Pavaj klinker pentru alei, trotuare, piete, drumuri si terase WERTHER

Pavaj klinker pentru alei, trotuare, piete, drumuri si terase WERTHER

Marca:
WERTHER
Produs furnizat de:

KROMSTON SRL

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
WERTHER

Pavajul klinker este obtinut prin extrudarea sub forma de bare a unui amestec omogen de argila, samote si feltspati. Barele extrudate sunt apoi taiate, uscate si trecute prin cuptorul de coacere (pana la 1200°C). Aceste produse sunt deosebit de rezistente in conditii extreme de mediu, sunt rezistente la acizi si uleiuri si sunt antiderapante.


Caramida de pavaj klinker este adecvata pentru alei, trotuare, drumuri, terase exterioare. Aceasta are aceleasi functii ca si pavajul din beton, dar este un material cu calitati superioare betonului din toate punctele de vedere. Rezistenta la compresiune este de trei-patru ori mai mare decat a pavelelor de beton, iar uzura este jumatate fata de uzura betonului.
Cel mai important avantaj este mentinerea culorii. Pavajul klinker isi pastreaza culoarea sa vie originala si dupa 30 de ani, in timp ce pavelele din beton se decoloreaza deja dupa cativa ani. De asemenea, klinkerul, spre deosebire de beton, este rezistent la uleiuri si acizi.

Caramizile klinker pentru pavaj sunt pentru:
- Trafic pietonal - grosime de 40mm
- Trafic auto usor (pana la 3,5t) - grosime de 45mm
- Trafic auto mediu (pana la 10t) - grosime de 52mm

Dimensiuni uzuale pentru pavajul klinker:
- 200x100x40/45/52mm
- 220x118x52mm.

Gama de caramizi klinker pentru pavaj cuprinde urmatoarele modele:

Pavaj klinker P402

Aceasta caramida klinker pentru pavaj rosie este recomandata pentru amenajari de tip mediteraneean, case de vacanta, pensiuni amplasate in mijlocul naturii. Calitatile materialului klinker o recomanda in orice zona de clima.

 

Pavaj klinker P403

Culoarea rosu flambat si suprafata neteda confera acestui model de caramida klinker de pavaj un aspect modern, potrivit oricarui stil.


Aceast pavaj este foarte elegant si inspira profunzime.


Pavaj klinker P405

Acest model de caramida klinker pentru pavaj de culoare rosie cu pete maro spre albastru rezultate in urma procesului de flambare este apreciat de arhitecti si datorita aspectului rustic. Calitatile materialului klinker o recomanda in orice zona de clima.


Pavaj klinker P409

Acest model de caramida klinker pentru pavaj de culoare rosie cu pete bordo rezultate in urma procesului de flambare este apreciat de arhitecti si datorita aspectului rustic.

Poate fi folosita pentru pavarea aleilor, curtilor, trotuarelor, pasajelor auto, piatetelor si strazilor.


Pavaj klinker P609

Culoarea maro inchis fac aceasta caramida klinker pentru pavaj un produs care atunci cand e folosit are un aspect deosebit de elegant si sobru. Va recomandam sa consultati totdeauna un designer. Calitatile materialului klinker o recomanda pentru executia pavajului in orice zona de clima.


Pavaj klinker P273

Suprafata antiderapanta si culoarea galben-nisipiu constituie atuurile acestui tip de caramida klinker pentru pavaj.


Poate fi folosita atat pentru pavajul aleilor si curtii cat si pentru pavajul piatetelor, trotuarelor si chiar strazilor.


Pavaj klinker P202

Acest model de culoare galben-mustar va lumina cu siguranta locul unde va fi montat.


Utilizarea lui in pavarea aleilor creeaza o ambianta vesela, insorita si primitoare. Recomandam acest pavaj in special pentru alei.


Pavaj klinker P203

Acest model de caramida klinker pentru pavaj de culoare galben-flambat este foarte apreciat de clienti datorita nuantelor sale calde. Utilizarea lui in pavarea aleilor creeaza o ambianta vesela, insorita si primitoare. Recomandat in special pentru alei. Pentru bordura puteti fixa caramizile de pavaj pe cant.


Pavaj klinker 241

Pavaj klinker P241

Aceasta caramida klinker pentru pavaj de culoare ocru-portocaliu este recomandata pentru amenajari de tip mediteraneean, case de vacanta, pensiuni amplasate in mijlocul naturii.

Calitatile materialului klinker o recomanda in orice zona de clima.


Pavaj klinker P248

Aceasta caramida klinker pentru pavaj de culoare galben cu pete negre este recomandata pentru amenajarile gradinilor si parcurilor. Culoarea acestui pavaj creaza un contrast placut cu vegetatia. Calitatile materialului klinker o recomanda in orice zona.


Pavaj klinker P249

 Acest model de caramida klinker pentru pavaj este foarte apreciat de clienti datorita nuantelor sale calde de toamna.

Utilizarea lui in pavarea aleilor creaza o ambianta vesela, insorita si primitoare.


Pavaj klinker P404

Culoarea rosu flambat si suprafata neteda confera acestui model de caramida klinker de pavaj un aspect modern, potrivit oricarui stil.


Aceast pavaj este foarte elegant si inspira profunzime.


Pavaj klinker P406

Acest model de caramida klinker pentru pavaj de culori diferite (rosu, gri, maro, galben obtinute prin flambare) este apreciat de arhitecti datorita aspectului sau unic. Poate fi folosita pentru pavarea aleilor, curtilor, trotuarelor, pasajelor auto, piatetelor si strazilor. Se potriveste practic in orice cadru.


Pavaj klinker P502

Culoarea maro si suprafata fina fac aceasta caramida klinker pentru pavaj un produs care atunci cand e folosit are un aspect deosebit de elegant si sobru.


Calitatile materialului klinker o recomanda pentru executia pavajului in orice zona de clima.


Pavaj klinker "eco"

Acest pavaj klinker se poate folosi in zonele rezidentiale pentru pavarea parcarilor. In cazul folosirii acestui tip de pavaj zona de parcare este considerata spatiu verde datorita ierbii care se poate semana in golurile caramizii de pavaj. Este util mai ales in proiectele rezidentiale ce dispun de suprafete mici pentru a se indeplinii normele cu privire la spatiu verde si locuri de parcare.

Caramizile klinker pentru pavaj pietonal se pot utiliza pentru pavarea aleilor, teraselor, pardoselile restaurantelor rustice, cramelor etc. Putem folosi pavajul klinker pentru delimitarea zonei cu flori sau pentru construirea unui mic perete in jurul stratului de flori. Zona din jurul helesteelor sau ochiurilor de apa poate fi pavata pentru stabilitatea malului si decorarea lui. Folosirea caramizii de pavaj klinker este limitata doar de imaginatia designerului sau a beneficiarului.

6 imagini

2 Documentatii tehnice

Pavaj klinker pietonal
Fisa tehnica
2 p | RO
Pavaj klinker
Fisa tehnica
5 p | RO

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Pavaj klinker pentru alei, trotuare, piete, drumuri si terase WERTHER
Contactează KROMSTON SRL și cere prețuri pentru proiectul tau.
Lucru în România