Pardoseli pentru sali de sport Haro Sports

Pardoseli pentru sali de sport Haro Sports

Marca:
Haro Sports
Produs furnizat de:

ALVECO

Vezi profil furnizor
Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
Haro Sports

Pardoseala sportiva Rome Athletic

 Doi dintre linderii mondiali in fabricarea podelelor sportive si-au unit fortele pentru a concepe sistemul Roma atletic. BSW (Berleburger Schaumstoffwerke) asigura pistele de alergare, iar Haro Sports este producatorul sistemului aflat sub podeaua mobila Roma. Cu timp scurt de montare si demontare, podeaua Roma atletic poate deservi ca si pista de alergare, precum si pista pentru alte discipline atletice, precum sarituri in inaltime, sarituri la gimnastica sau sarituri in lungime. Timpii lungi de montare sunt istorie!


Un avantaj suplimentar il reprezinta cerintele in ceea ce priveste spatiul de depozitare al sistemului. Podeaua Roma atletic poate fi depozitata inclusiv in arena. In sfarsit, organizatorii de evenimente precum si managerii arenelor au solutia perfecta pentru a gazdui evenimente atletice de mari dimensiuni, in arene mari, cu un efort comparabil mai mic.


Componenta sistem podea:

- constructie din lemn cu sistem patentat de intrepatrundere si blocare
- pista de alergare
- elemente mobile Haro cu dimensiunea 2.14 x 1.07 m.


Produs in conformitate cu standardul DIN EN 14904.

 

Pardoseala sportiva Roma pentru interior

Podeaua sau pardoseala furniruita sport Roma reprezinta noul sistem mobil de pardoseli sportive. A fost dezvoltat in special pentru arenele profesionale cu multiple utilizari. Cu invelisul CPL aplicat din fabrica, se pot personaliza toate suprafetele colorate, in functie de cerintele clientilor sau solicitarile sponsorilor. Invelisul de protectie CPL este extrem de rezistent la zgarieturi, iar valorile coeficientului de frecare  indeplinesc cu usurinta standardele EN 14904 si DIN V 18032-2 (din Aprilie 2001).


Suprafata podelei sportive elastice este perfect potrivita pentru futsal, handbal, volei, precum si pentru variate sporturi de interior.
Podeaua Roma iese in evidenta prin recordul batut in ceea ce priveste timpul de manevrat: 6 oameni monteaza un teren de 40x20 de metri in doar 4 ore, iar demontarea se face chiar mai repede.


Componenta sistem podea:
- baza flexibila
- placa de ranforsare
- placa de distribuire a greutatii din placaj
- sistem special de intrepatrundere si blocare
- elemente mobile Haro cu dimensiunea 2.14 x 1.07 m.


Pardoseala sportiva Atena

Castigul nu este totul, dar totusi nu vrei sa pierzi.

Un adevarat campion olimpic, podeaua sau pardoseala sportiva Atena cu invelisul elastic taraflex Sport M de la Gerflor, a fost folosita cu succes in sala principala de competitie „Faliro - Casa Handbalului” de la Jocurile Olimpice din Atena, in 2004.
Stratul special elastic, facut din spuma compozita poliuretanica, asigura o durabilitate excelenta. Panoul in doua straturi de distribuire a greutatii este montat peste stratul elastic. Invelisul sintetic este lipit direct pe panoul elastic. Podeaua este compatibila cu sistemele de incalzire prin pardoseala.


Podeaua Atena este special conceputa in asa fel incat sa reduca zgomotul produs in timpul diverselor activitati ce au loc, inclusiv pentru zgomotul produs in urma impactului mingei cu podeaua. Suprafata elastica asigura confortul atletului, precum si o siguranta sporita, cu risc minim de accidentare.

Podeaua Atenta este o podea profesionista ce tine cont de conditiile necesare desfasurarii diverselor activitati ce vor avea loc in sala de sport. Ideala pentru utilizare in arene sportive unde se practica diverse sporturi, precum badminton, basket, handbal et.c sau pentru sali de fitness. Podea rezistenta la zgarieturi impiedica alunecarea atletului, cu un aspect uniform datorita sistemului de intrepatrundere si blocare, iar imbinarile sunt slab vizibile.


