Pardoseli PVC eterogene FORBO

Pardoseli PVC eterogene FORBO

Marca:
FORBO
Produs furnizat de:

FORBO

Vezi profil furnizor
Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
FORBO
FORBO, unul din liderii producatori de pardoseli PVC din intreaga lume, ofera o gama variata de modele si tipuri de pardoseli PVC.

Imbinand utilul cu placutul prin produsele foarte rezistente atat la uzura cat si la murdarire, fiind usor de intretinut, dar si prin design-ul deosebit pe care il confera cu fiecare model in parte, pardoselile PVC Forbo se adapteaza tuturor cerintelor.

Colectiile de pardoseli PVC oferite sunt:


Colectia Eternal design

Pardoselile din vinil Forbo Eternal prezinta o gama avansata de modele: modele cu aspect de lemn natural, piatra, textile, diferite design-uri de culoare dar si postere exclusive imprimate digital. Eternal este o placa de vinil high-tech din foi compacte eterogene care se potriveste cu toate nevoile de uz general. Este produsa cu cea mai recenta tehnologie care foloseste pana la 50% continut reciclat.

Pardoseala PVC - FORBO ColourPardoseala PVC - FORBO MaterialPardoseala PVC - FORBO WoodPardoseala PVC - FORBO Digital printPardoseala PVC - FORBO Decibel


Colectia Eternal Original

Pardosela PVC - FORBO Eternal Original

Pardoselile Eternal Original din foi de vinil va ofera calitatea Forbo intr-un design atemporal, design ce si-a dovedit valorare practica si se regaseste in modele puse la dispozitie. Eternal Original se va potrivi in aproape orice incapere si este o alegere care nu va dezamagi.

Colectia Step safety vinyl

Siguranta. Design. Incredere. Step reprezinta o acoperire imbunatatita a pardoselii, ce contine in compozitie particule care asigura rezistenta impotriva alunecarii. Odata cu Step Forbo se introduce inovatia "Step Crystals" ce imbina proprietatile excelente anti-alunecare cu optica luminoasa si clara. Colectia noastra Step contine straturi rezistente la alunecare pana la nivelul R12 si reprezinta cea mai buna solutie pentru picioarele desculte.

Pardoseala PVC - FORBO Surestep StarPardoseala PVC - FORBO Surestep MineralPardoseala PVC - FORBO Surestep LagunaPardoseala PVC - FORBO Surestep StonePardoseala PVC - FORBO Surestep OriginalPardoseala PVC - FORBO Surestep TexturePardoseala PVC - FORBO Surestep WoodPardoseala PVC - FORBO Safestep AquaPardoseala PVC - FORBO Safestep R11Pardoseala PVC - FORBO Safestep R12


Colectia Solidstep

Pardoseala PVC - FORBO Solidstep

Noua alternativa pentru stilul conventional al podelelor sigure, cu o viziune mai clara si expresiva. Solidstep ofera o paleta de 13 culori coordonate de saturatie, nuanta si luminozitate. Podelele Solidstep au o rezistenta R10 la alunecare.

Colectia Sarlon acoustic vinyl

O abordare superioara a reducerii sunetului. Podelele acustice au o contributie importanta atunci cand vine vorba de reducerea zgomotului in cladiri. Forbo Flooring este un specialist in podele acustice cu o experienta de peste 30 de ani. In cadrul gamei noastre, de viniluri acustice Sarlon, oferim podele cu o reducere a sunetului de impact de pana la 19dB intr-o varietate de culori si modele.

Pardoseala PVC - FORBO CanyonPardoseala PVC - FORBO ConcretePardoseala PVC - FORBO ResinPardoseala PVC - FORBO DegradePardoseala PVC - FORBO Abstract WoodPardoseala PVC - FORBO Code ZeroPardoseala PVC - FORBO OakPardoseala PVC - FORBO CristalPardoseala PVC - FORBO UniPardoseala PVC - FORBO FrequencyPardoseala PVC - FORBO ZebranoPardoseala PVC - FORBO Wood XL modernPardoseala PVC - FORBO TopographyPardoseala PVC - FORBO LineaPardoseala PVC - FORBO Cement


Colectia Sarlon Sparkling

Pardoseala PVC - FORBO Sarlon Sparkling

In sfarsit, culori nelimitate! Sarlon Sparkling este prezentat atat in tonuri de culoare stralucitoare cat si mai blande, ceea ce permite mai multe posibilitati de design. Aceasta podea acustica din vinil ofera si un grad ridicat de igiena datorita proprietatilor antibacteriene, dar si un mediu sigur rezistent alunecarii. Este durabila, rezistenta la pete si foarte stabila din punct de vedere dimensional. O alegere excelenta pentru podele in domeniul sanatatii!

Colectia Sarlon Modul
 
Sarlon Modul'up este prima podea din vinil in stil vrac pentru zone foarte circulate. Modul'Up poate fi instalat fara adezivi si ofera o stabilitate dimensionala excelenta cat si o reducere a sunetului de impact de 19 dB. Tratamentul de suprafata Overclean XL ofera o armura anti-pata care face intretinerea mai usoara, dar si protectie durabila. Perfect adaptate pentru zonele cu trafic intens, cum ar fi caminele de batrani, caminele studenesti.

Pardoseala PVC - FORBO CementPardoseala PVC - FORBO ResinPardoseala PVC - FORBO LineaPardoseala PVC - FORBO OakPardoseala PVC - FORBO Terra


Colectia Sarlon Complete Step

Acoperire acustica din PVC pentru scari - FORBO Sarlon Complete Step

Forbo Sarlon Complete Step este o acoperire acustica din PVC special realizata pentru montarea pe scari. Datorita suportului din spuma, Sarlon Complete Step asigura o buna izolare fonica de 17 dB. Profilul antialunecare al scarii este integrat in structura si are o culoare diferita care permite un contrast vizibil.

Lucru în România