este aplicata luminozitate si naturalete. Lumina joaca un rol esential pentru a pune in valoare frumusetea aparte a acestui model de marmura, care straluceste si radiaza atat in prezenta luminii naturale, cat si celei electrice daca este lumina calda.

Variante disponibile:
Marmura Perlato Bej Lucios Lastra x 2cm
 Marmura Perlato Bej Lucios

Marmura Perlato Bej Lucios Lastra x 2cm

Dimensiune: Lastra x 2 cm
Marmura Perlato Bej Lucios 30 x 30 x 2 Marmura Perlato Bej Lucios

Marmura Perlato Bej Lucios 30 x 30 x 2

Dimensiune: 30 x 30 x 2 cm
Marmura Perlato Bej Lucios 30 x 50 x 2
 Marmura Perlato Bej Lucios

Marmura Perlato Bej Lucios 30 x 50 x 2

Dimensiune: 30 x 50 x 2 cm
Marmura Perlato Bej Lucios 30 x 60 x 2
 Marmura Perlato Bej Lucios

Marmura Perlato Bej Lucios 30 x 60 x 2

Dimensiune: 30 x 60 x 2 cm

Marmura - Rain Forest

Modelele de marmura de tip Rainforest, fie ca vorbim despre tipul Brushed sau Polished, au nuante verzui si vene foarte ramificate. Aceste modele au aspect indraznet in designul de interior si au o utilitate generala pentru mobilier.

Variante disponibile:
Marmura Rain Forest Golden Brushed Marmura - Rain Forest

Marmura Rain Forest Golden Brushed

Rain Forest Gold este o piatra maro aurie, cu vene maro inchise si negre, pete care arata figura padurii si copacilor de pe ea, marmura exotică, in cariera din India. Dimensiune: 60 x 30 x 2 cm
Marmura Rain Forest Golden Polished
 Marmura - Rain Forest

Marmura Rain Forest Golden Polished

Dimensiune: 60 x 30 x 2 cm
Marmura Rain Forest Green Brushed
 Marmura - Rain Forest

Marmura Rain Forest Green Brushed

Dimensiune: 60 x 30 x 2 cm
Marmura Rain Forest Green Polished
 Marmura - Rain Forest

Marmura Rain Forest Green Polished

Dimensiune: 60 x 30 x 2 cm
Marmura Rain Forest Brown Polished
 Marmura - Rain Forest

Marmura Rain Forest Brown Polished

Rainforest Brown este un model de marmura exotica aurie, originara din India. Dimensiune: Lastra x 2 cm

Marmura - Royal Beige

Marmura Royal Beige este un model elegant de marmura originar din Orientul Mijlociu. Aceasta piatra este deosebit de buna pentru realizarea blaturilor si a mozaicului, dar si pentru aplicatii pentru pereti si podele interioare, fantani, piscine si pereti exteriori, dar si pentru numeroase alte proiecte de design si constructii.


Modelul este recunoscut pe piața internaționala pentru eleganta sa luxurianta si mai poartă denumirile de Oman Royal Beble Marble sau Oman Beige Marble. Marmura Bej Royal poate fi prelucrata prin slefuit, taiat, cioplit, lustruit si asa mai departe. Această marmura este considerata un model imperial pentru proiecte rezidentiale sau turistice deosebite datorita aspectului exotic si elegant.


Dimensiune: Lastra x 2 cm


Marmura - Savana Grey

Marmura Savana Grey este un model de piatra naturala cu un aspect foarte viu si proaspat, cu tonuri de gri care se topesc unele în altele creand o imagine foarte moderna. Marmura Savana Grey este extrasa din cariere de pe teritoriul Turciei si se bucura de succes in proiectele cu viziune moderna.


Această piatra este ideala pentru lucrari in exterior si pentru aplicatii pe pereti si podele interioare, blaturi, mozaic, fantani, piscina si alte proiecte de design. De asemenea, acest model se mai intalneste si sub denumirile de Azda Grey Marble, Savana Grey Ice Marble, Savana Gray Marble, Savanna Grey Marble, Savana Grey Classic Marble, Savana Grey Standard Marble, Bursa Savana Grey Marble, Savannah Grey Marble, Savana Gray Marble etc.


Marmura Savana Grey poate fi prelucrata prin diverse metode precum slefuit, taiat, taiat-slefuit, polizat, lustruit, cioplit, sablat si asa mai departe. Acest model de marmura prezinta un amestec uimitor de nuante gri si verzi, care se armonizeaza in mod perfect.