Componenta sistem podea:
- strat elastic special
- modul de distribuire a greutatii
- strat superior, invelis sintetic.


Pardoseala sportiva Barcelona

Relansarea unui sistem de pardoseala sport clasic si combinat cu materiale imbunatatite rezulta in crearea unei pardoseli sportive perfecte. Valorile tehnice precum reducerea sporita a fortelor si efectul perfect de recul al mingei, impreuna cu o montare foarte rapida fac ca pardoseala Barcelona sa fie una puternica si de durata.


Grinzile de placaj, restranse ca si spatiere, ofera o sub constructie solida, care poate fi chiar nivelata, in caz ca este necesar. Intindeti grinzile, prindeti parchetul si pardoseala sportiva este gata pentru exploatare. Podeaua este compatibila cu incalzirea prin pardoseala. Valorile sale tehnice, precum reducerea fortelor cu aproximativ 59% si reculul mingei in jurul a 100%, cu o montare extrem de rapida fac din podeaua Barcelona o podea puternica. Cu ingrijire corespunzatoare, podeaua sportiva Barcelona va avea nevoie de un nou finisaj dupa 10 sau chiar 15 ani de utilizare. O comparatie a costurilor totale de-a lungul duratei de viata demonstreaza avantaje substantiale pentru pardoseala Haro in fata pardoselilor solide din lemn, datorita costurilor sale mici de intretinere.


Pe langa gama completa de accesorii disponibile, Haro ofera inclusiv produse de ingrijire si curatare special concepute pentru finisajele Permadur. Astfel asigura ca podelele sportive vor arata si isi vor indeplini scopul la randament maxim de-a lungul anilor. Podeaua poate fi montata pe straturi din beton, sape de podea uscate etc. cu grosimi permise pentru pardoselile sportive. Podea suspendata, cu absorbtie a socului (reducerea fortelor) - o abilitate a pardoselilor sportive de a absorbi socul in urma impactului.

Componenta sistem podea:
- strat special elastic
- modul de distribuire a greutatii
- strat superior Haro din lemn dur (poate avea 2.6 sau 5.6 mm grosime).

Produs in conformitate cu specificatiile U.E. privind sanatatea si siguranta consumatorului.


Pardoseala sportiva Berlin

Pardoseala sport clasica folosita in mii de unitati sportive din intreaga lume: pentru echipe de baschet participante ale Eurocupei ULEB, in Euroligile FIBA, in facultati, in sali cu diverse utilizari sau in scoli. Berlin prezinta un sistem dublu de oscilatie preasamblat din fabrica si este o podea cu perfomanta ridicata cu proprietati sportive fizice excelente. Poate fi montata direct pe beton neslefuit. Inegalitatile minore aflate in stratul de sub podea pot fi nivelate prin aplicarea unui material de egalizare direct sub suporturile grinzilor de oscilatie si se pot fixa pe pozitie. Pretabila pe incalzirea prin pardoseala. 


Podeaua sportiva Berlin este de aproape 7 ori mai stabila dimensional, in comparatie cu podelele din lemn masiv. Acest lucru inseamna ca dilatarile sau contractarile produse sunt cu pana la 7 ori mai putine. Sistemul patentat de intrepatrundere si blocare asigura o montare uniforma, astfel incat in urma imbinarilor nu raman urme, prinderea fiind slab vizibila. Datorita acestui lucru, intretinerea podelei, precum si curatarea acesteia sunt mult mai economice. Refinisarea podelei este necesara abia dupa ani de utilizare intensa. Finisajul Permadur intarit UV ofera cea mai buna aderenta pentru mingile sportive. Permadur este mult mai rezistent la abraziune, comparativ cu oricare alt finisaj aplicat la fata locului. Refinisarea podelei se realizeaza abia dupa 10, chiar 15 ani de utilizare intensa.


Componenta sistem podea:
- grinzi duble de oscilatie
- strat tampon de absorbtie al socului
- pelicula PE
- modul contra-podea
- strat superior pardoseala sportiva Haro din lemn solid (poate avea 3.6, 5.6 sau 8 mm grosime).

