poza-1.jpgBNG AMBIENT importa si distribuie sisteme de pardoseli tehnice suprainaltate MERO-Germania, care ofera solutii flexibile pentru mascarea tuturor instalatiilor electrice si acces rapid in cazul defectiunilor sau in cazul modernizarii liniei de instalatii, fara disturbarea procesului de munca.
Sistemul are o structura metalica alcatuita din coloane fixate in placa de beton, cu inaltimi reglabile si, in mod aditional, traverse din otel galvanizat, utilizate pentru a spori rezistenta la incarcari a sistemului.
Placile sistemului sunt disponibile in module standard de 600x600 mm, produse intr-o varietate de materiale. Marginile panourilor sunt protejate pe toata suprafata impotriva deteriorarilor mecanice si umiditatii.

MERO Sisteme de Podele.
In ziele noastre, cladirile de birouri si zonele de fabricatie sunt supuse constant reorganizarii si schimbarilor, datorate dezvoltarilor rapide in birouri si in tehnologia informatiei.

Sistemele de aer conditionat si de iluminat devin tot mai evaluate si mai complexe deasemenea. Aceste schimbari constante necesita noi instalari din nou si din nou.
Liniile existente trebuiesc inlocuite si noi linii si cabluri sa fie instalate. Cladirile trebuie construite in asemenea maniera incat sa se poata realiza schimbari rapid pentru a face fata noilor cereri daca este necesar.

In consecinta, folosind podelele MERO la momentul planificarii prezinta multe avantaje in proiectarea noilor cladiri de birouri. MERO ofera solutii bine testate, croite pentru a intampina
necesitatile utilizatorilor in ceea ce cuprinde tehnologia si aplicatiile actuale.
MERO Untitled-1
Toate cerintele pot fi indeplinite in cea mai optima metoda prin combinarea sistemelor de podele.


MERO Podele Suprainaltate Access: Libertate maxima pentru instalatii si acces rapid oriunde.
MERO Podele Suprainaltate Hollow: Cablare pentru intreaga suprafata de la priza la prize.
MERO suprafete de podele, renovare si service: In afara unei varietati vaste de suprafete de podele MERO ofera deasemenea toate servicile de intretinere a sistemelor de podea.

Cele mai importante avantaje pentru planificare, executare, folosire si calitate sunt:
- Instalarea simpla a linilor de comunicare si de afaceri,
- Acces rapid la toate deschiderile de inspectie,
- Folosirea economica a spatiului interior ,
- Nu necesita suporturi special de mentinere a cablurilor si firelorMERO 15-air_conditioning_panels_en,
- Instalatiile ulterioare nu creaza probleme.
Pentru planificatori si clienti, MERO semnifica:
- Experienta si competente profesionale,
- Calitate si siguranta functional,
- Libertate creative in planificare,
- Folosirea optima datorita sistemelor testate corepunzator in concordant cu ultimele reguli si norme,
- Performanta completa, evitand interfatele si probelemele acestora.

MERO Podele suprainaltate Access:
Folosind un sistem de podele MERO Access drept un sistem flexibil in cadrul cladirilor moderne si la nivelul etapei planificarii prezinta o serie de avantaje. Podeaua Access ofera o posibilitate de aproximativ 95 % pentru instalarea
a
  unei multitudini de linii de afaceri si comunicare.MERO 7-access_floor_type_3_cleanroom_en-2

Avantaje:
- Acces rapid la toate punctele de inspectie la orice moment si oriunde fara a crea zgomot si praf si fara a afecta procesul de munca,
- Creaza spatiu suficient pentru instalatiile viitoare,
- Nu creaza probleme pentru instalarile privind deschideri aditionale pentru alte prize de current,
- Schimbarea panourilor cu prize sau alte unitati de aprovizionare in orice alt punct pentru a putea fi ajustate rapid la noile cereri din spatial de birouri,
- Constructia lasa locul uscat pentru a putea fi folosit imediat,
- Pot fi deasemenea folosite pentru inaltimii mici in cadrul cladirii, spre exemplu in timpul renovari a caldirilor vechi,
- Controlul calitatii.
MERO 4-program_survey_en
Principiul constructiei si diferitele modele:
Partile esentiale ale constructiei unui sistem de pardoseala Access sunt:

- Sistemul are o structura alcatuita din picioare de otel, ajustabile pe inaltime si garnitura. Aditional exista traverse si sectiuni dintr-un otel special care pot fii folosite,
- Panourile podelei de tip Access in modulul de 600x600 mm (tipul standard) sunt alcatuite din material diferite. Module special pot fi create la cerere.

