Pardoseli PVC de lux FORBO

Pardoseli PVC de lux FORBO

Marca:
FORBO
Produs furnizat de:

FORBO

Vezi profil furnizor
Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
FORBO
ALLURA este o colectia de pardoseli PVC pe care FORBO o clasifica ca fiind o pardoseala de lux, destinata persoanelor care doresc o atmosfera cu totul speciala si luxoasa in locul in care isi petrec buna parte din timpul lor.

Colectia Allura imita cu succes pardoseli din materiale cum ar fi: lemnul, metalul, gresia, piatra naturala sau chiar sticla.

Colectia Allura 0.7/0.55 fully adhered

In ultimul deceniu Allura LVT s-a impus ca fiind unul dintre cele mai populare branduri din portofoliul nostru de produse. Vinilul elegant Forbo Allura ofera peste 100 de modele intr-o varietate de marimi. Stabilitate dimensionala excelenta, protectie de durata si posibilitati de design infinite. Descoperiti produsele Allura cu gamele Wood, Stone, Abstract si Strips.

Pardoseala PVC de lux - Forbo Allura WoodPardoseala PVC de lux - FORBO Allura StonePardoseala PVC de lux - FORBO Allura AbstractPardoseala PVC de lux - FORBO Allura StripsPardoseala PVC de lux - FORBO Allura Click

Cautati pardoseli cu un design care imita lemnul sau piatra, usor de instalat? Noua noastra colectie Allura Click LVT va ofera exact acest lucru. 38 de modele elegante care pot fi instalate rapid si usor datorita sistemului nostru de click-uri, demonstrat si brevetat. Protejata de sistemul exclusiv de lacuire, pardoseala dvs. Click nu numai ca va arata minunat dar va rezista, de asemenea, in timp.

Colectia Allura Flex
 
Pardoselile Forbo Allura Flex sunt pardoseli din vinil de inalta calitate, stabile din punct de vedere al dimensiunii, special create pentru instalarea pe suprafete mari. Combinatia dintre vata de sticla si straturi multiple calandrate face ca Allura Flex LVT sa fie fara precedent in ceea ce priveste rezistenta, performanta si calitatea.

Pardoseala PVC de lux - FORBO Allura Flex WoodPardoseala PVC de lux - FORBO Allura Flex StonePardoseala PVC de lux - FORBO Allura Flex Abstract


Colectia Allura Flex 0.55
 
Forbo Allura Flex 0.55 aduce un nou concept de design. Aceasta pardoseala din vinil in multistrat, de inalta densitate, a fost proiectata sa reflecte cele mai noi tendinte in materie de pardoseala si ofera modele unice cu oportunitati de combinare infinita.

Pardoseala PVC de lux - FORBO Allura Flex 0.55 WoodPardoseala PVC de lux - FORBO Allura Flex 0.55 StonePardoseala PVC de lux - FORBO Allura Flex Decibel

Allura Flex Decibel combina proprietati generale ale pardoselilor Allura Flex ce s-au bucurat de un mare succes datorita proprietatillor de absorbtie al sunetului. In afara de faptul ca selectia gamei de 18 culori dinamice arata uimitor, reducerea sunetului de impact al Allura Flex Decibel este de 19dB.

 

Pardoseala PVC de lux - FORBO Allura Click Decibel

Arata bine dar suna si mai bine! Allura Click Decibel LVT este o combinatie inovatoare de pardoseli Allura Luxury Vinyl Tile cu substraturile HDF si Forbo PU pentru reducerea zgomotului. Rezultatul este o podea cu rol de absorbtie a sunetului si o reducere a zgomotului ambiental de 19 dB. Tehnologia Click fiind usor de utilizat face ca instalarea sa fie simpla.


Pardoseala PVC de lux - FORBO Allura Colour

Pardoselile Forbo Allura Color sunt pardoseli unice din vinil, presate, de inalta densitate, cu o compozitie omogena, asigurand o performanta excelenta a podelei in conditii de trafic intens.


Pardoseala PVC de lux - FORBO Allura Multiformat LVT

Pardoseli PVC de lux - Colectia Allura Multiformat LVT   Alegerea este a ta. Noua colectie Allura LVT ofera o gama unica de 34 de modele. Acestea impartasesc designul, stabilitatea dimensionala remarcabila si sistemul de lacuire exclusivist care se adapteaza oricarei incaperi.


Lucru în România