Produs in conformitate cu specificatiile U.E. privind sanatatea si siguranta consumatorului.


Pardoseala sportiva Helsinki

Aceasta pardoseala sport multi-talent se simte ca acasa in arene sportive importante din jurul lumii: de exemplu, in centrul sportiv american din Anheim, California, SUA. Pardoseala sportiva cu suprafata elastica are succes prin intermediul performantei sale de inalta calitate. Stratul special elastic consta in spuma compozita poliuretanica. Este destinata sa isi mentinta aceleasi proprietati elastice pe toata durata sa de viata. Fasiile de distribuire a greutatii sunt plasate pe partea superioara a stratului elastic. Stratul superior din lemn solid este capsat sau batut in cuie pe aceste fasii. Inaltimea mica de constructie face de asemenea ca podeaua Helsinki sa fie o alegere perfecta pentru renovari sau reparatii. Podea compatibila cu sistemele de incalzire prin pardoseala.


Constructia sa proiectata face ca podeaua sa fie de pana la 7 ori mai stabila dimensional decat podelele din lemn solid. Asta inseamna dilatare si constragere de pana la 7 ori mai putin. Montarea podelei este complet fara urme de imbinari, independent de aria suprafatei. Asta face ca intretinerea si curatarea sa fie mult mai economica. Refinisarea este necesara abia dupa cativa ani de utilizare intensa. Stratul actual de uzura reprezinta finisajul in sine al podelei sportive. Sub finisaj, podeaua ofera acelasi strat de uzura din lemn solid precum pardoselile din lemn masiv. 


Sub stratul superior, Haro utilizeaza placaj din 100% lemn de mesteacan, ce ofera podelei o stabilitate dimensionala ridicata si elasticitate crescuta. Acest lucru protejeaza de asemenea mediul inconjurator, din moment ce se utilizeaza cu aproximativ 65% mai putin lemn. Podeaua Helsinki indeplineste si chiar depaseste cerintele standardului DIN 18032.2 ce ofera atletilor cea mai buna performanta si ajuta la prevenirea accidentarilor. Cu podeaua sportiva din lemn solid, elasticitatea incepe exact unde este cel mai ceruta: chiar la suprafata. Podeaua se monteaza pe straturi egalizate. Placa pe care se monteaza trebuie bine egalizata, conform standardului DIN 18202: 1997-04.


Componenta sistem podea:
- strat special elastic
- modul distribuire greutate
- pelicula PE
- strat superior Haro din lemn solid (poate avea 3.6 mm, 5.6 mm sau 8 mm grosime).

Produs in conformitate cu specificatiile U.E. privind sanatatea si siguranta consumatorului.


Pardoseala sportiva Londra

Perfecta si rezonabila: podeaua sau pardoseala sportiva Londra este o alternativa eficienta in ceea ce priveste costurile, pentru sistemul cu grinzi duble de oscilatie. Baghetele elastice preasamblate din fabrica sunt prevazute cu tampoane anti-soc, dispuse pe partea anterioara a acestora. Contra-podeaua si panoul de distribuire a greutatii asigura o suprafata cu excelente proprietati elastice. Invelisul sintetic este lipit de panoul de distribuire a greutatii. Pretabila pe incalzire prin pardoseala. Stratul superior poate fi din diverse materiale sintetice, precum linoleum, PVC sau poliuretanic.


Cu ingrijire speciala, precum si utilizare in conditii normale, podeaua sportiva Londra va avea nevoie de o refinisare abia dupa 10 ani, chiar 15. Facand o comparatie a costurilor totale pentru podeaua Londra precum si pentru podelele din lemn masiv, vom ajunge la concluzia ca pe durata de viata a podelei de la Haro, costurile sunt semnificativ reduse datorita avantajelor substantiale pe care sistemul de podea Londra le prezinta, diferenta provenind din faptul ca intretinerea si curatarea acesteia sunt extrem de reduse.

