Pelicule hidroizolante MEM

Pelicule hidroizolante MEM

Marca:
MEM
Produs furnizat de:

TEMAD Co

Vezi profil furnizor
Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
MEM

Solutie bituminoasa pentru hidroizolatii fundatii - MEM

Strat gros de bitum, de inalta calitate, cu continut de granule din polistiren si armat cu fibre. Indicat pentru hidroizolarea profesionala a peretilor exteriori, pentru acoperirea crapaturilor. Adecvata si pentru fixarea placilor de izolatie din polistiren.


Rezista la sarurile din apa si la mucegai.

Consum: aprox. 3,7 - 4,9 l/m²


Solutie bituminoasa pentru hidroizolatii fundatii, pentru umiditati normale ale solului - MEM

Emulsie bituminoasa indicata pentru hidroizolarea suprafetelor de beton, tencuiala si fundatii aflate in contact cu solul, in cazul zonelor cu umiditati normale ale solului. Membrana este rezistenta la substantele naturale care ataca betonul.


Consum: aprox. 220 - 250 ml/m²


Strat preliminar pe baza de bitum - MEM

Utilizata pentru pregatirea stratului suport in vederea aplicarii straturilor de hidroizolatii pe baza de bitum, fara solventi si/sau a masei de spaclu, precum si pentru pregatirea suprafetelor pentru aplicarea adezivului bituminos la rece. Capacitate buna de patrundere in stratul de baza poros, asigura o aderenta optima.


Consum: aprox. 100 - 200 ml/m²


Solutie MSP pentru hidroizolare terase, bai, bucatarii, fundatii si acoperisuri - MEM Water Stop

Solutie pe baza de MS Polimer cu posibilitati multiple de utilizare. Nu contine bitum, silicon, solventi. Etanseizeaza imediat. Nu trebuie protejata de umezeala in timpul intaririi. Poate fi aplicata si pe substraturi umede. Formeaza un strat elastic, protector de lunga durata.


Consum: aprox. 2 kg/m²


Grund bituminos pentru membre termosudabile - MEM

Amorsa bituminoasa ce realizeaza o pregatire a suprafetelor ce urmeaza a fi tratate cu produse pe baza de bitum. Indicata pentru suporturi absorbante, minerale, suporturi din beton, sapa, mortar, masa de etansare, tencuiala.


Consum: aprox. 100 - 200 ml/m²


Adeziv bituminos la rece pentru lipirea membranelor - MEM

Adeziv bituminos utilizat pentru lipirea membranelor si a foliilor bituminoase pe acoperis, intre ele, cat si pe beton. Realizeaza o lipire rapida inca de la inceput, formarea peliculei se realizeaza dupa 60 minute. Recomandat pentru acoperisuri cu o inclinatie de maxim 5˚.


Consum: aprox. 600 - 800 g/m²


Adeziv bituminos pentru lipirea sindrilelor bituminoase - MEM

Adeziv special pe baza de bitum pentru aplicarea sindrilei bituminoase, a foliilor bituminoase precum si a placilor izotermice necaserate. Lipirea initiala este puternica, exista posibilitatea repozitionarii la scurt timp dupa aplicare.


Consum: in functie de necesitati


Solutie pe baza de bitum pentru hidroizolatii acoperisuri - MEM

Membrana bituminoasa ce protejeaza si repara stratul de bitum deteriorat de intemperii si usor sfaramicios de pe acoperis. Este rezistenta la substantele naturale ce ataca betonul. Nu este recomandata pentru acoperisurile realizate din membrane PVC.


Consum: aprox. 200 - 250 ml/m²

Lucru în România