Picioarele realizate din otel galvanizat sunt ajustabile pe inaltime pentru a se potrivi cu precizie. Traversele pot fi fixate cu surub in capul picioarelor sau liber fixate inauntru. Folosirea traverselor indeplineste cerintele in ceea ce priveste capacitatea de incarcare si stabilitatea laterala a intregii constructii. Instalarea ulterioara a traverselor nu reprezinta o problema.
Placa de baza este deasemenea realizata pentru a fi imbinata cu podeaua oarba. Capul picioarelor este oferitMERO 14-heating_and_cooling_en-2
impreuna cu garnitura.

Garnitura indeplineste 3 cerinte: Fixarea panoului, Izolare fonica, Conductivitate electrica.

Tipurile de podele Access:
- Tipul 2 din placi aglomerate din aschii de lemn sau materiale minerale - utilizat pentru instalatii de distributie de inalta, medie si joasa tensiune, camere de generatoare, centre de control, etc.
- Tipul 3 din otel - poate fi utilizat in laboratoare, curatatorii, camere de calculatoare, etc. unde este necesara o capacitate portanta ridicata
- Tipul 4 din anhidrit (sulfat de calciu anhidru) - utilizat pentru birouri, inclusiv coridoarele adiacente, foaiere, cazinouri, sali de expozitie si sali de asteptare.
- Tipul 5 din lemn - utilizat pentru spatii de birouri care necesita o capacitate portanta mai mare, sali de lectura,
sali de sport, centre de calculatoare,
MERO 14-heating librarii, camere de depozitare.
- Tipul 6 din materiale minerale - utilizat pentru spatii de birouri care necesita o capacitate portanta mai mare, sali de lectura, sali de sport, centre de calculatoare, librarii, camere de depozitare.

Accesorii:
MERO podele Access sisteme de incalzire sau racire,
- Panouri de aer conditionat MERO,
- Garnituri,
- Platouri de cabluri,
- Rosturi de dilatare,
- Scari, rampe, balustrade,
- Poduri de legatura si fete de inchidere.
MERO 2
Suprafete pentru podele: prezinta o influenta decisiva asupra aspectului si functiunii unei podele de acces.

MERO ofera o serie de suprafete de acoperire ce se potrivesc unei multitudini de doemnii de aplicatie. Suprafetele panourilor pot fi aplicate cu textile, elastic sau acoperitoare tari. Panourile podelelor de acces lipite cu suprafete de acoperire in fabrica au avantajul ca plenumul de instalare ramane liber accesului si panourile cu unitatile de instalare (prize de curent) pot fi schimbate in orice alt punct fara problema.
Mai mult, panourile pot fi furnizate cu parchet, piatra artificial sau naturala (granit sau marmura) sau ceramic din fabrica MERO.
Pentru instalatiile ulterioare a placilor imbracate MERO furnizeaza daca este cerut panourile pentru podele (ex. panouri din lemn) cu invelis special din fabrica.
Toate lucrarile privind instalarea acoperitorilor de podea la locul de munca vor fii realizate cu professionalism si grija
de catre MERO.
MERO 11

MERO Podele Hollow (goale) de tipul Combi A / tipul Combi T:

Principiul de constructie:

Partile esentiale ale acestui tip de podele sunt structura de fundatie si straturile de suport aplicate. Straturile pot fii din caroiaj riglat sau alt material.
Caracteristica unei podele de tip Hollow consta in faptul ca principiul constructiei creaza un spatiu gol care poate fii folosit pentru aproape orice fel de instalatie, acoperit cu o suprafata aproape lipsita de incheieturi. Accesul catre instalatie poate fi realizat prin deschiderile de intretinere sau prin platourile de cablu care sunt integrate in podeaua goala.
Instalarea si folosirea:
Suprafata lipsita de legaturi poate fi furnizata intr-o vasta varietate de invelisuri MERO 10pentru podele. Nu numai din material textile (SL - placi sau roluri), invelisuri tari sau moi pot fi aplicate deasemenea si parchet, piatra
naturala sau artificial sau ceramic.

