Pardoseli PVC pentru camere curate si umede FORBO

Pardoseli PVC pentru camere curate si umede FORBO

Marca:
FORBO
Produs furnizat de:

FORBO

Vezi profil furnizor
Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
FORBO
Tot timpul in pas cu cerintele pietei, FORBO ofera pardoseli cu destinatii speciale cum ar fi:

Colectia Colorex SD
 
Colorex este un sistem tehnic special creat de Forbo pentru a controla descarcarile electrostatice in zonele sensibile. Este placuta din punct de vedere estetic transformand orice spatiu comercial de la spatiile industriale pana la institutiile de invatamant. Colorex reprezinta alegerea ideala pentru spatiile ce necesita o pardoseala disipativa si igienica.

Pardoseala PVC - FORBO Colorex SDPardoseala PVC - FORBO Colorex SD Signal


Colectia Colorex EC
 
Colorex EC este ideal pentru laboratoare farmaceutice, incaperi IT, camere curate etc. Acest tip de pardoseala indeplineste cele mai stricte cerinte in ceea ce priveste eliberarea de particule, contribuind la reducerea oricarei amenintari de contaminare.

Pardoseala PVC - FORBO Colorex ECPardoseala PVC - FORBO Colorex EC PlusPardoseli PVC fara proprietati conductive - FORBO Colorex Basic Plus

Colorex Basic Plus este un sistem de pardoseala fara proprietati conductive. Acest lucru asigura toate avantajele Colorex, cum ar fi densitatea ridicata, reparatia usoara si rezistenta la pete. De asemenea, combina avantajele unei pardoseli destinate traficului greu.


Pardoseli PVC pentru camere curate - FORBO R11 Plus

Pardoselile R11 Plus au o rezistenta imbunatatita la alunecare, clasificate ca R11, datorita structurii in relief al suprafetei.


Pardoseala PVC cu rezistenta la alunecare - FORBO Surestep Laguna

Pardoselile de siguranta Surestep Laguna ofera rezistenta la alunecare atat pentru persoanele desculte cat si incaltate in zonele unde exista riscul sa se produca astfel de incidente, cum ar fi vestiarele si zonele de circulatie. Particulele responsabile cu rezistenta la alunecare sunt integrate in campul vizual oferind un aspect curat si proaspat.


Pardoseala PVC cu rezistenta la alunecare - FORBO Safestep Aqua

Pardoselile de siguranta Safestep Aqua au un design modern, nou si unic. Ofera protectie persoanelor desculte sau celor cu incaltaminte cu talpa moale. Safestep Aqua este o podea flexibila, care poate fi instalata cu usurinta in functie de cerintele specifice ale zonelor umede. Si cel mai important aspect: face parte din cea mai inalta clasa de acest gen. Aceasta suprafata antiderapanta rezistenta la alunecare raspunde cerintelor igienice si delicate ale zonelor alunecoase, cum ar fi baile si piscinele.

Lucru în România