Caracterisitici de performanta optime, in conditii de siguranta. Raport excelent calitate / pret. Durabilitate extrema si foarte usor de instalat, podeaua Londra avand o durata de viata extrem de mare daca este utilizata in conditii normale. Reprezinta alegerea ideala pentru multe sali de sport datorita posibilitatii oferite, de a practica diverse tipuri de activitati sportive. Produs de calitate superioara, usor de intretinut, cu costuri reduse in ceea ce priveste curatarea.


Coeficientul de frecare reprezinta o caracteristica principala si un avantaj al podelei Londra. Suprafata podelei asigura o aderenta perfecta, totodata evitand alunecarea sportivului. Stratul superior din material sintetic asigura durabilitate si performanta utilizarii acestei podele pentru timp indelungat. Fiind un material usor de curatat, automat si costurile sunt reduse.

Componenta sistem podea:
- tampoane anti-soc
- bagheta elastica
- pelicula PE
- modul contra-podea
- panou de distribuire a greutatii
- strat superior din material sintetic.


Pardoseala sportiva Montreal

Podeaua sau pardoseala sport Montreal este solutia perfecta atunci cand timpul de executie este unul restrans. Modulele preasamblate fac ca aceasta podea sportiva sa fie instalata rapid si usor. Modulele sunt pur si simplu insurubate unul de celalalt la fata locului. Majoritatea lucrarii de asamblare este deja facuta in fabrica Haro. Podeaua Montreal consta dintr-o spuma compozita pe bazata pe poliuretan si din panouri de oscilare preasamblate din fabrica. Invelisul sintetic este mai apoi lipit de aceste panouri. Inaltimea sa mica de constructie face ca podeaua Montreal sa fie alegerea ideala pentru renovari si reparatii.


Absorbtia socului este un element esential si o caracteristica principala a podelei Montreal. Podeaua absoarbe socul la impactul cu solul, astfel impiedica accidentarea sportivului. Caracteristica extrem de importanta si in ceea ce priveste ingrijirea ligamentelor atletului, pentru ca nu provoaca leziuni dupa practicarea indelungata a oricarui tip de sport de performanta.

Podeaua se recomanda pentru orice tip de arena sportiva, precum si pentru diverse sali sportive, pentru cluburi sportive, sali de gimnastica, etc.


Curatarea podelei Montreal se realizeaza in conditii economice. Cu o ingrijire corespunzatoare si o utilizare in conditii obisnuite, podeaua necesita refinisare dupa 10 pana la 15 ani de utilizare. Facand o comparatie a costurilor de intretinere cu podelele din lemn masiv, ajungem usor la concluzia ca pe durata de viata a podelei Montreal, costurile sunt semnificativ reduse.

Constructia podelei o face sa fie de pana la 7 ori mai stabila dimensional, in comparatie cu podelele din lemn masiv, prin urmare dilatarea si constractarea vor fi si ele reduse de pana la 7 ori.

Componenta sistem podea:
- strat elastic special
- benzi de distantiere/suport montate de-a lungul perimetrului podelei
- pelicula PE
- panouri modulare Haro de oscilare cu model de explorare, dimensiuni 1250 x 2500 mm
- invelis superior.


Pardoseala sportiva Munchen

Gustul victoriei este o experienta pe care nu iti doresti sa o ratezi!


Esti in cautarea unei alternative pentru pardoselile din lemn solid? Atunci podeaua sportiva Haro cu strat elastic este alegerea potrivita. In functie de cerintele specifice, poti alege intre invelisuri sintetice, de obicei linoleum, PVC sau cauciuc, ce sunt lipide direct pe subconstructiile podelei, direct la fata locului.

Ca de obicei, calitatile ascunse sunt cele care fac diferenta. Ce poate fi mult mai important decat invelisul in sine este fabricarea subconstructiei podelei, iar calitatile podelelor Haro deja dovedite. Este nevoie de constructia modulara Haro cu podele suspendate sau de sistemul pentru podele elastice pentru a transforma o podea sportiva normala intr-un produs de inalta calitate, cu o performanta convingatoare. Atletii si operatorii arenelor stiu diferenta.

