Pereti cu licheni decorativi homeco

Pereti cu licheni decorativi homeco

Marca:
homeco
Produs furnizat de:

HOMECO.RO

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
homeco

Licheni stabilizati homeco

Lichenii stabilizati sunt licheni naturali a caror seva a fost inlocuita cu un amestec ecologic.

Panourile cu licheni confera incaperii in care acestea sunt montate un aer de relaxare, bunastare si meditatie. Acest perete vegetal nu necesita sistem de irigare, fertilizare, cosmetizare, intrucat lichenii nu cresc.


Lichenii pot fi amplasati chiar si in incaperi fara lumina naturala, de altfel se recomanda a nu fi amplasati direct in lumina solara deoarece in timp se poate observa o decolorare accentuata a lichenilor.

De asemenea, panourile au un efect de reducere a ecoului ambiental. Aceste panouri nu cantaresc mult, putand fi montate cu usurinta direct pe podea, perete sau tavan.


Lichenii folositi in ansamblarea panourilor isi pastreaza culoarea in timp. Lichenii prezinta o gama variata de culori si pot fi folositi individual sau in combinatie cu alte materiale, putand fi asamblati sub aproape orice forma.

Sunt ideali pentru spatii comerciale si rezidentiale: hoteluri, vitrine, birouri, galerii si expozitii, restaurante, sali de conferinte, spa-uri si orice spatiu ce necesita un interior „verde”.


Produsul „Licheni Urbani” poate lua aproape orice forma datorita maleabilitatii lichenilor. Pot fi realizati sub forma unui tablou, cu rama sau fara.

Lichenii sunt spongiosi la atingere, iar mai mult, nu va vor afecta intrucat nu provoaca alergii. Avertizam, totodata, ca lichenii nu sunt comestibili.


Versatilitatea lor consta in faptul ca pot fi amplasate oriunde, atat in camine, hoteluri, receptii, restaurante, sali de conferinte, fiind extrem de usor de ingrijit, iar paleta coloristica variata permitand combinatii infinite.


Este extrem de important ca acestia sa fie asezati in incaperile climatizate corespunzator, pentru a-si pastra atat coloritul cat si flexibilitatea. Insa daca umiditatea este scazuta ei isi diminueaza volumul, devin rigizi si necesita readucerea la o umiditate relativa normala a aerului din incapere.


Daca umiditatea este prea mare, culorile li se accentueaza si isi maresc putin volumul. Nu este recomandata plasarea lor in exterior, in lumina directa, ploaie sau vant.

Pot fi amplasati chiar si in spatiile care nu se bucura de multa lumina, intunecate.


Avantajele panourilor de licheni:

- sunt 100% naturali

- nu necesita tundere

- sunt usor de folosit si de lipit pe aproape orice suprafata

- exista o paleta cromatica larga

- au rol de antifonare

- incetinesc procesul de ardere (in cazul unui incendiu)

- sunt produse sustenabile

- nu necesita intretinere

- retin praful, contribuind astfel la purificarea aerului

- sunt anti-alergeni

- au efect de reglare a climatului interior  

- rezista pana la 10-12 ani, in functie de conditiile de pastrare


10 imagini

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Pereti cu licheni decorativi homeco
Contactează HOMECO.RO și cere prețuri pentru proiectul tau.