Partitii si compartimentari din HPL pentru bai publice American Specialties Inc. USA

Partitii si compartimentari din HPL pentru bai publice American Specialties Inc. USA

Marca:
American Specialties Inc. USA
Produs furnizat de:

NO TOUCH

Vezi profil furnizor
Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
American Specialties Inc. USA
Grupul American Specialities Inc., recunoscut la nivel mondial pentru solutiile complete de accesorizare oferite in baile publice, pe langa gama de produse din inox, dozatoare de sapun si uscatoare de maini, reprezinta un standard de calitate si pentru partitiile HPL. De curand, grupul american a cumparat linia de productie, extrem de performanta, de la Alpaco in Belgia, pentru a veni in intampinarea pietii din Europa. Prin experienta de peste 40 de ani in domeniul partitiilor a celor de la Alpaco dar si prin materialele de calitate ofertie de ASI, acest grup se impune pe piata europeana avand un raport calitate/pret imbatabil. Toate aceste produse sunt disponibile in tara noastra prin intermediul companiei NoTouch, care reprezinta ASI in Romania ca unic importator.

Materiale: Partitiile ASI-Alpaco sunt confectionate din HPL (Hight Pressure Laminate Compact) cu o grosime de 13 mm, produs de fabrica Polyray din Franta. Caracteristicile acestui material sunt rezistenta la mediul umed, rezistenta la zgariere, lovituri si nu prezinta pori pe suprafata acestuia. Produsele Polyray sunt singurele care au certificat antibacterian. Gama de culori si finisaje este extrem de bogata fiind imposibil ca beneficiarii sa nu gaseasca cel putin o varianta care sa-i satisfaca necesitatile. Atat profilele laterale cat si cele frontale sunt confectionate din aluminiu eloxat cu o grosime in sectiune de 3 mm, ceea ce le confera o rezistenta deosebita. Lungimea maxima a acestora este de 6 m. In functie de finisajul ales la HPL, profilele si niturile se pot vopsi in camp electrostatic in orice culoare RAL. Feroneria folosita poate fi livrata in 3 variante de material: din aluminiu, din inox sau din nailon. Pentru varianta de nailon avem posibilitatea de a alege culoarea dintr-o gama destul de variata. Balamalele, indiferent de varianta de material aleasa, vor avea capace protectoare antifurt si antivandal. Picioarele sunt reglabile intre 10 cm si 15 cm si au intodeauna 2 puncte de prindere in HPL pentru o stabilitate crescuta. Toate accesoriile si suruburile folosite, pentru a impiedica furtul sau vandalismul, necesita imbusi si biti speciali.

Proiecte de referinta:
- APPLE CORPORATION - Locatie: Cupertino, CA
COCA-COLA- Locatie: Atlanta, GA
ONE WORLD TRADE CENTER - Locatie: New York, NY
EBAY - Locatie: San Jose, CA
GOOGLE - Locatie: Mountain View, CA
FBI OFFICE - Locatie: Seacacus, NJ
MICROSOFT BUILDING 99 - Locatie: Redmond, WA
NEPI (centre comerciale si mall-uri) - Locatie: Romania

Partitii din HPL Classic Cubicles

Classic Cubicles reprezinta o imbinare intre simplitate si functionalitate, un sistem asupra careia ASI si-a lasat o amprenta inconfundabila. Spatiul mic dintre profilul superior si usa dar si imbinarile perfecte dintre elementele de HPL, confera intimitatea dorita. Profilul superior hexagoal ofera o rezistenta deosebita dar si un design placut care indeplineste toate criteriile de performanta si estetice. Chiar daca nu avem o pardoseala perfect plana, prin intermediul picioarelor reglabile putem alinia perfect cabinele. In momentul livrarii toate elementele din HPL vor veni taiate, finisate si pregaurite la cotele din proiectul de executie. De asemenea, in momentul livrarii se vor furniza si toate suruburile, diblurile, niturile si bitii necesari montajului. Garantia sistemului este de 5 ani.

 

Partitii din HPL Avant Garde Cubicle

Acest sistem pare sa sfideze gravitatia. Datorita profilului superior, extrem de rezistent dar cu un design elegant, nu mai necesita folosirea picioarelor de sustinere. Rezultatul: o structura care practic pluteste deasupra pardoselii. Pe langa faptul ca sistemul este unul deosebit prin inovatie, permite si o curatare mult mai facila a pardoselii. In momentul livrarii toate elementele din HPL vor veni taiate, finisate si pregaurite la cotele din proiectul de executie. De asemenea, in momentul livrarii se vor furniza si toate suruburile, diblurile, niturile si bitii necesari montajului. Garantia sistemului este de 5 ani.


Partitii din HPL Elegance Partitions

Acest sistem atragator din punct de vedere vizual este ideal pentru cele mai exigente gusturi in ceea ce priveste estetica. Trasatura distinctiva a partitiilor Elegance o reprezinta profilul de prindere central, care confera stabilitate, durabilitate si eleganta. Panourile HPL sunt prinse de acest profil cu ajutorul unor clipsuri de aluminiu. In momentul livrarii toate elementele din HPL vor veni taiate, finisate si pregaurite la cotele din proiectul de executie. De asemenea, in momentul livrarii se vor furniza si toate suruburile, diblurile, niturile si bitii necesari montajului. Garantia sistemului este de 5 ani.


Partitii din HPL Kids Partition

Dupa cum o spune si numele acestui sistem, este adresat bailor din spatiile publice precum gradinite sau scoli. Caracteristicile definitorii ale partitiilor pentru copiii sunt designul atractiv, cu forme, culori si dimensiuni specifice dar si siguranta in folosire. Marginile interioare ale usilor sunt prevazute cu protectii din cauciuc pentru a evita accidentele. Manerele usilor sunt fixe, pentru a oferi accesul ingrijitorilor in cabina in orice moment. In momentul livrarii toate elementele din HPL vor veni taiate, finisate si pregaurite la cotele din proiectul de executie. De asemenea, in momentul livrarii se vor furniza si toate suruburile, diblurile, niturile si bitii necesari montajului. Garantia sistemului este de 5 ani.

Lucru în România