Podeaua sau pardoseala sportiva Munchen si-a castigat o reputatie solida in intreaga lume, de-a lungul anilor. Proiectata in primul rand pentru aplicatii multiple, aceasta pardoseala sportiva a fost montata in peste 1000 de unitati sportive. Modelul Munchen consta intr-un sistem de grinzi duble de oscilatie preasamblate din fabrica, o contra-podea si un panou de distribuire a greutatii, fabricat din OSB special sau alt tip de placaj. Invelisul sintetic este lipit de panoul de distribuire a greutatii. Podeaua este compatibila cu sistemele de incalzire prin pardoseala. Stratul superior al podelei poate fi din diverse materiale sintetice precum linoleum, PVC sau poliuretanic si se lipeste direct pe panoul de distribuire a greutatii.


Constructia proiectata face ca pardoseala sportiva Haro sa fie de pana la 7 ori mai stabila dimensional, in comparatie cu podelele din lemn masiv. In mod practic, acest lucru inseamna ca dilatarea si contractia podelei se realizeaza cu pana la 7 ori mai putin. Montarea podelei se realizeaza uniform ,cu urme foarte putin vizibile ale imbinarilor. Prin urmare, intretinerea si curatarea vor fi mult mai economice, iar refinisarea podelei este necesara abia dupa cativa ani de utilizare intensa.

Podeaua sportiva Munchen indeplineste, ba chiar depaseste cerintele standardului DIN 18032.2, astfel oferind atletilor o performanta sporita si previne accidentarile. Cu podeaua sportiva Munchen, elasticitatea acesteia incepe exact acolo unde este necesara: chiar la suprafata.


Sub stratul superior, podeaua foloseste 100% lemn de mesteacan nordic, pentru o mai mare stabilitate dimensionala, precum si pentru elasticitate.

Componenta sistem podea:
- grinzi duble anti oscilatie
- pelicula PE
- modul contra-podea
- panou de distribuire a greutatii
- strat superior.


Pardoseala sportiva Roma 20

Podea sportiva Roma 20 - fundatia ideala pentru o cariera de lunga durata


Roma 20 - atletii, investitorii precum si operatorii arenelor sportive din intreaga lume asociaza podeaua sau pardoseala sport Haro Roma 20 cu caracteristici excelente de performanta si durabilitate. Roma 20 este unica podea sportiva portabila de acest gen si a fost oficial aprobata de catre FIBA si este in concordanta cu standardul DIN V 18032-2, standarde din Aprilie 2001. Roma 20 diminueaza impactul cu corpul atletului si previne accidentarile. Jucatorii au afirmat ca podeaua adauga ani de joc carierelor acestora. Ultimul, dar nu cel din urma, podeaua intensifica puterea in picioarele jucatorilor, iar reculul excelent al mingiei accelereaza nivelul de joc.

Modulele podelei sunt blocate fortat, iar atunci cand un modul este apasat de greutate, modulele invecinate se misca impreuna cu acesta (cf. DIN V 18032-2, standarde de control al deformarii, Aprilie 2001), precum o podea permanent instalata. Acest lucru este obtinut prin intermediul sistemului patentat de intrepatrundere si blocare. Sistemele conventionale de blocare prezinta diferente in inaltime, precum si spatiu intre modulele individuale, prezentand riscul impiedicarii. 

Datorita imbinarii perfecte, cu urme greu vizibile si la acelasi nivel, podeaua Roma 20 este utilizata de asemenea pentru volei, fara ingrijorarea ca jucatorii se pot accidenta intre ei atunci cand lovesc mingiile. Podeaua accelereaza jocul si usureaza montarea, astfel incat multe asociatii sportive importante, cluburi profesionale si operatori ai arenelor sportive au ales Roma 20, datorita multiplelor avantaje. Modulele podelei portabile cantaresc mai putin de 35 de kg si garanteaza ridicarea fara efort. Constructia din placaj din mesteacan nordic, precum si stratul superior din lemn solid,fac ca modulele sa fie extrem de durabile si stabile dimensional. Podeaua se monteaza rapid si usor, precum si de demontat in aceleasi conditii. Un video time-lapse demonstreaza ca podeaua Roma 20 impreuna cu portile portabile de basket pot fi montate cu usurinta de 6 oameni in doar 2 ore si jumatate.


