Pelicule hidroizolante VITEX

Pelicule hidroizolante VITEX

Marca:
VITEX
Produs furnizat de:

TEMAD Co

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
VITEX

Amorsă - Vitex HyRoof Hybrid PU

Amorsă hibrid pe bază de apă, ideală pentru pregătirea suprafețelor ce urmează a fi impermeabilizate cu HYROOF Hybrid PU. Are o putere mare de penetrare, impermeabilizare și stabilizare a suprafețelor. Are o aderență puternică pe beton, membrane bituminoase, dale de ciment, suprafețe acrilice sau vopsele poliuretanice. Este foarte puțin colorată în scopul detectării cu ușurință a zonei amorsate. Este ecologică și ușor de utilizat.


Acoperire: 10 - 12 m2 / l


Soluție hidroizolantă - Vitex HyRoof Hybrid PU

Soluție hidroizolantă hibrid elastomerică pe bază de emulsie acril poliuretanică, realizată printr-o tehnologie nouă. Formează o membrană elastică, mai mare de 300%, cu rezistență ridicată la acumularea de apă, la presiuni statice ale apei, la îmbătrânire, cu reflexie solară ridicată 93%. Aderă excelent pe toate materialele de construcții folosite la acoperișuri.


Acoperire: 1 m2 / l


Bandă de consolidare din poliester - HyRoof

Bandă de consolidare din poliester, destinată ranforsării zonelor de îmbinare, la colțuri, parapeți, rosturi, fisuri, jgheaburi, sau pentru a îmbunătății performanța sistemului de hidroizolare HYROOF Hybrid PU.


Izolație pentru terase și acoperișuri - Vitacryl

Vopsea hidroizolantă pentru acoperișuri și terase. Datorită compoziției sale, vopseaua este rezistentă la condiții climatice extreme, păstrându-și elasticitatea în timp. Este certificată ca material RECE REFLECTORIZANT.


Acoperire: 3 m2 / l


Vopsea hidroizolantă pentru acoperișuri - Vito

Vopsea hidroizolantă pentru acoperișuri. Vopsea acrilică cu elasticitate ridicată, are o bună aderență pe orice suprafață structurală. Prezintă o rezistență ridicată la condiții meteorologice nefavorabile, radiații UV și schimbări bruște de temperatură. Este o soluție de impermeabilizare economică și fiabilă.


Acoperire: 2 - 3 m2 / l

4 Documentatii tehnice
Vezi toate

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Pelicule hidroizolante VITEX
Contactează TEMAD Co și cere prețuri pentru proiectul tau.