Variante disponibile:
Marmura Savana Grey Lastra x 2 cm
 Marmura - Savana Grey

Marmura Savana Grey Lastra x 2 cm

Dimensiune: Lastra x 2 cm
Marmura Savana Grey 30 x 55 x 2
 Marmura - Savana Grey

Marmura Savana Grey 30 x 55 x 2

Dimensiune: 30 x 55 x 2 cm
Marmura Savana Grey 30 x 60 x 1,2
 Marmura - Savana Grey

Marmura Savana Grey 30 x 60 x 1,2

Dimensiune: 30 x 60 x 1,2 cm
Marmura Savana Grey 30 x 60 x 2 Marmura - Savana Grey

Marmura Savana Grey 30 x 60 x 2

Dimensiune: 30 x 60 x 2 cm

Marmura - Silvia Bej

Marmura Silvia Bej este un model de marmura in nuanțe bej si crem extrasa din Egipt. Aceasta piatra este ideala pentru realizarea de blaturi si mozaic, aplicatii pentru pereti si podele interioare, fantani, piscina sau alte proiecte de design.


De asemenea, se mai numeste si Selvia Marble, Sylvia Marble, Silvia Light Marble, Silvia Dark Marble, Silvia Medium Marble, Silvia Beige Marble, Silvia Cleopatra Marble, Sylvia Yellow Marble, Sylvia Cream Marble, Sylvia Marble, Golden Cream Silvia Marble.


Marmura Silvia Bej poate fi prelucrata prin slefuit, taiat, cioplit, lustruit si asa mai departe. Această marmura este considerată un model pentru proiecte rezidentiale sau turistice deosebite datorita aspectului exotic si elegant.


Dimensiune: Lastra x 2 cm


Marmura - Sofita Pink

Sofita Pink este un model de marmura care fura privirile oricui, cu nuante pale si vene foarte ferme, inchise la culoare, ce realizeaza un contrast deosebit si chiar iluzia optica de crapaturi autentice si însemne ale tipului pe o fatada ce dateaza din antichitate. Acest aspect plin de farmec artistic o face potrivita pentru muzee, sali de expozitie, biblioteci, dar si incaperi cu design clasic.

Variante disponibile:
Marmura Sofita Pink Lastra x 2 cm
 Marmura - Sofita Pink

Marmura Sofita Pink Lastra x 2 cm

Dimensiune: Lastra x 2 cm
Marmura Sofita Pink 30 x 60 x 2
 Marmura - Sofita Pink

Marmura Sofita Pink 30 x 60 x 2

Dimensiune: 30 x 60 x 2 cm

Marmura - Uludag Black

Uludag Black este un model de marmura neagra din carierele din Turcia care a cucerit piata prin calitate, eleganta si un aspect laptos de alb si negru. Această piatra este ideala pentru blaturi, monumente si mozaic in exterior, iar in interior este ideala pentru aplicatii pe pereti si pardoseli interioare, dar și pentru alte proiecte.


Marmura Uludag Black este disponibila prin comenzi in cantitati semnificative si mărimi diferite pentru executia unor lucrari serioase, durabile si potrivite spațiilor mari, oficiale sau cu intrebuințare publica.


Dimensiune: 30 x 60 x 2 cm


Marmura - Volakas

Volakas este un model de marmura alba originar din Nordul Greciei. Aceasta marmura este potrivita ca piatra pentru diverse tipuri de constructii, blaturi, praguri, piatra ornamentala, pavele, scari, chiuvete, balustrade, piscine si alte proiecte de design.


De asemenea, pe piata internationala se gaseste si sub denumirile de Branco Volakas Marble, Dramas White Marble, Macedonian White Marble, Volakas Drama White Marble, Volakas Dramas White Marble, Volakas White Marble, Volaks Marble, Jazz White Marble.


Marmura Volakas poate fi prelucrata prin diverse metode precum slefuit, taiat, polizat, lustruit, cioplit, sablat si asa mai departe. Acest tip de marmura prezinta unele vene cenusii, groase si rare, dar si o suprafata ce ofera o senzatie curata de alb cu diverse umbre gri sterse.

Variante disponibile:
Marmura Volakas Lastra x 2 cm Marmura - Volakas

Marmura Volakas Lastra x 2 cm

Dimensiune: Lastra x 2 cm
Marmura Volakas Lastra x 3 cm Marmura - Volakas

Marmura Volakas Lastra x 3 cm

Dimensiune: Lastra x 3 cm
Marmura Volakas 30 x 60 x 2 Marmura - Volakas

Marmura Volakas 30 x 60 x 2

Dimensiune: 30 x 60 x 2 cm

105 imagini

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Piatra naturala pentru placari la interior si exterior, orizontal sau vertical MESTA
Contactează MESTA MARMURA SI TRAVERTIN și cere prețuri pentru proiectul tau.
Lucru în România