Pergole retractabile GAVIOTA
Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
GAVIOTA
Se spune ca pergolele au ajuns la noi aduse de romani. Inca din antichitate se obisnuia sa se utilizeze aceste tipuri de umbrare, in special cu plante, pentru ca devin un loc de sedere umbros, ferit de vant si de privirile indiscrete.
In plus pergolele sau constructiile de lemn asemanatoare pot indeplini si alte functii cum ar fi acoperis pentru locul de parcare al masinii, bicicletei sau a locului de depozitare pentru diverse lucruri
 

Parasolare - Veranda EOS

Este un produs de exterior destinat umbririi acoperisurilor transparente, spatiilor de terase, dispuse sub diverse unghiuri de inclinare, reprezentand solutia ideala pentru controlul si filtrarea intensitatii luminoase.


EOS este o copertina retractabila casetata cu  ghidaje laterale cu pistoane de tensiune si material acrilic.

Acest sistem poate fi montat pe structuri deja existente, luminatoare ale cladirilor, tavanele gradinilor de iarna sau pe propria structura realizata din profile structurale de 90x50 mm. Prinderea se face pe traverse sau pe perete cu console de prindere particulare.


Actionarea se face doar electric folosind un motor cu telecomanda conceput special pentru sistemele casetate.

Materialul acrilic folosit la fabricare copertinelor Gaviota ofera cel inalt grad de protectie la UV si infrarosii, dispune de o gama variata, iar culorile sunt rezistente in timp. Panza se coase in mod particular, pentru a pastra proportia culorilor si a cusaturilor pe intreaga suprafata.


Dimensiuni: 

- Lungime - minim 1.00 m / maxim 5.00 m

- Deschiderere - minim 1.60 m / maxim 5.00


Lungimea si proiectia copertinei, sunt reprezentate de cotele de gabarit a produsului.

Pergola retractabila 80x40

Se recomanda pentru umbrirea teraselor si gradinilori de dimensiuni medii si mari, oferind spatiului umbrit o nota distincta si speciala.

Este un sistem de pergola in falduri cu variante de amenajare diversificate, creand conditii confortabile de temperatura pe timp de vara.


Modelul  80x40 este o pergola cu sistem simplu si durabil, sinele de culisare si profile de structura fiind din profil de aluminiu extrudat vopsit in camp electrostatic, de forma rectangulara (80mm x 40mm).


Acest model de pergola are trei variante constructive, ea putand fi comandata doar ca tavan retractabil, cu structura proprie in varianta de prindere perete podea si cu structura proprie de fixare.

Actionarea sistemului se face doar manual cu ajutorul snurului, ce permite plierea si deschiderea in plan orizontal.

Materialul acrilic folosit la fabricare pergolelor Gaviota ofera cel inalt grad de protectie la UV si infrarosii, dispune de o gama variata, iar culorile sunt rezistente in timp. Panza se coase in mod particular, pentru a pastra proportia culorilor si a cusaturilor pe intreaga suprafata.

Pergolele se fabrica doar in culori UNI.


Dimensiuni:

Lungime - minim 1.50 m / maxim 7.00 m

Deschiderere - minim 1.00 m / maxim 7.00


Lungimea si proiectia pergolei, sunt reprezentate de cotele de gabarit a produsului.

Pergole retractabile - ZEN

Se recomanda pentru umbrirea teraselor si gradinilori de dimensiuni medii si mari, creand conditii confortabile de temperatura pe timp de vara si oferind spatiului umbrit o nota distincta si speciala.


ZEN este o pergola cu sistem simplu si durabil, sinele de culisare si profile de structura fiind din profil de aluminiu extrudat vopsit in camp electrostatic, de forma rectangulara (90mm x 50mm).


Acest model de pergola are trei variante constructive, ea putand fi comandata doar ca tavan retractabil, cu structura proprie in varianta de prindere perete podea si cu structura proprie de fixare.

Actionarea sistemului se face atat manual cu ajutorul snurului cat si electric cu ajutorul unui motor cu telecomanda sau intrerupator, de curent continuu aplicat intre sinele de rulare a pergolei, independent de material ce permite plierea si deschiderea in plan orizontal.

Materialul acrilic folosit la fabricare pergolelor Gaviota ofera cel mai inalt grad de protectie la UV si infrarosii, dispune de o gama variata iar culorile sunt rezistente in timp. Panza se coase in mod particular, pentru a pastra proportia culorilor si a cusaturilor pe intreaga suprafata.

Pergolele se fabrica doar in culori UNI.


Dimensiuni: 

- Lungime - minim 1.50 m / maxim 7.00 m

- Deschiderere - minim 1.00 m / maxim 7.00


Lungimea si proiectia pergolei, sunt reprezentate de cotele de gabarit a produsului.


Copertina fixa - BAMBU

Produsul a fost prezentat prima oara la targul international RT de la Stuttgart din luna Februarie 2012, unde publicul, a fost foarte impresionat de calitatile acestui produs.


Cu un design deosebit si compus din trei piese principale, Bambu se deosebeste prin unicitate, eleganta, robustete si usurinta de instalare.

Gaviota Simbac Eastern Europe il poate confectiona si livra in cel mai scurt timp posibil direct din stoc la un pret fara concurenta. Structura de baza este din aluminiu extrudat iar in cazul materialului de acoperire se recomanda utilizarea clasei SunBlock de la Dickson, opac si impermeabil, sau Sunworker in cela patru variante posibile.


Pergole retractabile - ZEN RAIN

Se recomanda zonelor de terasa si a gradinilor de dimensiuni medii si mari, avand ca scop protectia impotriva soarelui si precipitatiilor oferind spatiului acoperit o nota distincta si speciala.


ZEN RAIN este o pergola cu sistem simplu si durabil, sinele de culisare si profile de structura fiind din profil de aluminiu extrudat vopsit in camp electrostatic, de forma rectangulara (90 mm x 50 mm), aceasta fiind prevazuta cu acoperis pe zona de strangere si jgheab de preluare a apei.


Actionarea pergolei se face doar electric folosid un motor cu telecomanda sau intrerupator, de curent continuu aplicat intre sinele de rulare a pergolei, independent de material ce permite plierea si deschiderea in plan orizontal.

Sistemul de iluminat cu leduri reprezinta o optiune valabila pentru pergola Zen Rain, profilele fiind prevazute cu canal special de montaj.


Materialul folosit la fabricare pergolei ZEN RAIN este de tip SUNBLOCK , opac si impermeabil oferind oferind un inalt grad de protectie la UV si infrarosii, dispune de o gama variata, iar culorile sunt rezistente in timp. Panza se coase in mod particular, pentru a pastra proportia culorilor si a cusaturilor pe intreaga suprafata.

Pergolele se fabrica doar in culori UNI.


Dimensiuni:

- Lungime - minim 1.50 m / maxim 7.00 m

- Deschiderere - minim 1.50 m / maxim 5.00


Lungimea si proiectia pergolei, sunt reprezentate de cotele de gabarit a produsului.

Lucru în România