Modulele sunt montate peste covoare poliuretanice laminate din spuma compozita. Sistemul patentat de intrepatrundere si blocare asigura o potrivire fixa a modulelor adiacente. Este suficienta o singura unealta pentru montare si demontare. Testele de performanta efectuate impreuna cu Universitatea de Stiinte 

Aplicate din Rosenheim, Germania, arata ca podeaua isi mentine aceleasi proprietati elastice chiar si dupa o serie de teste severe de anduranta, precum si faptul ca proprietatile tehnice ale covorului elastic raman neschimbate pe toata durata de viata a acestuia. Spre deosebire de podelele din lemn masiv, podeaua Roma 20 poate fi montata complet fara goluri. Constructia din placaj laminat incrucisat face ca aceasta sa fie de pana la 7 ori mai stabila dimensional decat lemnul masiv. Constructia inginereasca dispusa pe mai multe straturi ofera proprietati tehnologice de neegalat fata de podelele obisnuite. In plus, podeaua Roma 20 ocupa aproximativ o treime din spatiul necesar pentru depozitarea podelelor portabile din lemn masiv obisnuite. Utilizand cutiile speciale de depozitare, un teren de basket poate fi depozitat pe o suprafata mai mica de 15 mp.


Podeaua Roma 20 -  cu siguranta un castigator pentru arenele cu intrebuintari multiple, precum si pentru arenele sportive profesionale. Podea portabila cu dimensiune conform standardelor si regulilor FIBA. Sistemul de intrepatrundere si blocare nu doar ca uneste modulele adiacente, dar totodata asigura si o fixare foarte stransa, cu imbinari abia vizibile folosind clama cu arc, ce asigura o montare rapida si simpla. In cutia de depozitare incap aproximativ 45 de module, ce le protejeaza. Dimensiunile cutiei: 1.19 m x 2.27 m.

Produs in conformitate cu specificatiile U.E. privind sanatatea si siguranta consumatorului.


Pardoseala sportiva Roma demontabila

Roma 20 este singura pardoseala sportiva portabila din intreaga lume care a fost oficial aprobata de catre Asociatia Internationala de Bascket (FIBA) si este perfect in conformitate cu standardul DIN V 18032.2. Modulele aceste pardoseli sportive portabile cantaresc mai putin de 35 de kg, prin urmare permit manevrarea cu usurinta.


Acestea sunt conectate cu un sistem patentat de intrepatrundere si blocare. Clipsurile cu arc asigura o imbinare fixa a modulelor adiacente, lucru care ofera suprafetei podelei un aspect cu imbinari abia vizibile. Testele efectuate alaturi de Schelde International si Universitatea Tehnica Fachhoschschule Rosenheim au dovedit durabilitatea excelenta a acestei podele. In plus, Roma 20 ocupa aproximativ o treime din spatiul de depozitare necesar in mod normal pentru majoritatea altor pardoseli portabile din lemn masiv.


Componenta sistem podea:
- strat special elastic
- sistem patentat special de intrepatrundere si blocare
- module portabile Haro, dimensiune 2.14 m x 1.07 m.
 

Produs in conformitate cu specificatiile U.E. privind sanatatea si siguranta consumatorului.

Exemplu practic: Sala Volkswagenhalle din Braunschweig pe care compania operatoare o utilizeaza de asemenea pentru concerte este transformata intr-o arena sportiva mare, de 1080 mp in mai putin de trei ore datorita podelei sportive portabile Rome 20. Modulele usoare sunt conectate cu sistemul special de interconectare. Rezulta o pardoseala sportiva de interior de calitate superioara ce uimeste atat montatorii cat si atletii care o vor utiliza.


