Pereti cortina si fatade ventilate EVOFacade

Pereti cortina si fatade ventilate EVOFacade

Contactează furnizorul
EVOFacade
Pereti cortina standard
Acasă sau la birou, compartimentarea cu ajutorul pereților cortină, îți asigură încăperi cu lumină naturală, încălzite și aerisite, indiferent de anotimp. Mărește confortul și reduce cheltuielile. Ce poate fi mai frumos și mai util?

Descoperă avantajele pereților cortină

- Sistemele de perete cortină permit integrarea ușilor glisante și a ferestrelor din aluminiu
- Culoarea sticlei are impact asupra confortului și comportamentului locuitorilor 
- Au performanță energetică mare
- Pereții cortină oferă duritate și rezistență. La 1000 N / mm 2, rezistența la compresie a sticlei este comparabilă cu cea a oțelului.
- Sunt rezistente la foc

Cel mai mare avantaj al pereților cortină este asigurarea luminii naturale în încăperi pe toată durata zilei, indiferent de tipul clădirilor, zona geografică sau anotimp.
 
Performanță energetică - Peretele cortină oferă, indiferent de zona geografică sau anotimp, lumină naturală și o bună izolație termică. Metodele moderne de montare și îmbinare cu celelalte materiale de construcție, elimină pierderile de căldură sau pătrunderea aerului rece și a intemperiilor prin zonele de separație.
Confidențialitate și aspect luxos - Pereții cortină se fabrică în forme și culori variate. Pornind de la sticla tip oglindă la sticla colorată în diferite nuanțe și la cea mată, peretele cortină te ajută să personalizezi sau să modernizezi clădirea în diverse forme și culori. Chiar dacă elementul principal de construcție al peretelui cortină este sticla, intimitatea îți este asigurată, indiferent dacă ești acasă sau la birou.
Proprietati termice și mecanice - Tehnologia de construcție a peretelui cortină cu mai multe straturi de sticlă oferă pe lângă izolare termică, rezistență și duritate. De exemplu, coeficientul de transfer termic al unui geam de 4mm grosime, este de aproximativ 5,75 W / m 2 K. Rezistența și duritatea sunt date de coeficientul de expansiune termică al sticlei, care este aproximativ egală cu cea a oțelului.
Comportament la foc și proprietăți chimice - Siguranța ta și a celor dragi este importante pentru noi. Sticla din pereții cortină este rezistentă la foc, suportând temperaturi de până la aproximativ 700 ° C. Aproape toată căldura emanată de un incendiu este dispersată prin sticlă. Datorită compoziției sale, pereții cortină sunt foarte rezistenti la ploile acide sau la alți factori chimici externi.
Proprietăți acustice - În momentele tale de liniște nu trebuie să fii deranjat/ă. Pereții cortină, prin spațiul vidat dintre geamuri, asigură protecție fonică maximă. Vitrajul dublu și triplu este disponibil în diferite grosimi, iar spațiile vidate pot fi, de asemenea, umplute cu diferite gaze.
 
 
Pereți cortină de tip elemente fațade
Imaginează-ți că fiecare zi este perfectă. De aceea, în etapele de proiectare și execuție adoptăm strategii care să-ți asigure confortul. Fie că ești acasă, la birou sau într-un centru comercial, tehnologia și inovația pereților cortină de tip elemente fațade, te ajută să controlezi factorii fizici de mediu - lumină, căldură, zgomot etc.

Descoperă avantajele pereților cortină elemente fațade

- Pereții cortină elemente fațade se instalează rapid
- Nu sunt necesare schelele exterioare, montajul făcându-se din interior
- Prin culori și forme, oferă nenumărate soluții de proiectare
- Nivelul de izolare fonică este mult mai ridicat

