Pereti modulari din sticla, demontabili CLIPS

Pereti modulari din sticla, demontabili CLIPS

Marca:
CLIPS
Produs furnizat de:

EKKO

Vezi profil furnizor
Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
CLIPS
EKKO ofera sisteme complete de compartimentari birouri si amenjari interioare.
Partitiile Clips (Franta) sunt sisteme modulare de inalta calitate, estice, demontabile ce permit orice joc de combinatii STICLA, PAL, GIPS CARTON.

Pereti modulari din sticla, demontabili - Clipsoplaque +

Clipsoplaque + este un sistem de compartimentare demontabil cu structura din aluminiu vizibila, de grosime 79 mm, care permite realizarea unor configuratii modulare perfecte. Se pot realiza diverse combinatii intre panouri vitrate simple sau duble, PAL si gips carton, pentru a satisface cele mai inalte exigente estetice si functionale. Sistemul integreaza, de asemenea, usi din sticla sau lemn. Profilele din aluminiu au culoarea standard gri anodizat, dar se pot comanda vopsite in orice RAL.


Sistemele de pereti din sticla dubla Clipsoplaque+ permit integrarea jaluzelelor orizontale din aluminiu intre panourile vitrate, acestea fiind actionate prin intermediul unor butoane. Exista si optiunea instalarii unor usi cu rama din alumniu, in functie de design-ul ales.


 

Pereti modulari din sticla, demontabili - Osmose

Osmose este un sistem de partitionare demontabil fara o structura vizibila intre panourile din sticla sau PAL, oferind o finisare minimalista a spatiului. Exista o crestere a cererii pentru compartimentarile Osmose cu panouri simple sau duble din sticla. Panourile din PAL sau MDF pot fi de asemenea integrate in zone specifice, fara sa existe o componenta metalica vizibila intre sectiunile din sticla si cele din PAL si MDF. Transparenta peretilor despartitori Osmose creeaza un spatiu luminos, permitand patrunderea luminii naturale in perimetru.

Lucru în România