Pentru o folosire universala a podelei Hollow noi recomandam canalele podelei de acces MERO care permit cea mai mare flexibilitate a intregului sistem.

Datorita cerintelor si a experitentei utilizatorului privind instalarile de moment si cele ulterioare podelele de tip Hollow sunt in mare parte instalate in coridoare cu doua randuri de canale de acces luand in considerare cerintele privitoare la protectia impotriva incendiilor. Podelele MERO de tip Hollow combinate cu cele de tip Access indeplinesc aceste cerinte de siguranta.
Toate sistemele MERO sunt testate si certificate in ceea ce priveste protectia impotriva incendiilor. Podelel de tip Hollow oferite si livrate de MERO sunt testate si certificate in conformitate cu DIN EN 13213 si reguliel
corespondente a aplicatiilor ce confera cea mare siguranta pentru utilizator.
MERO 12

Accesorii si solutii speciale:
MERO
ofera o larga varietate de accesorii si solutii special pentru toate sitemele de tip Hollow (goale). Diferite invelisuri pentru podele pot fi deasemenea oferite si instalate.


Modelul de podea Hollow tipul Combi A
Principiul constructiei:

Tipul Combi A de la MERO este realizat din panouri din materiale minerale neinflamabile de aproximativ 15 sau 18 mm grosime care sunt instalate pe picioare din otel galvanizat, ajustabile pe inaltime in modulul de 600x600 mm. Dupa ce picioarele au fost ajustate pe inaltime, acestea sunt lipite de podeaua oarba si panoul de suport. Un invelis intermediar este aplicat pe panoul de suport pe care este aplicat sapa autonivelanta din anhidrit.
Acest sistem asigura o nivelare egala. Noi folosim numai sape autonivelante controlate din punct de vedere calitativ pe baza sulfatului de calciu de calitatea cel putin AE 20. Aceste sape indeplinesc cerintele DIN 18202 in ceea ce priveste nivelarea fara alte masuri ulterioare.
Toate partile inaltate ale constructiei sunt inchise cu o pelicula de spuma. Diferitele sisteme oferite de MERO depind de cerintele de utilizare. Toate aceste sisteme testate sunt oferite si executate de MERO.

Modelul de podea Hollow tipul Combi T
Principiul de constructie:
Tipul Combi T este alcatuit deasemenea din picioare de otel ajustabile pe inaltime care sunt lipite de podeaua oarba in modulul de 600x600 mm. Invelisul de suport al acestui sistem consta intr-un singur strat sau un strat dublu de material mineral neinflamabil. Grosimea difera in functie de cerinte. Suprafata este deasemenea aproape lispita de imbinari.

Accesul catre instalatii este realizat de deschiderile de intretinere sau elemente ale podelei de acces. Avantajul decisive al acestui sistem "uscat" este faptul ca nu necesita o perioada de uscare. Prin urmare sistemul este folosit pretutindeni, unde o suprafata lipsita de imbinari este ceruta care poate fi pusa in functiune imediat si unde sistemele "ude" nu pot fi folosite.
Pentru tipul Combi T, MERO ofera diferite variante in functie de cerintele utilizatorului. Toate variantele lui Combi T constau in elemente de constructie de support din material neinflamabile care sunt testate si certificate conform DIN EN 13213 si pot fi furnizate si instalate in combinative cu Podelele de tip Access in clasa necesara de rezistenta impotriva incendiilor.