Pardoseala sportiva Melbourne, pentru squash

Podeaua sau pardoseala perfecta pentru squash si racquetball, podeaua sportiva Haro din lemn masiv, sigilata cu finisaj special SST, dezvoltata exclusiv pentru acest scop. Suprafata adanc impregnata asigura o prindere perfecta, previne riscul alunecarii sau glisarii din cauza urmelor de transpiratie de pe teren. Melbourne este aprobata oficial de catre Federatia Mondiala de Squash si este utilizata in competitii internationale de squash, precum Cupe Mondiale sau Cupe Europene. Cu exceptia coeficientului specific de alunecare pentru squash, podeaua Melbourne indeplineste toate cerintele standardului german DIN V 1803202; din aprilie 2000, standardului EN 14904 si are aprobarea tehnica nationala ("bauaufsichtliche Zulassung"). Podeaua de squash a fost deja utilizata in zeci de cupe mondiale, inclusiv in Openul de Squash din Bermude, Openul american, in competitia canadiana Classic, in Turneul Campionilor desfasurat la Grand Central Station din New York, in Openul din Kuweit, in concursul PSA Squashmasters sau Canadian Closed, precum si in multe alte competitii.


Constructia podelei ofera o stabilitate dimensionala de pana la 7 ori mai mare. Astfel, au loc de pana la 7 ori mai putine dilatari sau contractii. Montarea podelei se face in asa fel incat imbinarile sunt slab vizibile, lucru care duce la o intretinere si o curatare mult mai economica, iar refinisarea podelei nu este necesara decat abia dupa ani buni de utilizare intensa.

Pe langa gama completa de accesorii pe care Haro le pune la dispozitie, se gasesc inclusiv produse speciale de curatare si ingrijire. Acestea sunt concepute special pentru finisajul Permadur si fac posibile ca podeaua sa arate la capacitate maxima si sa lucreze la randament maxim de-a lungul anilor.


Atentionare speciala: lemnul este un produs natural, prin urmare podeaua Melbourne nu trebuie inundata cu apa, lucru care ar putea provoca umflarea podelei si prin urmare, deteriorarea acesteia. Asadar, este esential ca lucrarile de curatare si intretinere sa decurca cu grija, sa se reduca astfel consumul de apa sau de produse pe baza de apa.

Componenta sistem podea:
- tampoane anti-soc
- bagheta elastica
- pelicula PE
- modul contra-podea
- pardoseala Haro din lemn solid.

Produs in conformitate cu specificatiile U.E. privind sanatatea si siguranta consumatorului.


Pardoseala sportiva Stockholm

Pardoseala sport Stockholm este o alternativa rentabila in ceea ce priveste costul, in ceea ce priveste sistemul de grinzi duble de oscilatie. Sistemul consta intr-o bagheta elastica preasamblata din fabrica, un modul contra-podea si podeaua sportiva din lemn solid. Poate fi montata direct pe beton neslefuit.


Inegalitatile minore din stratul de sub podea pot fi nivelate prin aplicarea de material nivelant sub suporturile grinzilor de oscilatie, asftfel fixandu-le pe pozitie. Economie de bani, tinand cont de faptul ca nu e necesara aplicarea sapelor de egalizare. Compatibila perfect cu sitemele de incalzire prin pardoseala. 

Stratul actual de uzura al podelei sportive reprezinta de fapt finisajul suprafetei. Sub finisajul Haro, podeaua Stockholm asigura acelasi strat de uzura precum podelele obisnuite din lemn masiv. Sub stratul superior, Haro utilizeaza 100% lemn de mesteacan nordic, astfel capatand o stabilitate dimensionala ideala, precum si o elasticitate crescuta. Totodata, mediul inconjurator este protejat, prin utilizarea cu pana la 65% mai putin lemn masiv. Cu ingrijire si utilizare corespunzatoare, podeaua Haro va avea nevoie de refinisare dupa 10, poate chiar 15 ani. O comparatie a costurilor totale de-a lungul duratei de viata arata avantaje marite pentru sistemul de podea Stockholm, comparativ cu pardoselile din lemn masiv, asta datorita costurilor sale mici de intretinere.


Stratul suport pe care se monteaza podeaua trebuie sa fie curat. Montarea podelei finisate trebuie sa se faca fara spatii de expansiune intre panouri, astfel oferind un aspect fin. De asemenea, nu trebuie lasate rosturi de spatii de dilatare intre lamele. Podeaua din lemn solid se capseaza de panourile contra-podea. 

