Ai nevoie sa mergi la santier cu informatiile din aceasta pagina? Foloseste butonul "Tipareste"!

Peretii mobili glisanti ESTFELLER permit compartimentarea flexibila si rapida a spatiilor din sali de conferinte, sali de concert, cinematografe, banci, hoteluri, restaurante, centre de afaceri, centre comerciale, aeroporturi, birouri de firme si chiar locuinte private de lux.

-PROFIL 100- placi din PAL cu muchiile protejate cu profile din aluminiu, pentru folosire intensiva
-DESIGN 100- placile din PAL ale panourilor adiacente se ating, asigurand continuitatea desenului finisajului sau obtinand o izolatie fonica superioara
-SAFE 100- panouri mobile placate cu foi din gips-carton invelite in otel, incadrandu-se in clasa 0 de combustibilitate
-LEGNOWALL- panouri mobile din lemn masiv rezistent la foc (standard REI 60), cu izolare fonica de pana la 36dB.
-IMPULSE AIR JET - mecanismele de blocare / deblocare ale fiecarui panou sunt actionate automat, printr-un dispozitiv cu aer comprimat generat de un minicompresor inglobat in fiecare panou, eliminand necesitatea rotirii manivelei pentru coborarea si ridicarea elementelor telescopice superior si inferior. Se pot instala panouri glisante transparente si fonoizolante, cu doua foi de sticla securizata intre care sunt montate jaluzele orizontale actionate electric cu telecomanda; astfel, peretele poate fi transparent sau opac dupa dorinta.Peretii mobili glisanti pe orizontala, transparenti asigura utilizarea flexibila a zonelor functionale distincte, mentinandu-se imaginea de ansamblu a spatiului. Sunt compusi din panouri de sticla securizata cu diverse combinatii de profile din aluminiu, glisand prin carucioare cu rulmenti pe o sina suspendata in tavan- fara ghidaje pe pardoseala. Fixarea pe pozitie se face cu tije ascunse in profilele inferioare ale panourilor, pozitionate in pardoseala. Pot fi prevazuti cu usi de acces.


Modele disponibile:
-KRISTAL- cu profile din aluminiu orizontale sus si jos
-KRISTAL TELESCOPIC AUTOMAT- primul panou este fix, celelalte glisand fiecare pe cate o sina paralela instalata in tavan. Peretele se inchide si se deschide in mod complet automat, prin simpla apasare a unui buton.
-ERMETIK- cu profile orizontale si verticale, asigurand etanseitatea imbinarilor
-KORNER- fara profile, doar cu 4 coltare din aluminiu elegante, lasand panoul de sticla sa atinga pardoseala si tavanul
-AUTOMATIC- actionat electric, accelerand si simplificand manevrarea panourilor. Sistemul presupune montarea unui ghidaj in pardoseala.Peretii mobili glisanti pe verticala se compun din fasii orizontale care aluneca pe doua profile verticale laterale situate la extremitatile deschiderii. Prin actionarea unui comutator electric, fasiile orizontale se ridica succesiv in tavan, preluate pe doua sine orizontale si parcate una in spatele celeilalte. Daca incaperea este dotata cu plafon fals, peretele mobil dispare cu totul in spatiul tehnic de deasupra acestuia. Pentru compartimentarea spatiilor cu deschideri foarte mari, peretele mobil se subdivizeaza cu stalpi intermediari mobili care, la randul lor, se ridica in tavan in mod automat cand nu sunt folositi.


Modele disponibile:
-CRISTALLO- compus din elemente orizontale din 2 straturi de sticla securizata, cu grosime intre 17 si 27mm
-ALLUMINIO- compus din elemente orizontale cu fete din aluminiu (care pot primi orice decoratie) intre care se gaseste un material fonoizolant (pana la 42dB).Peretii mobili glisanti pe orizontala, fonoizolanti sunt compusi din panouri cu structura si mecanisme din otel, placate pe ambele fete cu PAL melaminat, furniruit sau cu alt finisaj- tapet. Peretii glisanti maresc eficienta economica a exploatarii spatiilor de mari dimensiuni oferind posibilitatea desfasurarii simultane si independente a mai multor evenimente (izolatie acustica de pana la 60dB).
Panourile sunt suspendate, prin carucioare glisante cu rulmenti, de o sina din metal fixata in tavan si mascata cu placi de gips-carton, fara a necesita ghidaje sau sina secundara pe pardoseala. Cand se doreste utilizarea salii in intregime, panourile mobile gliseaza si se parcheaza in nise special prevazute sau paralel cu zidurile. Panourile se imbina cu profile mama-tata din cauciuc, cu benzi magnetice care asigura continuitatea contactului pe toata inaltimea panoului. Panourile sunt dotate cu mecanisme telescopice prevazute cu garnituri care, odata adus in pozitie fiecare panou, imping in pardoseala si in sina de rulare din plafon, asigurand o fixare solida si etansa; ultimul panou are o componenta telescopica orizontala, care asigura rigiditatea si stabilitatea intregului perete atunci cand este inchis. Panourile se deplaseaza cu usurinta de catre o singura persoana, iar blocarea pe pozitie se poate face manual- cu o manivela speciala- sau automat- electric. Panourile speciale cu usa asigura circulatia intre spatiile subdivizate.

Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
Pereti mobili glisanti | Exemple de utilizare | IMPULSE AIR JET (3 foto)
 • Pereti mobili glisanti
 ESTFELLER - Poza 1
 • Pereti mobili glisanti
 ESTFELLER - Poza 2
 • Pereti mobili glisanti
 ESTFELLER - Poza 3

Pereti mobili glisanti | Exemple de utilizare | KRISTAL TELESCOPIC AUTOMAT (3 foto)
 • Pereti mobili glisanti
 ESTFELLER - Poza 1
 • Pereti mobili glisanti
 ESTFELLER - Poza 2
 • Pereti mobili glisanti
 ESTFELLER - Poza 3

Pereti mobili cu glisare pe orizontala | Exemple de utilizare | DESIGN 100 (5 foto)
 • Pereti mobili cu glisare pe orizontala
 ESTFELLER - Poza 1
 • Pereti mobili cu glisare pe orizontala
 ESTFELLER - Poza 2
 • Pereti mobili cu glisare pe orizontala
 ESTFELLER - Poza 3
 • Pereti mobili cu glisare pe orizontala
 ESTFELLER - Poza 4
 • Pereti mobili cu glisare pe orizontala
 ESTFELLER - Poza 5

vezi in biblioteca