Pelicule hidroizolante VITEX

Pelicule hidroizolante VITEX

Marca:
VITEX
Produs furnizat de:

TEMAD Co

Vezi profil furnizor
Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
VITEX

Amorsă - Vitex HyRoof Hybrid PU

Amorsă hibrid pe bază de apă, ideală pentru pregătirea suprafețelor ce urmează a fi impermeabilizate cu HYROOF Hybrid PU. Are o putere mare de penetrare, impermeabilizare și stabilizare a suprafețelor. Are o aderență puternică pe beton, membrane bituminoase, dale de ciment, suprafețe acrilice sau vopsele poliuretanice. Este foarte puțin colorată în scopul detectării cu ușurință a zonei amorsate. Este ecologică și ușor de utilizat.


Acoperire: 10 - 12 m2 / l


Soluție hidroizolantă - Vitex HyRoof Hybrid PU

Soluție hidroizolantă hibrid elastomerică pe bază de emulsie acril poliuretanică, realizată printr-o tehnologie nouă. Formează o membrană elastică, mai mare de 300%, cu rezistență ridicată la acumularea de apă, la presiuni statice ale apei, la îmbătrânire, cu reflexie solară ridicată 93%. Aderă excelent pe toate materialele de construcții folosite la acoperișuri.


Acoperire: 1 m2 / l


Bandă de consolidare din poliester - HyRoof

Bandă de consolidare din poliester, destinată ranforsării zonelor de îmbinare, la colțuri, parapeți, rosturi, fisuri, jgheaburi, sau pentru a îmbunătății performanța sistemului de hidroizolare HYROOF Hybrid PU.


Izolație pentru terase și acoperișuri - Vitacryl

Vopsea hidroizolantă pentru acoperișuri și terase. Datorită compoziției sale, vopseaua este rezistentă la condiții climatice extreme, păstrându-și elasticitatea în timp. Este certificată ca material RECE REFLECTORIZANT.


Acoperire: 3 m2 / l


Vopsea hidroizolantă pentru acoperișuri - Vito

Vopsea hidroizolantă pentru acoperișuri. Vopsea acrilică cu elasticitate ridicată, are o bună aderență pe orice suprafață structurală. Prezintă o rezistență ridicată la condiții meteorologice nefavorabile, radiații UV și schimbări bruște de temperatură. Este o soluție de impermeabilizare economică și fiabilă.


Acoperire: 2 - 3 m2 / l

Lucru în România