Spatiile de dilatare dintre podeaua din lemn tare si perete nu trebuie sa depaseasca 15 mm.

Podeaua este slefuita si finisata din fabrica utilizand finisajul Permadur, ce consta in aplicarea consistenta si elimina praful de la fata locului sau alte contaminari. Finisajul si slefuitul dupa montare nu mai sunt necesare.

Componenta sistem podea:
- tampoane anti-soc
- bagheta elastica
- pelicula PE
- modul contra-podea
- strat superior pardoseala sportiva Haro din lemn solid (grosime finisaj:3.6 mm).


Produs in conformitate cu specificatiile U.E. privind sanatatea si siguranta consumatorului.


Pardoseala pentru tenis Roma

Punctele mari decid meciul, fiecare jucator de tenis stie asta. Ei stiu de asemenea importanta caracteristicilor de performanta ale suprafetei de joc. Podeaua sportiva Haro a raspuns cerintelor din ce in ce mai mari in ceea ce priveste cresterea reducerii fortelor, pe o parte, precum si mobilitatea maxima, pe de cealalta parte. Compania din Rosenheim a socat scena tenisului cu o premiera mondiala reala in 2011: podeaua pentru tenis Haro Roma, primul teren de tenis mobil din lume.


Performanta de top fabricata in Germania: podeaua sportiva Haro este una dintre liderii mondiali in pardoseli elastice sportive. Substructura tehnica pentru podea este fabricata in Germania, iar suprafata sa acrilica poate fi aplicata atat in fabricile Haro, precum si la fata locului. Rezultatul consta intr-un teren de tenis nemaintalnit, cu criterii de performanta de neegalat. Nu e o surpriza faptul ca alegerea terenului de tenis Haro Rome este aproape de a deveni un obicei pentru competitiile Cupei Davis, precum si pentru Fed Cup.

Primul teren de tenis portabil din lume si-a facut debutul la evenimentul Nike „Clash of the Champions” din Martie 2011. Superstaruri precum Roger Federer, Rafael Nadal, Maria Sharapova sau Victoria Azarenka au jucat pe acest teren pe arena Universitatii din Oregon. Inclusiv legenda tenisului american John McEnroe si-a facut aparitia surpriza si a testat podeaua revolutionara oferita de Haro Sports.


Timpul inseamna bani. Sase oameni pot monta un teren de 800 mp in mai putin de trei ore. Cu si mai mult personal se poate face chiar mai rapid. Acelasi lucru se aplica desigur si in cazul demontarii. Intr-o singura zi, podeaua poate fi montata si demontata, inclusiv cu jocuri de tenis care au loc intre ele.


O investitie pentru viitor. Calitatea ridicata a terenului, precum si a finisajului acrilic, fac sa fie posibile montarea si demontarea podelei pentru tenis Roma iar si iar. Nicio alta podea sportiva portabila de pe piata nu ofera aceeasi combinatie de performanta ridicata si logistica impecabila.

Terenuri Haro pe structura din lemn:
- Finala WTA din Singapore: 2014-2018
- Cupa Federatiei din Budapesta, Ungaria: 2014-2015
- Evenimentul Lindt din Jungfraujoch, Suedia: 2014
- Cupa Davis Elvetia - Italia, Elvetia: 2014
- Expozitia B. Taroczy din Budapesta, Ungaria: 2014
- Cupa Davis Germania - Spania, Germania: 2014
- Cupa Davis Polonia - Croatia, Polonia: 2014
- Cupa Davis Elvetia - Kazakhstan, Elvetia:  2014
- Seriile Powershares, SUA: 2014
- Cupa Davis Germania - Brazilia, Germania: 2013-2014
- Cupa Davis Elvetia - Ecuador, Elvetia: 2013
- Cupa Davis Ungaria - Luxemburg, Ungaria: 2013
- Seriile ATP Challenger, Salzburg, Austria: 2013
- Mayer vs Petschner, Bayreuth, Germania: 2012
- Tennishalle TC Blau, Dresden, Germania: 2012.

Lucru în România