Ai nevoie sa mergi la santier cu informatiile din aceasta pagina? Foloseste butonul "Tipareste"!

Metoda de utilizare a caramizii arse pentru pavaj si ziduri este la fel de veche ca si lucrarile de constructie in sine. Klinker este obtinut din sortimente speciale de argila care asigura coloritul ulterior fara adaugarea de substante chimice si prin expunerea la temperaturi foarte ridicate de ardere. Pentru aceasta se topeste argila bine prelucrata si este obtinuta caramida klinker foarte dura, rezistenta la inghet si sare pentru degivrare si care se remarca prin rezistenta la toate solutiile de curatare comercializate in mod curent.


Materialul rezistent

Culorile pavajului Penter sunt obtinute gratie procesului de ardere a argilei naturale. Din acest motiv, spre deosebire de placile ceramice glazurate, isi mentin permanent o culoare constanta. In mod suplimentar, acestea se remarca prin durata nelimitata de viata si lipsa de sensibilitate la intemperii.


Frumusete naturala permanenta

Pavajele Penter reprezinta produse cu caracter care se maturizeaza o data cu varsta si devin tot mai frumoase. Indiferent daca se opteaza pentru variantele moderne sau traditionale, pentru o suprafata neteda sau structurata - stralucirea lor naturala creeaza impresia de vara, soare si fler inconfundabil. Pavajul Penter este recomandat in special pentru terase, alei, scari de gradina si curti de interior.


Avantaje:

- Pardoseala naturala din argila de calitate superioara, cu rigidizare extrema prin ardere

- Culori naturale atractive, durabile si rezistente la lumina

- Rezistenta extrema la inghet si impuritati

- Rezistent la uzura prin frecare

- Antiderapant

- Montare facila

- Ideal pentru exigentele ridicate in amenajarea locuintei si a zonei din jurul acesteia gratie gamei variate disponibile si a posibilitatilor creative de montare

- Un plus atemporal pentru fiecare stil de amenajare si constructieAi o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
156 p | RO
Idei pentru gradina 2017 PENTER
Catalog, brosura
Denumiri comerciale:
DOPPIO, LANDHAUS, PIAZZA...
  
vezi in biblioteca