Trăiește experiența inovației în construcțiiSistemul de cortină element fațadă îți oferă eficiență energetică mare și facturi mici. Scapă o dată pentru totdeauna de umiditate și pierderi de căldură și beneficiază de reducerea costului de întreținere al clădirii. Un alt beneficiu al sistemului de pereți cortină de tip elemente fațadă este faptul că poate fi montat în funcție de nevoile și preferințele tale, având posibilitatea de a opta pentru diverse tipuri de geamuri, deschideri și culori.
Ești zenTe poți bucura de liniște deoarece, spre deosebire de pereții cortină, pereții cortină elemente fațadă au un nivel de izolare fonică mult mai ridicat atât pe verticală, cât și pe orizontală. Acest lucru se datorează faptului că panourile sunt separate prin garnituri.
Grija față de natură Geamurile se montează pe suport din aluminiu datorită greutății reduse, a proprietăților mecanice și a rezistenței la coroziune și intemperii. De asemenea,un factor foarte important, îl constituie că este 100% reciclabil.
Prin urmare, sistemele de pereți cortină de tip elemente fațade asigură pe lângă un design modern și plăcut, protecția, sănătatea și confortul tău, cu un consum mic de energie.
Impermeabilitatea pereților cortinei elemente fațade Dacă îți place ploaia, te poți bucura de peisajul pe care ți-l oferă, rămânând în confortul clădirii. Tehnologia modernă de fabricație și de îmbinare a pereților cortină elemente fațade cu celelalte materiale de construcție, elimină pierderile de căldură prin zonele de separație, asigură lumină naturală toată ziua și izolează termic clădirea.
Pereții cortină elemente fațade, barieră contra vântului, ploilor și a friguluiPereții cortină elemente fațade te protejează de intemperiile naturii, dar îți oferă și posibilitatea de a admira peisajul. Ne petrecem foarte mult timp înăuntru și de aceea este important să ne simțim în siguranță. Indiferent dacă lucrezi la laptop, citești o carte sau discuți cu cei dragi, vremea de afară nu trebuie să îți afecteze starea de bine. Pereții cortină elemente fațadă sunt prima barieră în calea vântului. De aceea, calitatea montajului, adaptarea lor la designul construcției și a climei sunt extrem de importante.
 
 
Sisteme de fațade ventilate, armonizarea tehnologiei viitorului cu designul unic
Sistemele de fațade ventilate ale clădirii îndeplinesc două funcții: în primul rând, sunt barierele care separă interiorul unei clădiri de mediul extern, iar în al doilea rând, mai mult decât orice altă componentă, definesc rolul, importanța și imaginea clădirii.

Descoperă avantajele sistemelor de fațade ventilate

- Design unic și placut

- Vedere frumoasă
- Rezistență la vânt puternic
- Folosirea luminii naturale pe parcursul întregii zile
- Eficiență și confort termic
- Izolare fonică
- Rezistență la apele pluviale și la pătrunderea umidității

Te simți confortabil, indiferent de zona climatică a construcției - Fie că ești acasă sau la birou, ai o bună dispoziție și te simți confortabil. Cu ajutorul sistemele de fațade ventilate durabile, de înaltă performanță, clădirile folosesc cea mai mică cantitate posibilă de energie pentru a menține în interior un mediu sănătos și plăcut, care îți susțin buna-dispoziție, creativitatea și productivitatea.
Confort maxim, costuri miciÎn timpul proceselor de consultanță și proiectare, EVOFacade ține cont de climatul zonei, specificul activității clădirii, de cerințele programului tău și al modului de viață al familiei sau al colaboratorilor.
Performanța sistemului de fațade ventilate al clădirii îți permite să folosești zilnic aparatele electrocasnice care îți asigură încălzirea, răcirea, ventilarea etc în funcție de nevoi. Izolarea termică foarte eficientă îți oferă sănătate și confort maxim zilnic, cu facturi minime. 
Mai multă lumină naturalăLumina naturală înseamnă sănătate. Utilizarea luminii soarelui pe tot parcursul zilei a devenit o strategie importantă pentru îmbunătățirea eficienței energetice a clădirilor. De asemenea, sistemele de fațade ventilate filtrează lumina soarelui de razele ultraviolete. 
Asigură confort acusticE important să te poți concentra la birou sau să te bucuri de liniște acasă, fără zgomotele produse de trafic, fabrici, aeroporturi etc. Sistemele de fațade ventilate izolează perfect fonic clădirile.
Respiră aer curat acasă și la birou - Calitatea aerului este foarte importantă pentru întreaga familie. Barierele de aer bine proiectate și corect instalate vor împiedica circulația aerului în și din interior.

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Pereti cortina si fatade ventilate EVOFacade
Contactează EVO HOUSE CONSTRUCT și cere prețuri pentru proiectul tau.