Pereti verzi si gradini verticale homeco

Pereti verzi si gradini verticale homeco

Marca:
homeco
Produs furnizat de

HOMECO.RO

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
homeco

Gradini verticale homeco

Este demonstrat faptul ca amplasarea angajatilor intr-un mediu cat mai viu, cat mai aproape de natura, imbunatateste randamentul acestora si reduce disconfortul la locul de munca. Gradinile verticale sunt exemplul ideal unui astfel de mediu.

Gradinile verticale pot fi integrate in orice spatiu din interiorul companiei (receptie, secretariat, sali de asteptare, sali de consiliu, birouri, show-room-uri, cabinete, holuri, bai) in conditiile in care sunt alese plante care se potrivesc mediului respectiv.


Gradinile verticale imbunatatesc in mod evident designul cladirilor oferind un efect estetic spectaculos. Plantele au potentialul de a reduce transmiterea undelor sonore cu pana la 40% si ajuta la imbunatatirea calitatii aerului prin absorbtia de CO2 si eliberarea de O2, dar si prin retinerea particulelor de praf sau a altor agenti poluanti.


Fiecare gradina verticala contine o multitudine de specii de plante care formeaza un tablou vizual unic. Plantele si modul de asezare sunt alese in functie de mediul si micro-climatul specific locatiei fiecarui perete. Telul este de a crea o gradina special conceputa pentru fiecare amplasament in parte care sa iasa in evidenta in orice moment al anului.
Gradinile verticale se incadreaza perfect in sediul unei firme, indiferent de domeniul de activitate a acesteia: cladiri de birouri, banci, hoteluri, restaurante, cafenele, saloane de infrumusetare, saloane de bronzat, sali de fitness, magazine, cinematografe, spitale, cabinete medicale, cabinete stomatologice  etc.


Homeco foloseste un sistem de gradini verticale semi-hidroponic. Acest sistem este compus din alimentare cu apa proaspata de la reteaua publica de utilitati, alimentare cu energie electrica, sistem de filtrare, sistem de irigare automatizat, rezervor de stocare a apei pentru irigatie, sistem de pompare a apei spre gradina verticala, jgheab, corpuri de iluminat.


In amenajarile de gradini verticale folosim un numar variat de plante epifite. In mod natural, plantele epifite se regasesc din abundenta in padurile subtropicale, unde umiditatea este foarte ridicata (peste 70%), iar ploile frecvente reprezinta conditii ideale de crestere. Recrearea antropica a ecosistemului presupune utilizarea unor materiale adecvate, atat pentru o functionare eficienta a sistemului, cat si pentru a permite plantelor sa se adapteze la noul mediu.


2 Video

AFLĂ PREȚURI,
ÎNTREABĂ CÂT COSTĂ

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Pereti verzi si gradini verticale homeco
Contactează HOMECO.RO și cere prețuri pentru proiectul tau.