MERO invelisuri de podele, renovare a invelisurilor si servicii:
Pentru un design interior creative dar deasemenea si pentru o folosire economica a unei cladirii alegerea invelisurilor de podea este foarte importanta. Prin urmare, MERO ofera sisteme de podele unde invelisurile sunt aplicate pe podelele de tip Access ori in fabrica sau pe suprafete deje instalate de MERO cu podele de tip Access sau Hollow.

Serviciile noastre constau in consultarea pe parcursul etapei de planificare in ceea ce priveste design-ul, procesul si folosirea.

Invelisuri standard pentru podele:
- Mero flor,
- Mero Magnet flor,
- Mero last,
- Cooperare intensive cu diferiti producatori de top,
- Concepte de planificare individuale,
- Evitarea interfatei dintre constructia podelelor de acces si instalarea invelisurilor,
- Executarea profesionala a tuturor lucrarilor de acoperire,
- Serviciile Mero dupa instalare.

Intretinerea, Renovarea si Indepartarea:
Mentinerea unei valori, a aspectului si duratei de viata si deasemenea a eficientei unei podele depinde in mod direct de o buna intretinere.

Invelisurile folosite sau demodate pot fi schimbate cu ajutorul unor echipamente mobile fara nici o problema. Panourile vor fi indepartate, invelisurile vor fi mecanic detasate pe loc, suprafata panoului curatata si noua invelitoare aplicata.
Marginile precise ale panourilor garanteaza calitatea MERO I acuratetea dimensional a panourilor. Panourile avariate vor fi indepartate si dispersate ecologic.

Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
Pardoseli tehnice suprainaltate - Frankfuter Welle... | Lucrari de referinta (4 foto)
 • Pardoseli tehnice suprainaltate - Frankfuter Welle Frankurt - Germania
 MERO - Poza 1
 • Pardoseli tehnice suprainaltate - Frankfuter Welle Frankurt - Germania
 MERO - Poza 2
 • Pardoseli tehnice suprainaltate - Frankfuter Welle Frankurt - Germania
 MERO - Poza 3
 • Pardoseli tehnice suprainaltate - Frankfuter Welle Frankurt - Germania
 MERO - Poza 4

Pardoseli tehnice suprainaltate - Barmenia... | Lucrari de referinta (8 foto)
 • Pardoseli tehnice suprainaltate - Barmenia Wuppertal
 MERO - Poza 1
 • Pardoseli tehnice suprainaltate - Barmenia Wuppertal
 MERO - Poza 2
 • Pardoseli tehnice suprainaltate - Barmenia Wuppertal
 MERO - Poza 3
 • Pardoseli tehnice suprainaltate - Barmenia Wuppertal
 MERO - Poza 4
 • Pardoseli tehnice suprainaltate - Barmenia Wuppertal
 MERO - Poza 5
 • Pardoseli tehnice suprainaltate - Barmenia Wuppertal
 MERO - Poza 6
 • Pardoseli tehnice suprainaltate - Barmenia Wuppertal
 MERO - Poza 7
 • Pardoseli tehnice suprainaltate - Barmenia Wuppertal
 MERO - Poza 8

Pardoseli tehnice suprainaltate - Aeroport... | Lucrari de referinta (8 foto)
 • Pardoseli tehnice suprainaltate - Aeroport Kopenhagen
 MERO - Poza 1
 • Pardoseli tehnice suprainaltate - Aeroport Kopenhagen
 MERO - Poza 2
 • Pardoseli tehnice suprainaltate - Aeroport Kopenhagen
 MERO - Poza 3
 • Pardoseli tehnice suprainaltate - Aeroport Kopenhagen
 MERO - Poza 4
 • Pardoseli tehnice suprainaltate - Aeroport Kopenhagen
 MERO - Poza 5
 • Pardoseli tehnice suprainaltate - Aeroport Kopenhagen
 MERO - Poza 6
 • Pardoseli tehnice suprainaltate - Aeroport Kopenhagen
 MERO - Poza 7
 • Pardoseli tehnice suprainaltate - Aeroport Kopenhagen
 MERO - Poza 8

vezi in biblioteca